MerhabaChocolita
Berrfeelinda
@sweetgirlcandy
@Oksijensizsu
@Tenceresiz kaldim anne
@Artemissisipi
@Leyal_
@aypare ackerman
Wilma11
@H M
Incredible incredible
@JustDerya
@CereNF
@Eylul9921
Kizlarrrr nerelerdesiniz
Pes ettim demeyin yaaaa şurada bibi ben iron ve orange kaldık
Ne yediniz ne yaptınız hiç haber yok
Ben bugün öğlen sucuklu tost yedim de yazacak yüzüm olmadıChocolita
Berrfeelinda
@sweetgirlcandy
@Oksijensizsu
@Tenceresiz kaldim anne
@Artemissisipi
@Leyal_
@aypare ackerman
Wilma11
@H M
Incredible incredible
@JustDerya
@CereNF
@Eylul9921
Kizlarrrr nerelerdesiniz
Ben listeye baglı gidiyorum ama bazen benimde çok canım biseyler istiyor.Bir de ben diyete başladım diyince böyle bir açlık psikolojisine giriyorum sanırım. canım acayip tatlı birseyler istiyor. Sürekli yemek yemek istiyorum. Normal de yok böyle birşey , belli bir listeye göre yemedigim.icin mi acaba
Haftaya usenmezsem diyetisyene gitmeyi düşünüyorum bakalım. O zaman daha düzenli olur benim içinBen listeye başlı gidiyorum ama bazen benimde çok canım biseyler istiyor.
Bence diyet psikolojisinden oluyor
Ay yok daha neler neler kaçamak yaptık bir bilsen bişey olmaz o kadardan ya.Ben bugün öğlen sucuklu tost yedim de yazacak yüzüm olmadı
Benim akşam menümde makarna vardı, bana eşlik etmiş sayarsak nötrlerizKızlar dayanamadım açlığa bir tabak salçalı yoğurtlu spagetti yedim
Ayy nasıl acikmisim baktım kız makarnasini yemedi aldım ben yedim
Akşam için bakla yemeği düşünüyordum belki 1-2 kaşık bakla ve yoğurt yerim başka bişey yemem artık
Ama ben baya baya yedim yaniakşam menümde makarna vardı, bana eşlik etmiş sayarsak nötrleriz
Ben pes etmedimChocolita
Berrfeelinda
@sweetgirlcandy
@Oksijensizsu
@Tenceresiz kaldim anne
@Artemissisipi
@Leyal_
@aypare ackerman
Wilma11
@H M
Incredible incredible
@JustDerya
@CereNF
@Eylul9921
Kizlarrrr nerelerdesiniz
Yaaa niye sadece tartıya geliyorsun gel biz aç aç vakit geçirmeye çalışıyoruz sohbet ederizBen pes etmedimgayet güzel gidiyorum şükürler olsun ne bileyim öyle sohbete dahil olamadım tartı bildirimlerine gelirim diye yazmadım hiç. Bu hafta kaçamaksiz söz vermiştim kendime tutuyorum
Bu hafta dukan iceceginede başladım ben baya iştahımı kesiyo gibi. limonlu sodali yesilcay dukan birasi diyolar. Onu dikiyorum kafama acukdukcaYaaa niye sadece tartıya geliyorsun gel biz aç aç vakit geçirmeye çalışıyoruz sohbet ederiz
OhhhhoooooooYaaa niye sadece tartıya geliyorsun gel biz aç aç vakit geçirmeye çalışıyoruz sohbet ederiz
Dukan burasına bende başlamayı düşünüyorumBu hafta dukan iceceginede başladım ben baya iştahımı kesiyo gibi. limonlu sodali yesilcay dukan birasi diyolar. Onu dikiyorum kafama acukdukcaha bide akşamları çayın yanında atıştırma isteğim cok oluyordu cubuk tarcini sütle kaynatıp kahve yapıp iciyorum onada öyle bir çözüm buldum
Dukan birası tadı nasıl bende yarın sabah yapacağım ne kadarlık yapıp devam ettiriyoruzBu hafta dukan iceceginede başladım ben baya iştahımı kesiyo gibi. limonlu sodali yesilcay dukan birasi diyolar. Onu dikiyorum kafama acukdukcaha bide akşamları çayın yanında atıştırma isteğim cok oluyordu cubuk tarcini sütle kaynatıp kahve yapıp iciyorum onada öyle bir çözüm buldum
Yeşil çay yazıyor yaaa sadece ananaslı fark eder mi acabaDukan burasına bende başlamayı düşünüyorum
Zaten 1 gün icmesem yesilcayi ertesi gün içiyorum.
Ben tarçın hiç sevmiyorum suya attım tarçın,limon, maydanoz icemedim tarçın tadı var diye döktüm.
Dukan birasi yapicam yarın
Bende de açai ananas var tadını çok seviyorum ama o çiçek olandan çok daha farklı etkisi, çiçek olan yarım saatte bi çişe götürüyorYeşil çay yazıyor yaaa sadece ananaslı fark eder mi acaba
Onu bilmiyorum canım.Yeşil çay yazıyor yaaa sadece ananaslı fark eder mi acaba