- 30 Ocak 2017
- 12.805
- 194.504
Süpersin başlangıç kilon 93 nerdeyse -2 kgGünaydınlarrr cok hastayım yatak yorgan yatıyorum tartildimm geçen hafta 92.8 dim Allah bereket versin Chocolita
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süpersin başlangıç kilon 93 nerdeyse -2 kgGünaydınlarrr cok hastayım yatak yorgan yatıyorum tartildimm geçen hafta 92.8 dim Allah bereket versin Chocolita
Benim de kötü çıkacak, sarılıp ağlarız kız.benim sonuc kotu cıktı napsam ki ogleye kadar bekleueyim bari belki eksilirim
harikasin başkan :) tebrik ediyorum:)Günaydın tartı çekmedim ben. 1,15 kilo vermişim. Bende çekeyim bari
aç karnina tartıl :) tok karnina artı gösterir:)Günaydın kızlar.
Sabah kahvemi içtim, birazdan kahvaltı yapacağım. Aramızda tartilanlar olmuş, tebrik ediyorum hepinizi. Bugün şehre inersem tartılacağım. Sabah tartılması olmayacak ama olsun, zaten vermek yerine almışım gibi hissediyorum.
Kaçamaklar olmasaymis aslında biraz daha verirmisim. Bu hafta daha çok dikkat ederimharikasin başkan :) tebrik ediyorum:)
regl öncesi benim canim aşiri tatlı çekiyordu..Kaçamaklar olmasaymis aslında biraz daha verirmisim. Bu hafta daha çok dikkat ederim
ama zaten kahve vs yapacaksin ya eksilmis olsanda arti gorursun artemis o yuzden kafaya takma yada madem kahvalti sonrasi tartilabiliyorsun hep onu baz al .Günaydın kızlar.
Sabah kahvemi içtim, birazdan kahvaltı yapacağım. Aramızda tartilanlar olmuş, tebrik ediyorum hepinizi. Bugün şehre inersem tartılacağım. Sabah tartılması olmayacak ama olsun, zaten vermek yerine almışım gibi hissediyorum.
kac kere girdim kacamaklarin bedeli olacaktiwc yaptıktan sonra bi saat sonra tartıl:)
iyi bari sarilacak kadeşim varBenim de kötü çıkacak, sarılıp ağlarız kız.
Öyle bir imkanım yok şu an ya. Evimin durumu belli olursa eve geçince sabahları tartılabilirim.aç karnina tartıl :) tok karnina artı gösterir:)
benim canim aşiri tatlı çekti ya regl öncesi...ama zaten kahve vs yapacaksin ya eksilmis olsanda arti gorursun artemis o yuzden kafaya takma yada madem kahvalti sonrasi tartilabiliyorsun hep onu baz al .
birde tartida su cay bile cok farkeder
kac kere girdim kacamaklarin bedeli olacakti
iyi bari sarilacak kadeşim var
Günaydın canım kıyamam bende öyle inceciktim. Hem de çok dikkat etmediğim halde kilomu korurdumGünaydın kızlar. Yeni bir haftaya merhaba sabah Google fotoğraflar düğün fotoğraflarımı hatırlattı. On bir yıl olacak. İncecikmişim
sadece tatli mi annemde yediklerimi yazmadigim icin bilmiyorsunuz tabibenim canim aşiri tatlı çekti ya regl öncesi...
inanilmaz oluyor sanirim her kadin regl öncesi mutlaka tatlı yiyordur
Valla gayet de iştah açıcı iraden için alnının çatından öpüyorum benim eş kişisi de sürekli sınıyor sağolsunSabah eşimin "kaymak da mı yemeyeceksin, nasıl yani Nutella da mı yok???" ateşlemelerinden James Bond misali sıyrılıp bol maydanozlu bir kahvaltı yaptım (daha doğrusu hala yapıyorum bitmiyor maydanozlar )
Eki Görüntüle 3244386
afiyet olsun bende cikacagim bugun uesillik almayaSabah eşimin "kaymak da mı yemeyeceksin, nasıl yani Nutella da mı yok???" ateşlemelerinden James Bond misali sıyrılıp bol maydanozlu bir kahvaltı yaptım (daha doğrusu hala yapıyorum bitmiyor maydanozlar )
Eki Görüntüle 3244386
Aynıyız