Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de dün gece 1 saat yürüdüm 5.5 km. her gün aksatmamaya çalışıyorum eylülün ortasına kadar bu tempo ile devam
merhaba arkadaşlar ben de aranıza katıldımmm...yarın diyetime ve sporuma başlıyorum..koşu bandı almıştım geçen sene..gerçekten faydasını gördüm diyetle beraber 12 kilo verdim ama gel gelelim bir bıraktım kendimi hoop geri aldım..herneyse olan oldu..yarın yeni bir gün ve yeniden başlıyorumm..her gün yaptığım yürüyüşü bende sizlerle paylaşmak istiyorum..en azından sizler de beni motive edersiniz ben de sizleri diye umuyorum :)
Bende başlıycam canım ptesi geçen yıldan var bizde ama üçü geçmemiştir üstüne çıktığım benim alt bacaklarda bolcana yağ var eritmem lazım onları bidon gibi bacaklarım sen program yaptın mı.kaç dkkayla başlayacaksın hangi hızda yürüyeceksin.ve sen geçen yıl zayıflamışsın ya koşu bandıyla bacakların inceldi mi yoksa kas yaptı mı.yürüyüşün kas yapabileceğini yazmışlar da korktum ben de.bisiklette var bizde ama ondan da çekiniyorum kas yapar mı diye resmen spordan korkuyorum ya bacaklarım daha da kalınlaşcak diye
kızlar merhaba, bende bir süre bıraktım ama 2 gündür yine başladım , bu sefer yürüyüş yaparken strech saracagım terlemeyi artırıyor daha hızlı kılo verdırıyormus , saglıksızmış ama bı sure deneyeceğim, bende ust bacaktan cok muzdarıpim bugun orayada sarıp terlemesını saglayacağım inş.