Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet bence de hem hepimiz birimiz birimiz hepimiz için eksilmeyelim ne yesen bile yaz bizimle sohbet et ne olacak ki sana da iyi gelir belki bilemeyiz hep destek tam destek

Hee ben çok zayıfım doğru diyorsun
Bende 168 boyundayım kilomuz yakınmış sizin hedef 52 bişeyi merak ediyorum. Bende şuan basen bacak kısmında diğer yerlere göre daha çok yağ var hiç 52ye düştünüz mü 168 boyda nasıl oluyor. Tabi herkesin genetiğinebgöre değişir ama merak ettim

Hedefim 52 mi yanlışlık oldu sanırım canm nick etiketleme de ben yazdirmadim arkadaş yanlislikla etiketledi sanırım

Çikolata kız beni ne ara yazdın ben ne zaman katildim haberim yok kendimden

Oy sizi yerim ben

52 den fazlaysa hm hemen seni de alalım bak ben yerim falan deme çok fenayiz surda
Yaparsınız siz istediniz mi yaz da geliyor bence yiyin ama haftada bir yeme günü yapın veya günde bir öğün yiyin istediğinizi yiyin akşam yemeyin hicbirsey olmaz ben öyle yiyerek vermiştim :))

Yaparsınız siz istediniz mi yaz da geliyor bence yiyin ama haftada bir yeme günü yapın veya günde bir öğün yiyin istediğinizi yiyin akşam yemeyin hicbirsey olmaz ben öyle yiyerek vermiştim :))
Daha yeni başladık 1 hafta oldu azıcık devam edelim bir gün ödül günü yaparız artık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…