- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
Ayyyy akşam çıkarsam alayım onu dur o zaman bende açai olandan tüketiyorum günde 3 4 defaBende de açai ananas var tadını çok seviyorum ama o çiçek olandan çok daha farklı etkisi, çiçek olan yarım saatte bi çişe götürüyor
Bende kayısı çayı içiyorum, yeşilçay ve bol bol su sürekli tuvaletteyimBende de açai ananas var tadını çok seviyorum ama o çiçek olandan çok daha farklı etkisi, çiçek olan yarım saatte bi çişe götürüyor
Cok yememissin bibi ama sisirmis demekki boşver yemeO kadar doluyum ki şu anda kusacak gibiyim o yüzden akşam atıstirması yazmadım yersem eklerim en fazka 1500 kalori olur diye düsünuyorum
Buzdolabına koyup icmeyi denedin mi çok fresh bi icecek oluyor ben öyle seviyordum soğuk soğukBu hafta dukan iceceginede başladım ben baya iştahımı kesiyo gibi. limonlu sodali yesilcay dukan birasi diyolar. Onu dikiyorum kafama acukdukcaha bide akşamları çayın yanında atıştırma isteğim cok oluyordu cubuk tarcini sütle kaynatıp kahve yapıp iciyorum onada öyle bir çözüm buldum
Açai ananas tadı en güzel olanı ya ama bence yeşil çayın %1'i falan var içinde, ben yine alırım uzun süredir tüketiyorum ama yine çiçek olanından da alayımBende kayısı çayı içiyorum, yeşilçay ve bol bol su sürekli tuvaletteyim
Açai ananas da sipariş vereyim bari evdeki bitsin de
Aslında çoğu şekeri olan kilo alıyor sen yine iyisin maşallahŞeker ilaci glifor kullanıyordum ben 1000lik onu içince kilo kaybın oluyordu baya lavabo konusunda da çok beter bi ilaç aklıma geldi şimdi
Bu pasmati pirinç ve tavuk yoğurt acayip şisiriyor ya tabagım ne biliyormusum kaseCok yememissin bibi ama sisirmis demekki boşver yeme
Ben gideyim yeşil Çaylı ne varsa alayımAçai ananas tadı en güzel olanı ya ama bence yeşil çayın %1'i falan var içinde, ben yine alırım uzun süredir tüketiyorum ama yine çiçek olanından da alayım
Yaseminlisi de çok güzel bu arada
Benim yemek konum yoktu çünkü hep abur cubur sonrası tedavi ilaçlar iğneler sonrası yine boşluk normalde ben ben değilim böyle olamam diyordum ama oldumAslında çoğu şekeri olan kilo alıyor sen yine iyisin maşallah
Ben kullandım onu pek anlamadım etkisiniŞeker ilaci glifor kullanıyordum ben 1000lik onu içince kilo kaybın oluyordu baya lavabo konusunda da çok beter bi ilaç aklıma geldi şimdi
Sabah akşam tüketiyordum ben ağzımda demir tadı bırakıyor diye yemek arasında içmeye başlamıştım bağırsaklarım kopacak sanıyordum lavaboya gidince birazda o sebeple bıraktım o ilacı içmeyi benBen kullandım onu pek anlamadım etkisini
Ayyyyy yeni kan yeni candır gel gel hemen yamacımıza boy kilo hedef kilo yazarsan alır senide listeye ChoChocolita slm hatırlarmısın bilmem beni eskilerden bende katılmak istiyorum
Hmm beni sinameki bile çözmüyo ondan anlamadım zaarrSabah akşam tüketiyordum ben ağzımda demir tadı bırakıyor diye yemek arasında içmeye başlamıştım bağırsaklarım kopacak sanıyordum lavaboya gidince birazda o sebeple bıraktım o ilacı içmeyi ben
Ya aslında başka bi diyet grubuna yazdım ama çok sakin orası burda hareket varAyyyyy yeni kan yeni candır gel gel hemen yamacımıza boy kilo hedef kilo yazarsan alır senide listeye Chohoşgeldin
Onu da kullandım açlık otu dediklerini de kullandım bu ilaç kadar etkili olmadıHmm beni sinameki bile çözmüyo ondan anlamadım zaarr
Biz her telden çalıyoruz o kadar iyi geliyor ki kaçamak olsa bile söyliyoruzYa aslında başka bi diyet grubuna yazdım ama çok sakin orası burda hareket var
Şaayet ben gerçekten ne tüketirsem yazıyorum ki tartıma yansır zaten oBu arada birbirimize dürüst oluyorsak ben bugün elendimama pes etmiyorum yarın devam, bugün bi relaps oldu bende