- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
Mekanı cennet olsun inşallahDepremde malesef
Cano h e olarak geldi o eski nick yokAynennn tekrar alcam bilgileri artık. Eski nicki var mıydı cemos
Dur bende kalori hesabı yapıyım artıkBen dayanamadım sweetcim ya.
Bugün akşam artık yedim ne bulduysam ama kalori az çıkıyor yine de
Diyetisyen tam buğday makarna demiş denemedim ama alicam bakalım nasılmış
Akşam ekmeğini 1 dilim yapıp 4 parça tavuk yesen daha iyiymişKahvaltı
1 adet haşlanmış yumurta
2 minik salatalık
1 parça süzme peynir
1 parça çörek eşim almış gelmiş
Akşam
2 parça tavuk mangal
4 dilim ekmek
1 kaşık patlıcan salatası
1 bardak da fanta içtim içtikten sonra aklıma geldi içmemem gerektiği boş bulundum resmen
Akşam spagetti yemediysen ne yedinYarın sabah menemen, salatalık, biber var kahvaltıda.
Kahvaltı sonrası türk kahvesi ile gün kurusu.
Öğle yemeğinde zeytinyağlı bamya, ayran ve salata
Öğle yemeği sonrası beyaz leblebi ve ıhlamur diyor ama ben yeşil çay içerim
Akşam yemeği öncesi galeta
Akşam yemeğinde de kekikli tavuk, spagetti ve ayran (bugün yapacaktım yapamadım)
Bakalım nasıl gidecek
Yine makarna yedim ama tavuklu körili makarna, azıcık krema olmuş olabilir içindeAkşam spagetti yemediysen ne yedin
Hani birlik olacaktik
2 gün üst üste makarna bravoooYine makarna yedim ama tavuklu körili makarna, azıcık krema olmuş olabilir içinde
Tavuğu çıkardım ya yanına ondan makarna yapasım vardı ama hadi seni mi kırayım bulgur pilavı yapayım normalde olması gereken menü2 gün üst üste makarna bravooo
Kremada azıcık kalsiyum vardır diye ben woww diye bakmıyorum ya hatta haftaya sabah kahvaltida kaymak azıcık yiyebilirim belki
Ohh mis daha iyiTavuğu çıkardım ya yanına ondan makarna yapasım vardı ama hadi seni mi kırayım bulgur pilavı yapayım normalde olması gereken menü
Ohh ne güzel ya ben bugün doyamıyorum nedenseBende pazartesinden beri tatlı yemedim kuruyemiş bar ve şu mevye kurusu olan karışık şey hariçhiç tatlı birsey aramiyorum şükür
Benim doymakla ilgili sıkıntım yok sıkıntı mide küçük olduğundan sürekli az az yemem gerekiyor bende yedim biraz kuru yemiş ve kuru meyve çay içiyorum şimdiOhh ne güzel ya ben bugün doyamıyorum nedense
Şimdi çayın yanına biraz kuru üzüm,leblebi bir tane hurma aldım baya baya açım
Küçük mideli olunca hemen doyuyosun dimi ama acikman da aralı olsa daha güzel değil miBenim doymakla ilgili sıkıntım yok sıkıntı mide küçük olduğundan sürekli az az yemem gerekiyor bende yedim biraz kuru yemiş ve kuru meyve çay içiyorum şimdi
Tadi bana kötü gelmiyor içiyorum. Ama hazirladiktan sonra yesilcay yapraklarını süzmek gerekiyor acı oluyor tadi suzulmezse. 15 gün yapıp ara vermek gerekiyormuş bu tarz kurler icinDukan birası tadı nasıl bende yarın sabah yapacağım ne kadarlık yapıp devam ettiriyoruz
Hemen doyduğum gibi hemen acıkiyorumKüçük mideli olunca hemen doyuyosun dimi ama acikman da aralı olsa daha güzel değil mi
Ben sık sık yemeği sevmiyorum tek seferde çok yemek daha güzel
Ben poşet yeşil çayla yapiyordum daha kolay pratikTadi bana kötü gelmiyor içiyorum. Ama hazirladiktan sonra yesilcay yapraklarını süzmek gerekiyor acı oluyor tadi suzulmezse. 15 gün yapıp ara vermek gerekiyormuş bu tarz kurler icin
Öyle öyle kaç öğün yiyosun bari çok olsaHemen doyduğum gibi hemen acıkiyorumyediğim yemegi gorsen dersin hacı bune ama ben tıka basa doyuyorum sabahki tostu zor yedim mesela sadece o bide yanında baska hiç birşey yok su çay bile :)