- 24 Kasım 2008
- 334
- 447
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kızlar
Bende de var yürüme bandı fakat hergün binmek eziyet gibi geliyor Burda belki birbirimizi motive edersek daha keyifli hale gelir
merhaba bence eziyet olarak düşünme müzigmi son ses acıyorum sabahları sırf bineyim die 8de kalkyorum hayatmın tam merkezinde suan kosu bandım her seyim ona göre planlı basarmak için yapmak zorundayız
Bende yürümeyi çok severim yapınca kendimi daha mutlu hissediyorum hatta fakat bazen o kadar yorgun hissediyormki yapasım gelmiyor bende dün gece yürüdüm saat 11 gibi 70 dk 6 km gittim valla dizi izleyerek tabi sonra pert
ohh ne guzel ben bi sabah bi aksam yapıyorum o yuzden en fazla 4 yürüyorum bi defada yawww dzizi izlerken yapmayı becermedim bi türlü konsantre olamyırm ikisine birden D:
nerden aldınız nasıl bisey tam olarak?ben bugün iş çıkışı eve yürüyerek geldim 1 bucuk saat hızlı yürüdüm. yarın yürüyüş bandına bineceğim inş :) benim evde yuruyus bandımın altında yumusak matlardan koyduk eşim internetten almıştı spor yapanların minderlerine benziyor.sesi baya engelliyor.
Benim kosu bandimda cok.fonksiynlu ama bn pahali almadim teshir urunuydunerden temin ettiniz fiyatları nedir bandların?
Ben spor salonuna yazılacaktım şuan kapalıymış eylülde de belki açılırmış. moralim bozuldu o yüzden
bir kere amcamlarda binmiştim çok zevkli birşey 45dk koşmuştum.
Ama amcamın aldığı baya büyük fonksiyonlu pahalı bişeydi bunların biraz daha küçük portetif olanı fln varmıdır fiyatıda uygun olanı alt kata çok ses yapıyor mu ?
Yaklaşık bir aydır günde en az 1 saat hızlı tempo yürüyorum Alışınca yürümediğim gün vicdan yapıp muhakkak bir yolunu bulup yürüyorum... Koşu bandı büyük bir nimet candır can...
peki kilo verebildin mi ben bu hafta başladım yürüyüşe, 2013 kış 5 kilo vermiştim ve vermem gereken kilo 10-15 ken ben verdiğim kiloyu tekrar aldım .. bu akşam 5 km yürüdüm yürüyüş bandında :)