Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın kızlar.
Sabah kahvemi içtim, birazdan kahvaltı yapacağım. Aramızda tartilanlar olmuş, tebrik ediyorum hepinizi. Bugün şehre inersem tartılacağım. Sabah tartılması olmayacak ama olsun, zaten vermek yerine almışım gibi hissediyorum. 😂
aç karnina tartıl :) tok karnina artı gösterir:)

Günaydın kızlar.
Sabah kahvemi içtim, birazdan kahvaltı yapacağım. Aramızda tartilanlar olmuş, tebrik ediyorum hepinizi. Bugün şehre inersem tartılacağım. Sabah tartılması olmayacak ama olsun, zaten vermek yerine almışım gibi hissediyorum. 😂
ama zaten kahve vs yapacaksin ya eksilmis olsanda arti gorursun artemis o yuzden kafaya takma yada madem kahvalti sonrasi tartilabiliyorsun hep onu baz al .
birde tartida su cay bile cok farkeder 🩶
wc yaptıktan sonra bi saat sonra tartıl:)
kac kere girdim :olamaz: kacamaklarin bedeli olacakti 🤦‍♀️
Benim de kötü çıkacak, sarılıp ağlarız kız. 😂
iyi bari sarilacak kadeşim var :KK68:

ama zaten kahve vs yapacaksin ya eksilmis olsanda arti gorursun artemis o yuzden kafaya takma yada madem kahvalti sonrasi tartilabiliyorsun hep onu baz al .
birde tartida su cay bile cok farkeder 🩶

kac kere girdim :olamaz: kacamaklarin bedeli olacakti 🤦‍♀️

iyi bari sarilacak kadeşim var :KK68:
benim canim aşiri tatlı çekti ya regl öncesi...
inanilmaz oluyor sanirim her kadin regl öncesi mutlaka tatlı yiyordur :KK70:

Sabah eşimin "kaymak da mı yemeyeceksin, nasıl yani Nutella da mı yok???" ateşlemelerinden James Bond misali sıyrılıp bol maydanozlu bir kahvaltı yaptım (daha doğrusu hala yapıyorum bitmiyor maydanozlar :KK70:)
IMG_20230508_093305.jpg

Neyse ogleye kadar da beklesem olmaycak cektigim fotoyu atayim bende arti var kızlar
onceki kilo 89.1 di
suan :
20230508_092617.jpg

+300 le haftanin sonuncusu olabilirim 🤦‍♀️

aslinda buraya geldikten 3 gun sonra 1 kilo eksim vardi ..vucudum odemli suan ve buna hic bisey yapmadim

dun bile 100 gr eksideyken bugun 300 gr arti ile geldim

Sabah eşimin "kaymak da mı yemeyeceksin, nasıl yani Nutella da mı yok???" ateşlemelerinden James Bond misali sıyrılıp bol maydanozlu bir kahvaltı yaptım (daha doğrusu hala yapıyorum bitmiyor maydanozlar :KK70:)
Eki Görüntüle 3244386
Valla gayet de iştah açıcı 😋 iraden için alnının çatından öpüyorum 😘 benim eş kişisi de sürekli sınıyor sağolsun

Eki Görüntüle 3244386
afiyet olsun :KK68: bende cikacagim bugun uesillik almaya

benim vucut da hakli evde yesillik yok domates yok.
sadece yumurta ile tb ekmegi ile diyet olmazki o_O
demi ama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X