Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öyle öyle kaç öğün yiyosun bari çok olsa 😂
Kahvaltı yapiyorum iste gidiyorum spordan sonra bir bar yiyorum kahve icmeye giderken yürürken sonra kahve eve gelince bu ara badem ayran yiyorum hiç olmadı birkac kasik haslanmıs pirinç sonrada akşam yemegi en sonda çay bu kadar 🤷🏼‍♀️

Kahvaltı yapiyorum iste gidiyorum spordan sonra bir bar yiyorum kahve icmeye giderken yürürken sonra kahve eve gelince bu ara badem ayran yiyorum hiç olmadı birkac kasik haslanmıs pirinç sonrada akşam yemegi en sonda çay bu kadar 🤷🏼‍♀️
Baya az ya 🤭
Spor yaptığın için hepsini de yakıyorsun bişey kalmiyo 😂

images

Na şu, en başta bu markanın karışık olanını almıştım içinde yumuşak içim, açai ananas, yaseminli vs karışık vardı. En çok beğendiğim bu olduğu için buna devam ettim 🧡
Cemosun diyetisyenin önerdiği bu muymus pekii

Geçen de demiştim diyetisyenin biri diyor. Kaçamak yapmak diyeti bozmaz o gün yaptın sonra devam etceksin. Siz kaçamak yaptık diye arkasını getiriyorsunuz diyor. Gerçekten ben öyleydim amaan yedim diyet bozuldu deyip bırakıyordum.

Ay benimde 2 paket cipsim duruyor yemedim canım da istemedi garip bi şekilde en sevdiğim şey halbuki 🤭
Ama bu harika bir haber 😍 kız bende cücük kadar yiyip doymaya başladım. Yani yesem yerim ama gözüm doymaya başladı öyle soyliyim

Kızlar ya yarın misafirim gelecek. Gelenlerden biri de diyette. Ben ne yapabilirim kendimde yiyebileceğim şeyler olsun istiyorum
Arkadasim benim için karnabahar brokolili salata yaptı diye çok mutlu olmuştum bana Özel yapmıştı. Bir de közlenmis biber domates patlıcan salatası yapmıştı. En güzel de onlar olmuştu

Kızlar ya yarın misafirim gelecek. Gelenlerden biri de diyette. Ben ne yapabilirim kendimde yiyebileceğim şeyler olsun istiyorum
Bugün herkese aynı yemeği öneriyor gibi olacağım ama. Ispanaklı kapıya biberli bi tavuk denemiştim, fırında yapıldığı için çok az yağ kullanılıyor hem şık hem doyurucu hem de sağlıklı oluyor. Şu pişmemiş hali
IMG20220112165623.jpg

Yanına salata, belki siyez bulgurundan bir pilav olabilir yine az yağlı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X