Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Babamın sözü sanırdım bunu küçükken, genel atasözü müymüş :KK70:

Şaşıracaksın belki ama tatlının üstüne su da içerim, hatta su içebilmek için tatlı yerim direkt :KK70: konuştukça şeker hastası olmadığıma dua ediyorum
Bende öyleyim ve insülin direnci var

Belirtilerinin hiçbiri yok bende ama korktum :KK43: kontrol ettireceğim
Allah versin de olmasın inşallah 🌹 şeker kullanımı çok aşırı bende tutmaya çalışıyorum kendimi az önce bir dilim kakaolu kek yedim şimdi yeşil çay yaptım başka birşey yememek için zorluyor beni 😔

Allah versin de olmasın inşallah 🌹 şeker kullanımı çok aşırı bende tutmaya çalışıyorum kendimi az önce bir dilim kakaolu kek yedim şimdi yeşil çay yaptım başka birşey yememek için zorluyor beni 😔
Aslında bir ara hurma arası şekersiz fıstık ezmesi deniyordum baya kesiyordu tatlı ihtiyacımı. Belki tekrar denerim onu

Hurma yemeğe başla en iyisi o şuan.
Bende şekere bağımlıgim ama sizin kadar değil iyi ki şeker hastası olmamissiniz 🥺
Ben ilaç kullandım Dr yönetiminde iken şekere bakıldı açlık tokluk iyi çıkınca bıraktım belki şimdi yine var ama test yaptırdım normal çıktı ikiside

Ben ilaç kullandım Dr yönetiminde iken şekere bakıldı açlık tokluk iyi çıkınca bıraktım belki şimdi yine var ama test yaptırdım normal çıktı ikiside
Test de çıkardı canım normale dönmüş demekki.
Benim tanıdığım çok şeker hastası var azimle 50 kilo veren de oldu ama yıllarca obez yaşayan da oldu.
İradeye bağlı aslında.
Birde sağlık için en önemlisi kilo vermek,sağlıklı beslenmek.
Sen de ben gördüm bunu azıcık daha güven kendine 😘

Yok cemos doğum yapmadım, dizimden ameliyat oldum sadece onda da bi şey çıkmadı 🤷🏿‍♀️
Onda çıkmıyor canım mesela safra kesesi,mide,kalp gibi ameliyatlarda özellikle şekerin en küçük testini bile yapıyorlar.
Benim doğumdan sonra bakıldı kan şekerim de aşırı düşüklük çıktı.
7 yıl dengelenmedi o.
Senin dediğin gibi şekerle yaşadım resmen.
Şuan da şeker kullanıyorum ama çayı şekersiz içsem,kan şekerim düşse titremeye başlıyorum.
Anlaşılıyor aslında vücudunu takip et.

Test de çıkardı canım normale dönmüş demekki.
Benim tanıdığım çok şeker hastası var azimle 50 kilo veren de oldu ama yıllarca obez yaşayan da oldu.
İradeye bağlı aslında.
Birde sağlık için en önemlisi kilo vermek,sağlıklı beslenmek.
Sen de ben gördüm bunu azıcık daha güven kendine 😘
Ben dün o kadar boşluk hissettim ki kendimde aslında istesem yaparım inandım buna... Dün sizlerle konultuktan sonra 15 dakika üst üste 2 lesli yaptım akşam yemek ağzıma sürmedim yeşil çay içtim sadece ama ben çok çabuk sinirlenen bi insanım ve gözüm birşey görmüyor sinirlenince daha çok kızıyorum kendime sonra yükleniyorum uzayıp gidiyor konu vs vs.

Onda çıkmıyor canım mesela safra kesesi,mide,kalp gibi ameliyatlarda özellikle şekerin en küçük testini bile yapıyorlar.
Benim doğumdan sonra bakıldı kan şekerim de aşırı düşüklük çıktı.
7 yıl dengelenmedi o.
Senin dediğin gibi şekerle yaşadım resmen.
Şuan da şeker kullanıyorum ama çayı şekersiz içsem,kan şekerim düşse titremeye başlıyorum.
Anlaşılıyor aslında vücudunu takip et.
Bende o sebeple mutlaka tatlı türevi bulunduruyorum evde çantamda

Baklava şeker pare şerbetli tatlı türevleri sevmem hele 3 1 arada Nescafe beni komaya sokuyor bitter bile komalık ediyor beni

Ben dün o kadar boşluk hissettim ki kendimde aslında istesem yaparım inandım buna... Dün sizlerle konultuktan sonra 15 dakika üst üste 2 lesli yaptım akşam yemek ağzıma sürmedim yeşil çay içtim sadece ama ben çok çabuk sinirlenen bi insanım ve gözüm birşey görmüyor sinirlenince daha çok kızıyorum kendime sonra yükleniyorum uzayıp gidiyor konu vs vs.
Ya vallahi hepinizde oluyor o boşluk,sinir üzüntü,ağlama krizi.
Ama ne yapicaz mecbur ayağa kalkıp yeniden baslicaz yani yapacak biseyimiz yok ki canım.
Sen sıkıntı yapma 1-2 gün düzenin bozulsa,iyi hissetmeden bile kendini bırakma.

Ya vallahi hepinizde oluyor o boşluk,sinir üzüntü,ağlama krizi.
Ama ne yapicaz mecbur ayağa kalkıp yeniden baslicaz yani yapacak biseyimiz yok ki canım.
Sen sıkıntı yapma 1-2 gün düzenin bozulsa,iyi hissetmeden bile kendini bırakma.
Yok bırakmayacağım bu sefer 🥰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X