Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın herkezeee
E31A258A-B417-480D-BE64-B3F933CBA663.jpeg

İnan bizim ev market gibi eşim ne bula getiriyor ama ben 5-6 gündür yemiyorum bişey
Çayın yanında ne varsa yerdim artık bakmıyorum bile.
Böyle böyle zayiflariz biz 😂
Umarım gider kilolar
Gerçekten öyle inşallah 2 3 haftaya vücutta değişim görmeye başlıcaz
İnşallah
Geçen de demiştim diyetisyenin biri diyor. Kaçamak yapmak diyeti bozmaz o gün yaptın sonra devam etceksin. Siz kaçamak yaptık diye arkasını getiriyorsunuz diyor. Gerçekten ben öyleydim amaan yedim diyet bozuldu deyip bırakıyordum.

Ay benimde 2 paket cipsim duruyor yemedim canım da istemedi garip bi şekilde en sevdiğim şey halbuki 🤭
🥰🥰🥰
Tadi bana kötü gelmiyor içiyorum. Ama hazirladiktan sonra yesilcay yapraklarını süzmek gerekiyor acı oluyor tadi suzulmezse. 15 gün yapıp ara vermek gerekiyormuş bu tarz kurler icin
Bugün dışarı çıkıp malzemeleri alıp yapacağım tok tutuyorsa çok iyi su ve onunla 2 3 gün tutsam kendimi gerisi gelir benim için

Bugün benim için yoğun bi gün olacak, normalde akşam shiftindeyim ama son günlerde bana kakalanan iş sebebiyle birazdan yine işe başlayacağım, tüm gün çalışıyorum neredeyse 🥹 1 tane gong yedim kahveyle. Kendimi toparlayabilirsem kahvaltı hazırlayacağıım.
Benim mesleğim yok ama bende çalışmayı çalışma hayatını özledim evde çok zorlanıyorum zaman olarak süreç olarak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X