Tam listemi yazmak için girdim pes etmedim tabii ki ama bebem diş çıkarıyor sanırım akşama kadar mum etti beniChocolita
Berrfeelinda
@sweetgirlcandy
@Oksijensizsu
Tenceresiz kaldim anne
Artemissisipi
H Himal_
@aypare ackerman
@Migim
@H M
@Incredible incredible
@JustDerya
@CereNF
E Eylul9921
Kizlarrrr nerelerdesiniz
Pes ettim demeyin yaaaa şurada bibi ben iron ve orange kaldık
Ne yediniz ne yaptınız hiç haber yok
Bu porsiyon iyi bence yaben hala porsiyon kucultemedim
aksam menum bu sekildeydi cok acikmistim sadece ekmegin 1 diliminden ceyrek kaldi .
Eki Görüntüle 3245825
sunum ozensiz ama nasil guzel gozuktu gozumee yerken varya
ugrassam her birini bambaska tabaklara koyamazdim galiba
bamya degil baklaBu porsiyon iyi bence yabamyayi Bende cok severim diğer yemeği tanıyamadım afiyet olsun
İlk defa duydum nasıl yapıyorsun acaba ıspanak kökünübamya degil baklacabuk pissin diye mini kmiinik dogradim
digeri ispanak kökü salatasi :)
ispanak koklerini ispanaklari ayiklarken ayiriyorum .yikayip temizledikten sonra hasla ..tuz,limon,zeytinyag 3 lüsü afiyet olsunİlk defa duydum nasıl yapıyorsun acaba ıspanak kökünü
bamya degil baklacabuk pissin diye mini kmiinik dogradim
digeri ispanak kökü salatasi :)
aslinda bu yemek aklima borege kok kisimlarini koymuyoruz ya ordan aklima gelmisti benim.baktim benden once kesfedenler varmisbaklayı da bilememisim. İlk defa gördüm ıspanak kökü salatası denerim elime kök geçerse onuda ilk bakışta börülce sandim
Teşekkür ederim. Evet aileyle olmuyor maalesef. Sadece çatlak olsa ben de gider otururdum. Açıkta yamulmuş kolon demiri var.Çok geçmiş olsun Rabbim bi daha yaşatmasın. Arkadaşımda Malatya da öyle çatlak çatlak oturdular.
Annesigilde kaldılar ama olmadı dedi.
Börülceyi aynen öyle yapıyorum haşlayıp limon sarımsak zeytinyağıaslinda bu yemek aklima borege kok kisimlarini koymuyoruz ya ordan aklima gelmisti benim.baktim benden once kesfedenler varmiscok guzel oluyor ..ben borulceye da bayilirim ..sarimsakli limonlu salatayi seven herkes sever bence
BurdayımChocolita
Berrfeelinda
@sweetgirlcandy
@Oksijensizsu
Tenceresiz kaldim anne
Artemissisipi
H Himal_
@aypare ackerman
@Migim
@H M
@Incredible incredible
@JustDerya
@CereNF
E Eylul9921
Kizlarrrr nerelerdesiniz
Pes ettim demeyin yaaaa şurada bibi ben iron ve orange kaldık
Ne yediniz ne yaptınız hiç haber yok
Güzele benziyor denemek lazım hem ziyan olmazispanak koklerini ispanaklari ayiklarken ayiriyorum .yikayip temizledikten sonra hasla ..tuz,limon,zeytinyag 3 lüsü afiyet olsun
bir kere ispanak koklerini bunun icin ayiklarken eltim almak istemisti tavsanlarina goturmek icinGüzele benziyor denemek lazım hem ziyan olmaz
ufak bebegin mi varKızlar sporsuz inşallah bu hafta yine güzel kilolar gider spor yapacak hiç vaktim kalmıyor. Şuan yapabilirim ama şuanda da yatıp dinlenmek istiyorum
Evet 11 aylık diş çıkarıyor sanırım ancak yemek bulaşık çamaşır bebem bu saat oluyor elime telefonu almakufak bebegin mi var
gececek insallah biraz buyutunce rahat edeceksin :)Evet 11 aylık diş çıkarıyor sanırım ancak yemek bulaşık çamaşır bebem bu saat oluyor elime telefonu almak
Minikcim susuz ye yemekleri .ben hala porsiyon kucultemedim
aksam menum bu sekildeydi cok acikmistim sadece ekmegin 1 diliminden ceyrek kaldi .
Eki Görüntüle 3245825
sunum ozensiz ama nasil guzel gozuktu gozumee yerken varya
ugrassam her birini bambaska tabaklara koyamazdim galiba
sulari kaldi zsten cemoos normalde biz daha sulu yeriz herseyi bu susuz haliMinikcim susuz ye yemekleri .
Geldim geldimCemoos gece kusu nerdesin :)