Kilo verdiğim ve toparlandığım bariz bir şekilde görünüyor canım yaklaşık 4-5 kiloya yakın verdim ancak ben ağzımı tutamıyorum :26: Yemekten biraz kıssam tam süper olacakBu arada boyum 168e kilom 65 oldu ve aşırı toplu göstermiyorum neyse ki.. Dün çok yürüdüğüm için bacaklarım fena sert yarına kaldı maalesef bugünkü
Km hesabından öte dakika olarak yürüyorum ben en az 60 dk. 5.5-6.0km/saat hızla.. O da 6 km falan yapıyor genelde.. Ama hafta da bir sevdiğim diziyi laptoptan izlerken 9km e oluyor yani 110 dk falan yürüyorum..
bende baslıyorum bugun bi yürüdm bıraktım artık düzenli iinşş
Ben sabahları dışarıda yürüyorum akşamları evdeValla dizi izlemezsem vakit geçmiyor canım çok sıkılıyor bende öyle konsantre olamıyorum açıyorum dizimi oh mis nasıl geçiyor anlamıyorum bile bence sende dene
oo süpersin maşallah :) insan kendini daha bir hafif daha huzurlu hissediyor yürüdükçe açıkcası ben dayanamadım dün akşamda 40 dakka falan yürüdüm , kilodan mıdır nedir bana çok ağır geliyor 6 ile yürümek 5.2-5.3 ile yürüyorum genelde bir de sanırım bütün gün iş yerinde oturduğum için bütün kaslarım kemiklerim hareketsizliğe uyumlu
Başlangıçta hızlı yürümeyin zaten bacaklarınız ağrıyabilir.. Ben bandı ilk aldığımda 3.5 ile yürüyordum düşünün =) ama şimdi en az 5.5 son 20 dakika 6.0 da tamamlıyorum bugün yürümem şart dün aksattım maalesef
İnş sıkıntılarına çare bulunur.. Allahtan ümit kesilmez canım..
Ben de bugün öğlen yarım saat yürüdüm 3.km gece yani şuan da 1 saat yürüyeceğimm ama takatim yokdurmak yok
koşu bantları pahalı oldugu ıcın alamam ama cok ıstıyorum