Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu hafta sen pek bişey yazmadın cikom ben anlamdim ne yedin nasıl verdin ama bakalım
Ben açıkçası yine 1 kilo bekliyorum kendimden
Ben menü yazmıyorum hiç dimi. Hep aynı genelde çünkü eğer bozacak biseyler yediysem yazıyorum. Ne yersem porsiyon azaliyorum cemosum işte. Yarım kıymalı yemek yedim. Üç kaşık bulgur. Sabah rutin kahvaltı domates peynir zeytin yumurta

Ton balıklı salata,yoğurtlu garnitür,hafif sütlü tatlı,havuç tarator.
Ton balığı sever mi ki acaba mantıklı bak o. Yoğurtlu garnitür de güzel ben hepsini sevdim yeşil mercimek salatası geldi şimdi aklıma. Tatlı yemez sanırım bilemedim

Bizde hergun aynı şeyi yiyoruz cikom ya
Hatta ben genelde öncekinin günün yemeğini yiyorum yine yazıyorum böyle böyle kontrol ediyoruz işte.
Birde kalori takibine başla bı bakalım ne kadarmış

Arkadasim benim için karnabahar brokolili salata yaptı diye çok mutlu olmuştum bana Özel yapmıştı. Bir de közlenmis biber domates patlıcan salatası yapmıştı. En güzel de onlar olmuştu
Ne güzel düşünülmek gerçekten. Bizim gelinler gelcek de biri işte diyetteyim çok bir şey yapma deyince dedim ona göre de bişeyler yapıyım. Yeşil mercimek salatası geldi aklıma. Patlıcan salatası da olabilir

Ton balığı sever mi ki acaba mantıklı bak o. Yoğurtlu garnitür de güzel ben hepsini sevdim yeşil mercimek salatası geldi şimdi aklıma. Tatlı yemez sanırım bilemedim
Valla bizimde 24 ünde günümüz varmış beni de çağırdılar ben diyetteyim
Şimdi onlar düşünüp bana bişey yapmaz bana da tatlı senden olsun dediler
Tatlıyı yapar veririm isim olmazsa.
Ama gitmem

Akşam yemeğine değil ama gündüz gelecekler gün gibiçok güzel görünüyor bu arada kendimize yapayım bi gün

Valla bizimde 24 ünde günümüz varmış beni de çağırdılar ben diyetteyim
Şimdi onlar düşünüp bana bişey yapmaz bana da tatlı senden olsun dediler
Tatlıyı yapar veririm isim olmazsa.
Ama gitmem
Ben kendimden korkuyorum yarın yaptıklarımı yerim diye bide benim kızın doğum günü var ay sonunda onda kesin yiycem ama

Sen kendin salata falan yapıp götür kendine ama göz görünce insanın da canı çekiyor

Minik dilim pasta yersin ya bişey olmaz bide hareket edersin gider o

Merhaba 10.05.2023 Çarşamba
Saat 12.00 Kahvaltı
5 çilek, yarım muz, 3 zeytin, 2 ceviz, biraz peynir

Akşam 18. 30
1 kepçe sulu köfte, küçük bir tabak kuru fasulye, salata, yogurt, az turşu

Ara biraz leblebi badem 1 tane hurma
Su 2 litre
Spor 7000 adım
Evde yürüyüş bandım var bu hafta deneyim eger iyi gidersem devam ederim yoksa spor salonuna gidebilirim ama anca hafta sonu.
Hepinize iyi geceler dilerim

Çok geçmiş olsun Rabbim bi daha yaşatmasın. Arkadaşımda Malatya da öyle çatlak çatlak oturdular.
Annesigilde kaldılar ama olmadı dedi.

Olsun canım benim ne var 10 kilo almışsın ben 40 kilo aldım şuan uzun hikaye şimdi 30 kilo fazlam var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…