Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neyse ogleye kadar da beklesem olmaycak cektigim fotoyu atayim bende arti var kızlar
onceki kilo 89.1 di
suan :
Eki Görüntüle 3244387
+300 le haftanin sonuncusu olabilirim 🤦‍♀️

aslinda buraya geldikten 3 gun sonra 1 kilo eksim vardi ..vucudum odemli suan ve buna hic bisey yapmadim

dun bile 100 gr eksideyken bugun 300 gr arti ile geldim
Olsun bebeğim haftaya daha dikkat ederiz 😘 senin azmini biliyoruz azıcık istesen uçuşa geçersin 💥

Olsun bebeğim haftaya daha dikkat ederiz 😘 senin azmini biliyoruz azıcık istesen uçuşa geçersin 💥
insallah daha iyi olacak ..birde iyi odem atan seyleri yapmam lazim
odeme baksana yuzugu cikarttim rahatlamak icin

Son düzenleme:
benim canim aşiri tatlı çekti ya regl öncesi...
inanilmaz oluyor sanirim her kadin regl öncesi mutlaka tatlı yiyordur :KK70:
Reglime 3 gün var, normalde dünyaları yerim tatlı olarak bakalım bu ay nasıl geçecek (korkuyorum) :KK17: Sizler acaip motive ettiniz beni inşallah kaçamaksız atlatırız şu reglleri

Kızlar, gruba katıldığınızdan beri kaç kg verdiniz?
1 hafta oldu bizde başlayalı konu az eski ama biz yeniledik 😂😂😂
benim canim aşiri tatlı çekti ya regl öncesi...
inanilmaz oluyor sanirim her kadin regl öncesi mutlaka tatlı yiyordur :KK70:
Ben ben Nutella hem önümde olur hemde gözbebeklerimde🤭🤭
Neyse ogleye kadar da beklesem olmaycak cektigim fotoyu atayim bende arti var kızlar
onceki kilo 89.1 di
suan :
Eki Görüntüle 3244387

aslinda buraya geldikten 3 gun sonra 1 kilo eksim vardi ..vucudum odemli suan ve buna hic bisey yapmadim

Hepinize ilk nazar boncuğu olsun 🌹🌹🧿🧿
Valla gayet de iştah açıcı 😋 iraden için alnının çatından öpüyorum 😘 benim eş kişisi de sürekli sınıyor sağolsun
Bence de enfes gözüküyor

Valla gayet de iştah açıcı 😋 iraden için alnının çatından öpüyorum 😘 benim eş kişisi de sürekli sınıyor sağolsun
Benimkide.. 8 yıllık evli olacağız bu ay inşallah, 8 yıldaşu eve abur cubur almamayı öğrenemedi. Evde koliyle olacak sen az az yiyeceksin diyor.. Çok zeki maşallah öyle parlak fikirleri var ki.. O olmasa az ve seyrek yemeyi düşünemiyorum ben :sinirli:

Benimkide.. 8 yıllık evli olacağız bu ay inşallah, 8 yıldaşu eve abur cubur almamayı öğrenemedi. Evde koliyle olacak sen az az yiyeceksin diyor.. Çok zeki maşallah öyle parlak fikirleri var ki.. O olmasa az ve seyrek yemeyi düşünemiyorum ben :sinirli:
Koliyle olacak nedir ya 🥴 kendisi içinde sağlıksız çocuk varsa onun içinde. Yaş geçiyor bir yerden sonra. Allah göstermesin sağlık sorunları başlar. Bak benim durduk yere şekerim başladı. Ne gerek vardı ki böyle bir şeye. Kendim yaptım

Bende foti koyayım 🤗
IMG_20230508_095626.jpg

onceki kilo 89.1 di
suan :
Eki Görüntüle 3244387

Bebeğim bende bir kilo vardır artı daha fazla değilse 😂
Senin odemdenmis en azından, benimki pis boğazdan.

Bir de tartı da eksi gören arkadaslar, psikolojik olarak kaçamak yapmak isteyebilirsiniz. Zaten vermişim hak ettim mantığıyla. Yapmayın o tuzağa düşmeyin. Herkesin aklına ufak gelir bu. Azıcık yüzümüz güldü diye bizi tekrar başladığımız yere atar. İlk hafta verilen kilo sabit olmaz. Onu sabitlemek için 2 haftayı devirmemiz lazım. Ödül yapicaz ama hemen değil

Bebeğim bende bir kilo vardır artı daha fazla değilse 😂
Senin odemdenmis en azından, benimki pis boğazdan.
canim senin şuan cok iyi beslenmen lazim pis bogaz deyip haksizlik etme kendine ..gunlerce yemek yiyemediniz stresten uzuntuden 😔
belki bazen istediniz ama bulamadiniz.

yeri geldi bulabildiginizi yiyemediniz(esimden biliyorum )
şuan dikkat et kendine bagisikligini dusurme :KK60:

Bir de tartı da eksi gören arkadaslar, psikolojik olarak kaçamak yapmak isteyebilirsiniz. Zaten vermişim hak ettim mantığıyla. Yapmayın o tuzağa düşmeyin. Herkesin aklına ufak gelir bu. Azıcık yüzümüz güldü diye bizi tekrar başladığımız yere atar. İlk hafta verilen kilo sabit olmaz. Onu sabitlemek için 2 haftayı devirmemiz lazım. Ödül yapicaz ama hemen değil
choco zaten surekli kacamaklardan bahsedince bir diger kisiyi de etkileyebiliyoruz o yuzdendir kacamaklari yazmamam 🫶 sirf siz etkilenmeyin diye 🤭

choco zaten surekli kacamaklardan bahsedince bir diger kisiyi de etkileyebiliyoruz o yuzdendir kacamaklari yazmamam 🫶 sirf siz etkilenmeyin diye 🤭
Sağol miniğim gercekten çok düşünceli bir hareket ama sende yapma lütfen ahahhaa 😂 aynı düşünceyi kendine de gostermeni bekliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X