Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O kadar doluyum ki şu anda kusacak gibiyim o yüzden akşam atıstirması yazmadım yersem eklerim en fazka 1500 kalori olur diye düsünuyorum

Eklentiler

• Screenshot_20230510_193153_Samsung Health.jpg
    Screenshot_20230510_193153_Samsung Health.jpg
    31,1 KB · Görüntüleme: 27
  • 20230510_193225.jpg
    20230510_193225.jpg
    96,2 KB · Görüntüleme: 35
  • Screenshot_20230510_193239_MAC+.jpg
    Screenshot_20230510_193239_MAC+.jpg
    52,2 KB · Görüntüleme: 28
Bende de açai ananas var tadını çok seviyorum ama o çiçek olandan çok daha farklı etkisi, çiçek olan yarım saatte bi çişe götürüyor :KK70:
Bende kayısı çayı içiyorum, yeşilçay ve bol bol su sürekli tuvaletteyim 😂
Açai ananas da sipariş vereyim bari evdeki bitsin de 🥺

Bu hafta dukan iceceginede başladım ben baya iştahımı kesiyo gibi. limonlu sodali yesilcay dukan birasi diyolar. Onu dikiyorum kafama acukdukca 😣 ha bide akşamları çayın yanında atıştırma isteğim cok oluyordu cubuk tarcini sütle kaynatıp kahve yapıp iciyorum onada öyle bir çözüm buldum🤭
Buzdolabına koyup icmeyi denedin mi çok fresh bi icecek oluyor ben öyle seviyordum soğuk soğuk

Bende kayısı çayı içiyorum, yeşilçay ve bol bol su sürekli tuvaletteyim 😂
Açai ananas da sipariş vereyim bari evdeki bitsin de 🥺
Açai ananas tadı en güzel olanı ya ama bence yeşil çayın %1'i falan var içinde, ben yine alırım uzun süredir tüketiyorum ama yine çiçek olanından da alayım :KK70:
Yaseminlisi de çok güzel bu arada 🤩

Açai ananas tadı en güzel olanı ya ama bence yeşil çayın %1'i falan var içinde, ben yine alırım uzun süredir tüketiyorum ama yine çiçek olanından da alayım :KK70:
Yaseminlisi de çok güzel bu arada 🤩
Ben gideyim yeşil Çaylı ne varsa alayım 😅😅😅😅
Aslında çoğu şekeri olan kilo alıyor sen yine iyisin maşallah😍
Benim yemek konum yoktu çünkü hep abur cubur sonrası tedavi ilaçlar iğneler sonrası yine boşluk normalde ben ben değilim böyle olamam diyordum ama oldum 😕 toparlicam inşallah kendimi güvenim artıyor kendime budğn sadece 1 dilim kek kaçamağı yaptım o kadar demekki oluyor oldurduğum zaman

Ben kullandım onu pek anlamadım etkisini
Sabah akşam tüketiyordum ben ağzımda demir tadı bırakıyor diye yemek arasında içmeye başlamıştım bağırsaklarım kopacak sanıyordum lavaboya gidince birazda o sebeple bıraktım o ilacı içmeyi ben

Sabah akşam tüketiyordum ben ağzımda demir tadı bırakıyor diye yemek arasında içmeye başlamıştım bağırsaklarım kopacak sanıyordum lavaboya gidince birazda o sebeple bıraktım o ilacı içmeyi ben
Hmm beni sinameki bile çözmüyo ondan anlamadım zaarr:KK70:

Bu arada birbirimize dürüst oluyorsak ben bugün elendim 🫢 ama pes etmiyorum yarın devam, bugün bi relaps oldu bende 🥲
Şaayet ben gerçekten ne tüketirsem yazıyorum ki tartıma yansır zaten o 🙈 bide öyle yazmak bence daha iyi çünkü ben açığımı görmesem arkdaşım görür mesela labne yeme daha dediler eledim yoğurt ekle dedi en sevdiğim sey yoğurt çok severim tüketirim böyle düşünüyorum ben

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X