Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kimi zaman kaçamakla diyet olmaz diyorlar velevki diyoruz ama bazen toparlıyoruz ben bugün gerçekten çok mutluyum mesela kaçamak yapmadım tuttum kendimi çünkü ne yerseö buraya yazacağıma dair kendime söz verdim bu şekil kısaıtlama azalma oluyor belki de hayatım da ben fark etmiyorum 🥰 mesela bu zamana kadar çekmecede cips paketi duruyor inanırmısınız elimi sürmedim çünkü yersem buraya yazacağım diye inşallah azim etmek yolu yarılamak olur hepimiz için

Ozamannn gönderiyim gelsin
156 boy
64.300 kg
55 hedef
38 yaşındayım
3 çocuk annesiyim
Çalışıyorum
Hamileliklerden ve pskolojik sebeplerden kilo aldım ve iyi hissetmek ve sağlığım için kilo vermek istiyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim 🤭
Yeniden hoş ve sefa geldiniz hedefiniz de başarınız da daim olsun 💐

Şaayet ben gerçekten ne tüketirsem yazıyorum ki tartıma yansır zaten o 🙈 bide öyle yazmak bence daha iyi çünkü ben açığımı görmesem arkdaşım görür mesela labne yeme daha dediler eledim yoğurt ekle dedi en sevdiğim sey yoğurt çok severim tüketirim böyle düşünüyorum ben
Ben 5 sene öne aklın yolu1 le all starda 13 kg verdim ve bok başarılı geçti gerçekten ama yine kilo aldım işte sorunlar salmalar kendinden vazgeçmeler falan sonuç bu

Arkadaşlar biz sporcu değiliz veya manken falan olmicaz bozarsanız da yazın kaldığımız yerden devam ederiz yavaş olur ama bırakmazsak eninde sonunda olur :KK66: bu arada hesapladım 8 martta yazılmışım salona yani daha 2 aydır gidiyorum 3 ay sanıyordum iyi oldu bu 😎 4 aya tahmin edin bakim bu kari nasıl kas yapacak incelecek :KK8:

Şaayet ben gerçekten ne tüketirsem yazıyorum ki tartıma yansır zaten o 🙈 bide öyle yazmak bence daha iyi çünkü ben açığımı görmesem arkdaşım görür mesela labne yeme daha dediler eledim yoğurt ekle dedi en sevdiğim sey yoğurt çok severim tüketirim böyle düşünüyorum ben

Kimi zaman kaçamakla diyet olmaz diyorlar velevki diyoruz ama bazen toparlıyoruz ben bugün gerçekten çok mutluyum mesela kaçamak yapmadım tuttum kendimi çünkü ne yerseö buraya yazacağıma dair kendime söz verdim bu şekil kısaıtlama azalma oluyor belki de hayatım da ben fark etmiyorum 🥰 mesela bu zamana kadar çekmecede cips paketi duruyor inanırmısınız elimi sürmedim çünkü yersem buraya yazacağım diye inşallah azim etmek yolu yarılamak olur hepimiz için
Söylemek iyi ya ben de peyniri sordum sabah yağlı bi peynirmiş çok olmasa da az bir şey yiyeceğim ama bugünkü kaçırdığım kısmı canan karatay duysa evime ateşler salar burada yazmama gerek bile yok :KK70:

Ben 5 sene öne aklın yolu1 le all starda 13 kg verdim ve bok başarılı geçti gerçekten ama yine kilo aldım işte sorunlar salmalar kendinden vazgeçmeler falan sonuç bu
Bende öyle süreçler yaşayınca yıpranıyor salıyor kendini insan ben hiç bir zaman 3 haneli rakam görmek istemezdim hayatım da
Arkadaşlar biz sporcu değiliz veya manken falan olmicaz bozarsanız da yazın kaldığımız yerden devam ederiz yavaş olur ama bırakmazsak eninde sonunda olur :KK66: bu arada hesapladım 8 martta yazılmışım salona yani daha 2 aydır gidiyorum 3 ay sanıyordum iyi oldu bu 😎 4 aya tahmin edin bakim bu kari nasıl kas yapacak incelecek :KK8:
Hep birlikte güzel geleceğe 🥂😘🥰

Söylemek iyi ya ben de peyniri sordum sabah yağlı bi peynirmiş çok olmasa da az bir şey yiyeceğim ama bugünkü kaçırdığım kısmı canan karatay duysa evime ateşler salar burada yazmama gerek bile yok :KK70:
Peynir tok tutuyormuş ben bol peynir yerim hemde ezine öylede zayıfladım

Açai ananas tadı en güzel olanı ya ama bence yeşil çayın %1'i falan var içinde, ben yine alırım uzun süredir tüketiyorum ama yine çiçek olanından da alayım :KK70:
Yaseminlisi de çok güzel bu arada 🤩
Benim diyetisyen açai ananas önerdi dün.
Ama benim elimde çok fazla demleme yeşilçay var kalmasın artık.
Bitsin yeşilçay cesitlerini alirim

Kimi zaman kaçamakla diyet olmaz diyorlar velevki diyoruz ama bazen toparlıyoruz ben bugün gerçekten çok mutluyum mesela kaçamak yapmadım tuttum kendimi çünkü ne yerseö buraya yazacağıma dair kendime söz verdim bu şekil kısaıtlama azalma oluyor belki de hayatım da ben fark etmiyorum 🥰 mesela bu zamana kadar çekmecede cips paketi duruyor inanırmısınız elimi sürmedim çünkü yersem buraya yazacağım diye
İnan bizim ev market gibi eşim ne bula getiriyor ama ben 5-6 gündür yemiyorum bişey
Çayın yanında ne varsa yerdim artık bakmıyorum bile.
Böyle böyle zayiflariz biz 😂

İnan bizim ev market gibi eşim ne bula getiriyor ama ben 5-6 gündür yemiyorum bişey
Çayın yanında ne varsa yerdim artık bakmıyorum bile.
Böyle böyle zayiflariz biz 😂
Ben kahvaltı dışında ekmek yemem 5-6 dan sonra bişeyde yememeye özen gösteririm ama arada bi ktiz geliyo hatta dün akşam 21 de yaptığım şeyi anlatıyım en son 4 te yemek yedim bitmişti çocuklara sinirlendim bari dolapta ezme var azcıkta haşlanmış arpa şehriye 2 şer kaşık karıştırıp yiyim dedim 1 yemek tabağına döndü onu yedim kestimi kesmedi üstüne bal kaymak yedim 2 dilim ekmeğe ama o kaymakls 6-7 dilim yersin o derece yettimi peki HAYIRR üstüne yarım ay çöreği ve 2 su bardağı süt içtim utanmadan bide gittim yattım 🥺 pişmanmıyım biraz pişmanım işte böyle kilo alıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X