Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Caklit olmasa yetecekmis aslında
Bak bende tatlı yiyorum 2 gündür ama yarım porsiyon yedim hepsine yemedim
Yemek porsiyonunu da düşürsen aksama yeter bak sen beni dinle

Baktırayım, sağlık ocağı bakıyor mu
Bilmiyorum bakıyor mu ama genelde diyetisyenler bakıyor.
Yay dedin beni kaybettin, eşimden sonra bir yayı daha kaldıramıyorum
Neden? Nesi var yayların? Genel olarak teraziyim ama ben. Yaylarin ozelliklerini de bilmiyorum gerçi.
Ben birkaç gündür diyete dikkat edemiyorum ya, yazmaya utandım.
Ama dün yürüyüş yapıp on bin adımımı attım.
Bugün kahvaltıda annem sağ olsun karışık kızartma yapmıştı mesela. Nerelere gidem
Yürüyüş de yapamadım, fırın alacağız diye çıktık, benim eve baktık eşyaları çalmışlar mı duruyor mu diye, çay için su getirmeye dağa gittik derken akşam oldu. Biraz sonra da yemek kuyruğuna gideceğiz. Düzenli hayat iyidir. Standart iyidir. İnsanın standartları bozulunca kendi istediği gibi hareket edemiyor işte.

Bugün de adet sancılarım başladı. Birkaç güne adet olacağım büyük ihtimalle.

Evimize tekrar bakilmisti, yine orta hasar verildi. Ne yapacağız, eşyaları nereye koyacağız, hangi binaya nasıl güvenip kiralayacağız, konteyner verilecek mi, verilmezse ne yapacağız, daha kaç gün annemlerde misafir olarak kalabiliriz, bugün çıksak sokaktayiz resmen vb düşünceler içinde diyeti ve sporu da düşünemiyorum ya. Cinlerim tepemde.
Şu hayat bir rayına oturursa iyi olacak.

Gormedim canım yaaa
Yavaş yavaş yapsan komple pes etmesen olmaz mı
Moralim bozuluyor herseye asiri gerginim adet olamiyorum onunda etkisi var . Ama bu duzenli beslenmeye uyum saglayamiyorum.Yanu zor oluyor duzen kuramiyorum. İsten gelince biseyler hazirlamak falan yetistiremiyorum bircok seyi. Yuruyusu birakmadim bugun gidemedim sadece hastane islerm vardi yine kosturmayla gecti ama . Oyle biraz doluyum kendimi toparlamam lazim Dun aksama kadar yine biraz dikkat ediyordum aksam baya baya bozdum isi..

Yok kızımla evde yalnızım. Dünden beri ekmek yok. Yemek lahanalı kıyma yaptım erkenden yedim. Hava yağmurlu 4,5 k adım atabildim ama evde kızımla birlikte çalışıyoruz. 24 saat ilgi istiyor benimki :/ şimdi de o çalıyor ben dansediyorum. Leslie bak işine karşim

Ben diyete başlamadan önce sıkma peynir almışım şu çuklat gibi tüplerde olanlardan. Az bi şey etimek üstüne sıksam yesem çok mu olur sizce ya bi ton da para üzüldüm
Ben hiç almadım bilmiyorum canım ya.
Kalorisine falan baktın mı beyaz peynire de bak karşılaştırma yap.

Soslu kanatı eşim çok seviyor ondan belki bende alırım 1 2 yoğurt olmazsa olmazı unuttum onu yazmayı gün içerisinde de çok tüketiyorum sevdiğimden
bence menu iyi sadece kahvaltida labneyi degistirsen yeter
Olar hemen çıkarıyorum daha yemek yok
O dönemler hep tehlikeli tatlı canavarı oluyoruz resmen
15 dakikalık yaptım bende.
Hem biraz daha yeni baslangica uygun.
Iron Butterfly
Hahaha dün 2 defa bunu yaptım ben şimdi taytımı giyip yine yapacağım yemeği ocağa koyup
ben bunu yeni gordun etiket olmamis
Kilolara bak kilolara ben napoyorım bursa millet kilo almaya çalışıyor sanıyorum
Cemosum ben pes ettim yazdim dün Ama istedigimi yiyememek vs degil derdim
Yaaaa

Devam ediyorum bakalım tartılmayacağım ne zaman vücudumda incelme görürsem o zaman tartılıcam. Akşamı erken kapıyorum 2 3 gündür en son 6da yiyorum inşallah hazirana kadar 3kg atarım

Kuzum bozdum diye düşünme sen yine dikkat et.
Zaten çalışıyorsun hareketli geçiriyorsun günleri sadece porsiyon azaltsan bile faydasını görürsün.
Bu dönem de bitecek o zaman rahat edersin.
Sen sadece diyete değil sohbete gel yeter

Senin kız zaten seni oturtmaz spor yapmış kadar olursun
Hiç sesiniz çıkmadı merak ettim arada hello diyin gidin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…