Senin şekerin yukseliyor o zaman.Bende o sebeple mutlaka tatlı türevi bulunduruyorum evde çantamda
Baklava şeker pare şerbetli tatlı türevleri sevmem hele 3 1 arada Nescafe beni komaya sokuyor bitter bile komalık ediyor beni
Dahiliye den randevu aldım kendime gidip görüşeceğim benim troid de sıkıntı sanırım baya bi baktırmam gerek şekerden de korkuyorum yeniden çıkacak diye önlem aldırmam gerek varsa bişey diyetisyen arayışına başladım devlette varmış sanırım onunla da görüşeceğim inşallah tamamen düzere oturacağımSenin şekerin yukseliyor o zaman.
Bende şeker arıyorum hemen yersem kendime geliyorum.
El titremesi,bacakların tutmaması,baş donmesi dusuklukten oluyor ama tatlı yiyerek değil çayı şekerli içerek yapıyorum bende bunu
Şerbetli tatlılar çok ağır geliyor zaten ama ayda bir yine kaçamak yapıyorum.
Sporun en faydalı olan zamanı ne zaman sence ? Ve en etkili etkinlik hangisi olmalı koçBende bitirdim simdi geldim kahvemi içmeye öncesinde bi kuruyemişli kuru meyveli bar yedim 30gr sabahta kepekli tost yemiştim. Dısarda zaten birsey yemiyorum ben bi kahve
Ben gündüz sporcusuyum canım öğlen 12 2 arasi yapip bitiriyorum herkese göre değişir ama ben asla akşam yapamam heralde ya sabah ya öğlen :)Sporun en faydalı olan zamanı ne zaman sence ? Ve en etkili etkinlik hangisi olmalı koç
Ben de diyorum ben niye böyleyim, boğayım ya benBu arada enerjik olmam birazda koç burcu ve yükselenim akrep olmasindan muhtemelen hiperaktiflikten bir tik azıyım
Yemek delisi olarak bilinirsiniz azcukBen de diyorum ben niye böyleyim, boğayım ya ben
Biraz da ev yansa yataktan kalkmasının imkansız olduğu konuşulan bi burçYemek delisi olarak bilinirsiniz azcuk
AhahahahahBiraz da ev yansa yataktan kalkmasının imkansız olduğu konuşulan bi burç
Maydanoz kokusu var mı kullanımda cemoşKızlar ben bu metabolizma hızlandıran suyu hiç sevmedim ya
Tarçın sevmiyorum zaten de keşke atmadaydim tarçın.
Deneyecek olan varsa tarçın yerine elma falan atsın.
Ben maydanoz,limon,tarçın attım 2 litre suyun içine.
Yok sadece tarçın tadı geliyo kokusunda limon varMaydanoz kokusu var mı kullanımda cemoş
Bak ona göre deneyeceğimYok sadece tarçın tadı geliyo kokusunda limon var
Maydanozu ben tam atmadım.Bak ona göre deneyeceğimkoku gelirse ölürüm heee
Bak ona göre deneyeceğimkoku gelirse ölürüm heee
Yıllar yılıdır ağzıma süremem onu gittiğim her yer bilir fobi mi ne şeydir o türümMaydanozu ben tam atmadım.
Şöyle ki akşam salataya maydanoz yapraklarını doğradım sap kısımlarını suya attım.
Dur foto atayım sbak bı
Maydanoz tadı kokusu gelmiyor sadece tarçın baskın olduğu için tadı var limon da kokusu var.
Aaaaaa bunu böyle alıp denerim o zaman
Bende çok sevmem maydanoz ama önceden ödem atmak için kaynatıp içmiştim çok tadı gelmiyor bana heralde.Yıllar yılıdır ağzıma süremem onu gittiğim her yer bilir fobi mi ne şeydir o türüm