Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın kızlar birkaç gündür ben ben değilim kusura bakmayın lütfen biraz isyankar biraz sitemkar oldum bu ara bugün iyiyim ama çok şükür Sabah kalktım eşimle kahvaltı yaptım inşallah bundan sonra kendime dikkat edeceğim destekleriniz için de hepinize tek tek teşekkür ederim bu zamanda böyle insanlar raslamak gerçekten çok zor eskiden bir şey olduğu zaman herkes birbirinin elinden tutmaya yeltenirdi şimdi herkes birbirini kuyuya atmanın derdinde aman bir yanlış olsa da bir tekme de biz atsak misali... Benim için çok değerlisiniz gerçekten çok sağolun tekrardan teşekkür ederim güzel kalbinizden sevgi yüzünüzden de gülücük eksik olmasın...

Limonlu suyumla günaydın herkese

Hanımlar ben şekeri azalttığımdan beri, yani birkaç gündür enerjim kalmadı ya nasıl toparlanır bu?
Şekerin enerjiyle bi alakası yok canım yanlış bilgiler :) ben gün icinde nerdeyse hiç şeker almiyorum yemekler meyveler falan hariç ekstra şeker yani

Limonlu suyumla günaydın herkese

Hanımlar ben şekeri azalttığımdan beri, yani birkaç gündür enerjim kalmadı ya nasıl toparlanır bu?
Karbonhidrat alımını çok düşürmediysen ya da günlük kalori alımın çok düşük değilse öyle olmaması lazım aslında.

Şekerin enerjiyle bi alakası yok canım yanlış bilgiler :) ben gün icinde nerdeyse hiç şeker almiyorum yemekler meyveler falan hariç ekstra şeker yani
Sen alışmışsındır ama ben sabah güne tatlıyla başlıyordum gün içinde sürekli tatlı yiyordum şekerden değil de belki vücudum alışmıştır
Karbonhidrat alımını çok düşürmediysen ya da günlük kalori alımın çok düşük değilse öyle olmaması lazım aslında.
Yok düşük değil aslında kalorim 1500, karbonhidrat dün biraz düşük kalmış gerçi

Kız o nasil yeme sekli ben şekerin bir tek beyne yararı olduğunu biliyorum o kadar :)

Güne tatlıyla başlayıp gün içinde sürekli tatlı yiyor olman kilit noktası sanırım. Birkaç güne bedenin yeni düzene alışır. Ona kullanması için basit şekerler vermişsin sürekli. Şimdi enerji için daha çok çalışması gerekecek ve bu tembellikten kurtulması gerekecek.

Kız o nasil yeme sekli ben şekerin bir tek beyne yararı olduğunu biliyorum o kadar :)

Sabah 7'de kalkıyorum, kahvaltı öncesinde browni ve kahve.

Evde varsa pasta ve kahve.

Efendime söyliyim benimo ve kahve

Öğlen bal kaymak nutella ve bilumum farklı tatlılar. Hazırlamaya üşenirsem sufle...

ölmediğime şükredeyim

Kız hahahahaha iyi bu yaşa gelmişsin sen gene şekerine bi baktır aşko

Bu düzeni değiştirdiğin için psikolojik olduğunu düşünüyorum canım o kadar tatli yemekten sonra

Herhalde öyle ya vücut da şaşkın noluyoruz diye peynir, yumurta falan yabancı hep bunlara
Yaşın kaç bu şekilde yemeye sen nasıl alıstın muhtemelen zayıfsındır o yüzden takmamışsındır simdiye kadar. Bazen canım çok tatlı çeker hatta akşamdan kalmış doğum günü pastaları kahvaltıda yenir o başka ama sürekli bu şekilde insan sıkılmaz mı ya mis gibi kahvaltı sofralarını canın çekmiyor mu hiç ben delisiyimdir istediğim kadar yiyemesemde bi hazırlarım hafta sonları üff önüme geleni çağirirım

29'um ya, küçükken annem elinde poğaça ile peşimden kovalardı yemezdim ama yesem bile kilo almazdım. Sonra da işte anacum ne yersen ye yeter ki ye dediği için ilk olarak kahvaltılarda a sardım Allah affetsin cipsle bile kahvaltı yaptığım oluyordu ve bu çok eski bir anı değil

Dışarıda kahvaltıya bayılırım bu arada, her gün dışarıda yesem sıkılmam, evde zor geliyor Ama yine de tatlı kahvaltıları daha çok seviyorum, oturup menemen yiyeceğime pankek daha mutlu ediyor beni mesela çoğu zaman.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…