Ya sen ben misin?29'um ya, küçükken annem elinde poğaça ile peşimden kovalardı yemezdim ama yesem bile kilo almazdım. Sonra da işte anacum ne yersen ye yeter ki ye dediği için ilk olarak kahvaltılardaa sardım Allah affetsin cipsle bile kahvaltı yaptığım oluyordu ve bu çok eski bir anı değil
Dışarıda kahvaltıya bayılırım bu arada, her gün dışarıda yesem sıkılmam, evde zor geliyorAma yine de tatlı kahvaltıları daha çok seviyorum, oturup menemen yiyeceğime pankek daha mutlu ediyor beni mesela çoğu zaman.
Hoş geldinArkadaşlar merhaba bende menülerimi paylaşabilitmiyim ipin ucu kaçtı gitti maalesef. Bazı hastalıklar sorunlar derken artık bir yerden başlamak lazım yazın dügünde var.
Bende tam tersi kahvaltıda tatlı bana çok ters geliyor tahin pekmez en fazla hele pankek falan hiç sevmemYa sen ben misin?O kadar benziyor ki yeme alışkanlıklarımız damak zevkimiz de aynı. Nalet damak zevkimizzz
Hepsi benim bebeklerimBende tam tersi kahvaltıda tatlı bana çok ters geliyor tahin pekmez en fazla hele pankek falan hiç sevmemonu neden severler bilmiyorum hamurlu i tarz seyler tuzlu olmasi gerek gibi geliyor hep bana
Hangi burçtun çokoYa sen ben misin?O kadar benziyor ki yeme alışkanlıklarımız damak zevkimiz de aynı. Nalet damak zevkimizzz
Ay ben önce tatlı yerim zaten, bir dizide vardı ya yemeğin ortasında ölürsem, tatlı yiyemeden ölmüş olurum diye.Hepsi benim bebeklerimsabah normal kahvaltı ederim de tatlıya yer kalmaz diye ödüm kopardı
TeraziHangi burçtun çoko
Ay ben önce tatlı yerim zaten, bir dizide vardı ya yemeğin ortasında ölürsem, tatlı yiyemeden ölmüş olurum diye.
Teşekkür ederimHoş geldiniz
Listeye girmek istersen boy kilo ve hedef kilo bilgilerini alıyorum değişim oldukça güncelliyorumTeşekkür ederim
Hoşbuldum canım teşekkür ederimMerhaba hoş geldin
Canım listeyede girmek isterim.Listeye girmek istersen boy kilo ve hedef kilo bilgilerini alıyorum değişim oldukça güncelliyorum
Hoşbuldum canım teşekkür ederimTabiki hoşgeldiniz
Allah'ım şu azimden istiyorum çok bişey değil yaaaaSalona erken geldim yurüyüş yapayım dedim bi yarım saat
Valla hiç bir zaman geç degil bende 38 den sonra basladim birseyler yapmaya 42 yim enerjim bitmiyorAllah'ım şu azimden istiyorum çok bişey değil yaaaa
Maşallah çok güzel bişey bence Rabbim azmini daim etsin sağlıkla yaşa bunu hak ediyorsunValla hiç bir zaman geç degil bende 38 den sonra basladim birseyler yapmaya 42 yim enerjim bitmiyor
Damarlarında şeker dolaşıyormuş.Sabah 7'de kalkıyorum, kahvaltı öncesinde browni ve kahve.
Evde varsa pasta ve kahve.
Efendime söyliyim benimo ve kahve
Öğlen bal kaymak nutella ve bilumum farklı tatlılar. Hazırlamaya üşenirsem sufle...
ölmediğime şükredeyim
Ben de teraziTeraziyükselenim ne bilmiyorum. Güya cimere yazacaktım öyle kaldı.
Babamın sözü sanırdım bunu küçükken, genel atasözü müymüşDamarlarında şeker dolaşıyormuş.
Bu arada tatlı yerseniz üstüne su içmeyin lütfen. Şekerin daha hızlı kana karışmasını sağlıyor.
Bir ata sözü bırakayım buraya:
Ye tatlıyı içme suyu yanarsa yansın, ye yağlıyı iç suyu donarsa donsun.
Tabi burada yaglidan kasıt tereyağı, iç yağı falandır eskiler hep bunlarla beslendiği için.
İnsulin direncine baktir mutlaka.Babamın sözü sanırdım bunu küçükken, genel atasözü müymüş
Şaşıracaksın belki ama tatlının üstüne su da içerim, hatta su içebilmek için tatlı yerim direktkonuştukça şeker hastası olmadığıma dua ediyorum