Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar ben normalde aşırı çikolata tatlı düşkünü yemeden yapamayan biriyim . Şimdi bi formül deniyorum bariz tatlı isteği olmuyor
Sabah kahvaltıda mutlaka hurma/kuru kayısı/ kuru üzüm bunlardan birini yiyorum
Bir de Öğlen oldu mu aromalı meyve bitki çayı içiyorum eğer varsa yanına 2 kare bitter. Akşam olunca tatlı isteği kalmıyor

Kahvaltı

1 adet haşlanmış yumurta
2 minik salatalık
1 parça süzme peynir
1 parça çörek eşim almış gelmiş

Akşam

2 parça tavuk mangal
4 dilim ekmek
1 kaşık patlıcan salatası

1 bardak da fanta içtim içtikten sonra aklıma geldi içmemem gerektiği boş bulundum resmen

Akşam ekmeğini 1 dilim yapıp 4 parça tavuk yesen daha iyiymiş

Yarın sabah menemen, salatalık, biber var kahvaltıda.

Kahvaltı sonrası türk kahvesi ile gün kurusu.

Öğle yemeğinde zeytinyağlı bamya, ayran ve salata

Öğle yemeği sonrası beyaz leblebi ve ıhlamur diyor ama ben yeşil çay içerim

Akşam yemeği öncesi galeta

Akşam yemeğinde de kekikli tavuk, spagetti ve ayran (bugün yapacaktım yapamadım)

Bakalım nasıl gidecek

Akşam spagetti yemediysen ne yedin
Hani birlik olacaktik

2 gün üst üste makarna bravooo
Kremada azıcık kalsiyum vardır diye ben woww diye bakmıyorum ya hatta haftaya sabah kahvaltida kaymak azıcık yiyebilirim belki
Tavuğu çıkardım ya yanına ondan makarna yapasım vardı ama hadi seni mi kırayım bulgur pilavı yapayım normalde olması gereken menü

Bende pazartesinden beri tatlı yemedim kuruyemiş bar ve şu mevye kurusu olan karışık şey hariç hiç tatlı birsey aramiyorum şükür
Ohh ne güzel ya ben bugün doyamıyorum nedense
Şimdi çayın yanına biraz kuru üzüm,leblebi bir tane hurma aldım baya baya açım

Ohh ne güzel ya ben bugün doyamıyorum nedense
Şimdi çayın yanına biraz kuru üzüm,leblebi bir tane hurma aldım baya baya açım
Benim doymakla ilgili sıkıntım yok sıkıntı mide küçük olduğundan sürekli az az yemem gerekiyor bende yedim biraz kuru yemiş ve kuru meyve çay içiyorum şimdi

Benim doymakla ilgili sıkıntım yok sıkıntı mide küçük olduğundan sürekli az az yemem gerekiyor bende yedim biraz kuru yemiş ve kuru meyve çay içiyorum şimdi
Küçük mideli olunca hemen doyuyosun dimi ama acikman da aralı olsa daha güzel değil mi
Ben sık sık yemeği sevmiyorum tek seferde çok yemek daha güzel

Dukan birası tadı nasıl bende yarın sabah yapacağım ne kadarlık yapıp devam ettiriyoruz
Tadi bana kötü gelmiyor içiyorum. Ama hazirladiktan sonra yesilcay yapraklarını süzmek gerekiyor acı oluyor tadi suzulmezse. 15 gün yapıp ara vermek gerekiyormuş bu tarz kurler icin

Küçük mideli olunca hemen doyuyosun dimi ama acikman da aralı olsa daha güzel değil mi
Ben sık sık yemeği sevmiyorum tek seferde çok yemek daha güzel
Hemen doyduğum gibi hemen acıkiyorum yediğim yemegi gorsen dersin hacı bune ama ben tıka basa doyuyorum sabahki tostu zor yedim mesela sadece o bide yanında baska hiç birşey yok su çay bile :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…