Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende o sebeple mutlaka tatlı türevi bulunduruyorum evde çantamda

Baklava şeker pare şerbetli tatlı türevleri sevmem hele 3 1 arada Nescafe beni komaya sokuyor bitter bile komalık ediyor beni
Senin şekerin yukseliyor o zaman.
Bende şeker arıyorum hemen yersem kendime geliyorum.
El titremesi,bacakların tutmaması,baş donmesi dusuklukten oluyor ama tatlı yiyerek değil çayı şekerli içerek yapıyorum bende bunu
Şerbetli tatlılar çok ağır geliyor zaten ama ayda bir yine kaçamak yapıyorum.

Dahiliye den randevu aldım kendime gidip görüşeceğim benim troid de sıkıntı sanırım baya bi baktırmam gerek şekerden de korkuyorum yeniden çıkacak diye önlem aldırmam gerek varsa bişey diyetisyen arayışına başladım devlette varmış sanırım onunla da görüşeceğim inşallah tamamen düzere oturacağım

Bende bitirdim simdi geldim kahvemi içmeye öncesinde bi kuruyemişli kuru meyveli bar yedim 30gr sabahta kepekli tost yemiştim. Dısarda zaten birsey yemiyorum ben bi kahve
Sporun en faydalı olan zamanı ne zaman sence ? Ve en etkili etkinlik hangisi olmalı koç

Sporun en faydalı olan zamanı ne zaman sence ? Ve en etkili etkinlik hangisi olmalı koç
Ben gündüz sporcusuyum canım öğlen 12 2 arasi yapip bitiriyorum herkese göre değişir ama ben asla akşam yapamam heralde ya sabah ya öğlen :)
Valla ben pilatesciyim normalde kadınlarada efsane iyi geliyor ama bu salonda brezilian (bacak popo ağırlıklı) ve body fit (tüm vucut) de cok iyi geldi bana.
5 günlük neler yaptıgımi eve gidince bi atayim ben sıra sıra gün gün

Maydanoz kokusu var mı kullanımda cemoş

Bak ona göre deneyeceğim koku gelirse ölürüm heee
Maydanozu ben tam atmadım.
Şöyle ki akşam salataya maydanoz yapraklarını doğradım sap kısımlarını suya attım.
Dur foto atayım sbak bı
Maydanoz tadı kokusu gelmiyor sadece tarçın baskın olduğu için tadı var limon da kokusu var.

Yıllar yılıdır ağzıma süremem onu gittiğim her yer bilir fobi mi ne şeydir o türüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…