Birlikte koşu bandında zayıflamak isteyenler başlıyalım artık

ben bugun dışarda yurudum ve kaç gundur kayınvaldemdeydım az once geldım çok fazla yuruyemedeım , yarın sabah hedefim 1 saat nş.

Ben de dün gece 1 saat yürüdüm 5.5 km. her gün aksatmamaya çalışıyorum eylülün ortasına kadar bu tempo ile devam

Ben de dün gece 1 saat yürüdüm 5.5 km. her gün aksatmamaya çalışıyorum eylülün ortasına kadar bu tempo ile devam

ben bugun yuruyerek gıdecektım eve işten . ama hiç halim yok bir de canım istemiyor eve gidince kendimi yuruyus bandı için zorlayacağım . yurumeme lazım bugun supangle yedim :KK43:

Bu akşam ben de yemeği abarttım resmen.. Bi arkadaştan eve 15.dk yürüdüm artı birazdanda bantta yürüyeceğimmm =)))

offf sorma bende dün akşam abarttım börek yedim, güya dikkat edecektim yediklerime .. tabi sen misin yiyen dedi börek de tüm akşam midemin ağrısından öldüm sanırım yağı mideme kötü geldi .. bende birazdan birazdan diye diye 22:30 gibi bindim koşu bandına 5.5 kilometre falan yürüdüm baya iyi geldi. ama bugun işten eve yürürüm artık.

merhaba arkadaşlar ben de aranıza katıldımmm...yarın diyetime ve sporuma başlıyorum..koşu bandı almıştım geçen sene..gerçekten faydasını gördüm diyetle beraber 12 kilo verdim ama gel gelelim bir bıraktım kendimi hoop geri aldım..herneyse olan oldu..yarın yeni bir gün ve yeniden başlıyorumm..her gün yaptığım yürüyüşü bende sizlerle paylaşmak istiyorum..en azından sizler de beni motive edersiniz ben de sizleri diye umuyorum :)

merhaba arkadaşlar ben de aranıza katıldımmm...yarın diyetime ve sporuma başlıyorum..koşu bandı almıştım geçen sene..gerçekten faydasını gördüm diyetle beraber 12 kilo verdim ama gel gelelim bir bıraktım kendimi hoop geri aldım..herneyse olan oldu..yarın yeni bir gün ve yeniden başlıyorumm..her gün yaptığım yürüyüşü bende sizlerle paylaşmak istiyorum..en azından sizler de beni motive edersiniz ben de sizleri diye umuyorum :)

Bende başlıycam canım ptesi geçen yıldan var bizde ama üçü geçmemiştir üstüne çıktığım :KK1: benim alt bacaklarda bolcana yağ var eritmem lazım onları bidon gibi bacaklarım :KK43: sen program yaptın mı.kaç dkkayla başlayacaksın hangi hızda yürüyeceksin.ve sen geçen yıl zayıflamışsın ya koşu bandıyla bacakların inceldi mi yoksa kas yaptı mı.yürüyüşün kas yapabileceğini yazmışlar da korktum ben de.bisiklette var bizde ama ondan da çekiniyorum kas yapar mı diye :KK14: resmen spordan korkuyorum ya bacaklarım daha da kalınlaşcak diye :KK53:

bende baslıcam baslıcam dedim basladım yarım kaldı hep bu aralar is yogunlugundan vakit bulamadım ama artık bugunden itibaren düzenli ins :/ belki düzenli buraya yazarsan sporumda düzenli olur. kızlar size birde birset sorucam koşmak mı yoksa tempolu yürümek mi daha zayıflatır? bacakları hangisi daha cok inceltir zayıflatır?

Hoş geldinizz :nazar: ben de günlerdir soğuk almışım yatak döşek yatıyorum malum yürüyemedim ama kilo verdiğim bariz ortada inş devam edeceğimm

Merhaba kızlar bende koşu bandı aldım ve başladım.1 hafta düzenli binmekle 2 kilo kaybettim bile.Sağlık sorunlarım ve sigarayı bırakmam nedeniyle 58 kilodan 88'e çıktım.Bu aralar düzenli binemiyorum bu yüzdende birbirimize destek oluruz diye umuyorum:)Her gün 20 dk yürüyüş,20 dk bisiklet çevirmeye çalışıyorum.Bu arada benim yürüyüş bandım motorlu değil,manyetik.Yani ben yürüdükçe ısınıyor ve çalışıyor,böylece kendim yürümüş oluyorum ve daha fazla kalori harcıyorum.Birazda eğimli,bu da kalori harcamada çok etkili.Yeni almayı düşünen varsa manyetik olanları öneririm.Gitsin artık bu kilolar,şekillensin vücutlar inşaAllah.

kızlar merhaba, bende bir süre bıraktım ama 2 gündür yine başladım , bu sefer yürüyüş yaparken strech saracagım terlemeyi artırıyor daha hızlı kılo verdırıyormus , saglıksızmış ama bı sure deneyeceğim, bende ust bacaktan cok muzdarıpim :KK43: bugun orayada sarıp terlemesını saglayacağım inş.

Bende başlıycam canım ptesi geçen yıldan var bizde ama üçü geçmemiştir üstüne çıktığım :KK1: benim alt bacaklarda bolcana yağ var eritmem lazım onları bidon gibi bacaklarım :KK43: sen program yaptın mı.kaç dkkayla başlayacaksın hangi hızda yürüyeceksin.ve sen geçen yıl zayıflamışsın ya koşu bandıyla bacakların inceldi mi yoksa kas yaptı mı.yürüyüşün kas yapabileceğini yazmışlar da korktum ben de.bisiklette var bizde ama ondan da çekiniyorum kas yapar mı diye :KK14: resmen spordan korkuyorum ya bacaklarım daha da kalınlaşcak diye :KK53:

agırlıklı çalışınca kas yapımı hızlanır canım senin eğer yağ fazlalığınvarsa yurudukce önce onlar erir.alt bacağına strech sarıp yurumeyi dene istersen daha cok terler daha hızlı zayıflar .. ben 5.5 hızında yuruyorum ortalama .. ama ilk zamanlar 4 ile de yürüdüğüm olmuştu,5 ile 40 dakka yuruyeceğine 4 ile 1 saat aynı tempoda yuru canım .. hızını suna gore belirleyebilirsin ,yurudugun zaman konus ama nefes nefese kalmamalısın yani biriyle konusurken sorunsuz kousabilmeliymişsin. nefes nefese kalınca kalbe zararlıymıs.

Mrb kizlar konu topigin sahibi benim ama giremedim bayadr;( burasi canlanmis baya iyi gordum topigin başina bakarsaniz kendimi anlatmistim anqeloyku diye kullanicimda sorun oldu giremedim yeni uyelik actim anqeloyku jelibonum olarak degisti

kızlar merhaba, bende bir süre bıraktım ama 2 gündür yine başladım , bu sefer yürüyüş yaparken strech saracagım terlemeyi artırıyor daha hızlı kılo verdırıyormus , saglıksızmış ama bı sure deneyeceğim, bende ust bacaktan cok muzdarıpim :KK43: bugun orayada sarıp terlemesını saglayacağım inş.

Evet canım streç film daha çok yağ yaktırıyor.Bizzat denemiş biri olarak bunu doğrulayabilirim:)Bende streç film sarmaya başlayacağım,iyi aklıma getirin.Teşekkür ettim:)

merhaba bende yeniyim burda sırf size katılabilmek için üye oldum tek basına yapılmıyor kesinlikle düzenli olmuyo gazınıza ihtiyacım var kızlar :))

Meraba kizlar, bende baslamak istiyorum ama her denememde kilo aldigimi gorup birakiyorum. Sizde de oluyomu bu tarzda bi durum? Ya da neden olabilir sizce?

X