- 12 Temmuz 2022
- 23.600
- 86.148
Bildiğim kadarıyla yok.Şeker rahatsızlığınız yoksa düzene oturunca alışıyor insan vücudu
Evet biraz uzak ve tam bilmiyorum o tarafları
Gerçi baktım şimdi orada da randevu yok, ne değişik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bildiğim kadarıyla yok.Şeker rahatsızlığınız yoksa düzene oturunca alışıyor insan vücudu
Evet biraz uzak ve tam bilmiyorum o tarafları
Psikolojik sorunlar artık daha çok haberlerde bile yer almaya başlamış Allah herkesin yardımcısı olsunBildiğim kadarıyla yok.
Gerçi baktım şimdi orada da randevu yok, ne değişik
Hoş geldinizArkadaşlar merhaba bende menülerimi paylaşabilitmiyim ipin ucu kaçtı gitti maalesef. Bazı hastalıklar sorunlar derken artık bir yerden başlamak lazım yazın dügünde var.
Şekerin enerjiyle bi alakası yok canım yanlış bilgiler :) ben gün icinde nerdeyse hiç şeker almiyorum yemekler meyveler falan hariç ekstra şeker yaniLimonlu suyumla günaydın herkese
Hanımlar ben şekeri azalttığımdan beri, yani birkaç gündür enerjim kalmadı ya nasıl toparlanır bu?
Karbonhidrat alımını çok düşürmediysen ya da günlük kalori alımın çok düşük değilse öyle olmaması lazım aslında.Limonlu suyumla günaydın herkese
Hanımlar ben şekeri azalttığımdan beri, yani birkaç gündür enerjim kalmadı ya nasıl toparlanır bu?
Sen alışmışsındır ama ben sabah güne tatlıyla başlıyordum gün içinde sürekli tatlı yiyordum şekerden değil de belki vücudum alışmıştırŞekerin enerjiyle bi alakası yok canım yanlış bilgiler :) ben gün icinde nerdeyse hiç şeker almiyorum yemekler meyveler falan hariç ekstra şeker yani
Yok düşük değil aslında kalorim 1500, karbonhidrat dün biraz düşük kalmış gerçiKarbonhidrat alımını çok düşürmediysen ya da günlük kalori alımın çok düşük değilse öyle olmaması lazım aslında.
Kız o nasil yeme sekli ben şekerin bir tek beyne yararı olduğunu biliyorum o kadar :)Sen alışmışsındır ama ben sabah güne tatlıyla başlıyordum gün içinde sürekli tatlı yiyordum şekerden değil de belki vücudum alışmıştır
Yok düşük değil aslında kalorim 1500, karbonhidrat dün biraz düşük kalmış gerçi
Güne tatlıyla başlayıp gün içinde sürekli tatlı yiyor olman kilit noktası sanırım. Birkaç güne bedenin yeni düzene alışır. Ona kullanması için basit şekerler vermişsin sürekli. Şimdi enerji için daha çok çalışması gerekecek ve bu tembellikten kurtulması gerekecek.Sen alışmışsındır ama ben sabah güne tatlıyla başlıyordum gün içinde sürekli tatlı yiyordum şekerden değil de belki vücudum alışmıştır
Yok düşük değil aslında kalorim 1500, karbonhidrat dün biraz düşük kalmış gerçi
Kız o nasil yeme sekli ben şekerin bir tek beyne yararı olduğunu biliyorum o kadar :)
Sabah 7'de kalkıyorum, kahvaltı öncesinde browni ve kahve.Güne tatlıyla başlayıp gün içinde sürekli tatlı yiyor olman kilit noktası sanırım. Birkaç güne bedenin yeni düzene alışır. Ona kullanması için basit şekerler vermişsin sürekli. Şimdi enerji için daha çok çalışması gerekecek ve bu tembellikten kurtulması gerekecek.
Kız hahahahaha iyi bu yaşa gelmişsin sen gene şekerine bi baktır aşkoSabah 7'de kalkıyorum, kahvaltı öncesinde browni ve kahve.
Evde varsa pasta ve kahve.
Efendime söyliyim benimo ve kahve
Öğlen bal kaymak nutella ve bilumum farklı tatlılar. Hazırlamaya üşenirsem sufle...
ölmediğime şükredeyim
Bende öyle yaa enerji sıfır bide ben ara öğün falan da yapamıyorum iyice halsiz kalıyorumLimonlu suyumla günaydın herkese
Merhaba hoş geldinArkadaşlar merhaba bende menülerimi paylaşabilitmiyim ipin ucu kaçtı gitti maalesef. Bazı hastalıklar sorunlar derken artık bir yerden başlamak lazım yazın dügünde var.
Bu düzeni değiştirdiğin için psikolojik olduğunu düşünüyorum canım o kadar tatli yemekten sonraSabah 7'de kalkıyorum, kahvaltı öncesinde browni ve kahve.
Evde varsa pasta ve kahve.
Efendime söyliyim benimo ve kahve
Öğlen bal kaymak nutella ve bilumum farklı tatlılar. Hazırlamaya üşenirsem sufle...
ölmediğime şükredeyim
Herhalde öyle ya vücut da şaşkın noluyoruz diye peynir, yumurta falan yabancı hep bunlaraBu düzeni değiştirdiğin için psikolojik olduğunu düşünüyorum canım o kadar tatli yemekten sonra
Yaşın kaç bu şekilde yemeye sen nasıl alıstın muhtemelen zayıfsındır o yüzden takmamışsındır simdiye kadar. Bazen canım çok tatlı çeker hatta akşamdan kalmış doğum günü pastaları kahvaltıda yenir o başka ama sürekli bu şekilde insan sıkılmaz mı ya mis gibi kahvaltı sofralarını canın çekmiyor mu hiç ben delisiyimdir istediğim kadar yiyemesemde bi hazırlarım hafta sonları üff önüme geleni çağirirımHerhalde öyle ya vücut da şaşkın noluyoruz diye peynir, yumurta falan yabancı hep bunlara
29'um ya, küçükken annem elinde poğaça ile peşimden kovalardı yemezdim ama yesem bile kilo almazdım. Sonra da işte anacum ne yersen ye yeter ki ye dediği için ilk olarak kahvaltılarda a sardım Allah affetsin cipsle bile kahvaltı yaptığım oluyordu ve bu çok eski bir anı değilYaşın kaç bu şekilde yemeye sen nasıl alıstın muhtemelen zayıfsındır o yüzden takmamışsındır simdiye kadar. Bazen canım çok tatlı çeker hatta akşamdan kalmış doğum günü pastaları kahvaltıda yenir o başka ama sürekli bu şekilde insan sıkılmaz mı ya mis gibi kahvaltı sofralarını canın çekmiyor mu hiç ben delisiyimdir istediğim kadar yiyemesemde bi hazırlarım hafta sonları üff önüme geleni çağirirım
Tabiki hoşgeldinizArkadaşlar merhaba bende menülerimi paylaşabilitmiyim ipin ucu kaçtı gitti maalesef. Bazı hastalıklar sorunlar derken artık bir yerden başlamak lazım yazın dügünde var.