Birlikte koşu bandında zayıflamak isteyenler başlıyalım artık

Merhaba kızlar :KK1:
Bende de var yürüme bandı fakat hergün binmek eziyet gibi geliyor :KK5: Burda belki birbirimizi motive edersek daha keyifli hale gelir :KK34:

merhaba bence eziyet olarak düşünme müzigmi son ses acıyorum sabahları sırf bineyim die 8de kalkyorum hayatmın tam merkezinde suan kosu bandım her seyim ona göre planlı :KK70: basarmak için yapmak zorundayız:KK16::KK16:

merhaba bence eziyet olarak düşünme müzigmi son ses acıyorum sabahları sırf bineyim die 8de kalkyorum hayatmın tam merkezinde suan kosu bandım her seyim ona göre planlı :KK70: basarmak için yapmak zorundayız:KK16::KK16:

Bende yürümeyi çok severim yapınca kendimi daha mutlu hissediyorum hatta fakat bazen o kadar yorgun hissediyormki yapasım gelmiyor bende dün gece yürüdüm saat 11 gibi 70 dk 6 km gittim valla dizi izleyerek :KK1: tabi sonra pert :KK37:

Bende yürümeyi çok severim yapınca kendimi daha mutlu hissediyorum hatta fakat bazen o kadar yorgun hissediyormki yapasım gelmiyor bende dün gece yürüdüm saat 11 gibi 70 dk 6 km gittim valla dizi izleyerek :KK1: tabi sonra pert :KK37:

ohh ne guzel ben bi sabah bi aksam yapıyorum o yuzden en fazla 4 yürüyorum bi defada:KK70: yawww dzizi izlerken yapmayı becermedim bi türlü :KK70: konsantre olamyırm ikisine birden :KK70:D:

ohh ne guzel ben bi sabah bi aksam yapıyorum o yuzden en fazla 4 yürüyorum bi defada:KK70: yawww dzizi izlerken yapmayı becermedim bi türlü :KK70: konsantre olamyırm ikisine birden :KK70:D:

Ben sabahları dışarıda yürüyorum akşamları evde :KK33: Valla dizi izlemezsem vakit geçmiyor canım çok sıkılıyor bende öyle konsantre olamıyorum açıyorum dizimi oh mis nasıl geçiyor anlamıyorum bile bence sende dene :KK51:

Merhaba ,bende yürüyüş yaparak zayıflamak istiyorum bazen çok kararlı oluyorum fakat bazen bir rehavet çöküyor hiçbirşey umrumda olmuyor yedikçe yiyorum merdiven bile çıkıp inmiyorum. ama kilo almam psikolojimi çok bozdu hep fit insanları gördükçe kendime sinirleniyorum ve ister istemez bütün gün morali bozuk olarak dolaşıyorum , sonrada sinirlenip çikolataya saldırıyorum. evimde yüruyus bandım var ve evimin önünde koca bir yeşil yürüyüş parkuru benim ki bolluk içinde fakirlik çekmek oluyor tek eksiğim istikrar çünkü en fazla 2-3 gun yuruyorum, diğer gunler aman bugun çok yorgunum aman bugün canım istemiyor diye kendime bahaneler buluyorum. böyle bir başlık görünce çok sevindim birbirimize destek olmamız çok büyük bir motivasyon. bende bu akşam başlayacağım inş.(bu akşam başlayacağım diyorum çünkü şu an işteyim ) hedefim hergün 5 km.

arkadaslar bende baslıyorum bugün hatta binip ne kadar km yürüdügümü paylascam :) ben dizi esliginde denemeyi düsünüyorum. yabancı dizi . ses yaptıgından türkcede anlıyamıcagımı dusunuyorum alt yazıyla rahat olur

nerden temin ettiniz fiyatları nedir bandların?
Ben spor salonuna yazılacaktım şuan kapalıymış eylülde de belki açılırmış. moralim bozuldu o yüzden :KK50:
bir kere amcamlarda binmiştim çok zevkli birşey 45dk koşmuştum.
Ama amcamın aldığı baya büyük fonksiyonlu pahalı bişeydi bunların biraz daha küçük portetif olanı fln varmıdır fiyatıda uygun olanı alt kata çok ses yapıyor mu ?

ben bugün iş çıkışı eve yürüyerek geldim 1 bucuk saat hızlı yürüdüm. yarın yürüyüş bandına bineceğim inş :) benim evde yuruyus bandımın altında yumusak matlardan koyduk eşim internetten almıştı spor yapanların minderlerine benziyor.sesi baya engelliyor.

ben bugün iş çıkışı eve yürüyerek geldim 1 bucuk saat hızlı yürüdüm. yarın yürüyüş bandına bineceğim inş :) benim evde yuruyus bandımın altında yumusak matlardan koyduk eşim internetten almıştı spor yapanların minderlerine benziyor.sesi baya engelliyor.
nerden aldınız nasıl bisey tam olarak?

plates yapanların uzerlerinde oturdukları minderler gibi tabi boyutları biraz daha buyuk yürüyüş bandına göre .biraz daha kalın . eşime sordum hepsiburadadan almış. koşu bandı minderi olarak internette de aratırsanız çıkacaktır. hepsi burada , gittigidiyorda bulunuyormuş. şu an işteyim akşam çıkınca üzerindeki yazılara bakıp bilgi vermeye çalışırım.

dün ilk yürüyüşümü yaptım ama gece kemiklerimin ağrısından çok zor uyudum, ve içimde sürekli birşeyler yeme isteği yürüyüş yapıp da buna bir çözüm getirebiliyor musunuz ? şu anda iş yerinde bile yemeği 4 gözle bekliyorum. :KK43:

dün akşam yürüyemedim , işten eve git, yemek sofra kur kaldır bulaşık birde ortalığı süpür derken baktım hiç halim kalmamış :KK43:

nerden temin ettiniz fiyatları nedir bandların?
Ben spor salonuna yazılacaktım şuan kapalıymış eylülde de belki açılırmış. moralim bozuldu o yüzden :KK50:
bir kere amcamlarda binmiştim çok zevkli birşey 45dk koşmuştum.
Ama amcamın aldığı baya büyük fonksiyonlu pahalı bişeydi bunların biraz daha küçük portetif olanı fln varmıdır fiyatıda uygun olanı alt kata çok ses yapıyor mu ?
Benim kosu bandimda cok.fonksiynlu ama bn pahali almadim teshir urunuydu
1.200 luk bandi 600 e.aldim dekk.gelirse sizde alabilirsiniz

arkadaşlar yürüyen kimse yok mu hadi birbirimizi motive edelim de hepimiz yürüyelim . günlük yürüyüşünü yapan arkadaşlar buraya ne kadar yürüdüğünü yazarsa belki bizlerde motive oluruz. yürüyüş bandı büyük nimet fakat kullanabilene :KK43: evde köşede süs gibi durmasın artık. ne zaman ne kadar süre yürüdüysek yazalım mı ne dersiniz.

Yaklaşık bir aydır günde en az 1 saat hızlı tempo yürüyorum :KK52: Alışınca yürümediğim gün vicdan yapıp muhakkak bir yolunu bulup yürüyorum... Koşu bandı büyük bir nimet candır can...:nazar:

Yaklaşık bir aydır günde en az 1 saat hızlı tempo yürüyorum :KK52: Alışınca yürümediğim gün vicdan yapıp muhakkak bir yolunu bulup yürüyorum... Koşu bandı büyük bir nimet candır can...:nazar:

peki kilo verebildin mi ben bu hafta başladım yürüyüşe, 2013 kış 5 kilo vermiştim ve vermem gereken kilo 10-15 ken ben verdiğim kiloyu tekrar aldım .. bu akşam 5 km yürüdüm yürüyüş bandında :)

peki kilo verebildin mi ben bu hafta başladım yürüyüşe, 2013 kış 5 kilo vermiştim ve vermem gereken kilo 10-15 ken ben verdiğim kiloyu tekrar aldım .. bu akşam 5 km yürüdüm yürüyüş bandında :)

Kilo verdiğim ve toparlandığım bariz bir şekilde görünüyor canım yaklaşık 4-5 kiloya yakın verdim ancak ben ağzımı tutamıyorum :26: Yemekten biraz kıssam tam süper olacak :KK70: Bu arada boyum 168e kilom 65 oldu ve aşırı toplu göstermiyorum neyse ki.. Dün çok yürüdüğüm için bacaklarım fena sert yarına kaldı maalesef bugünkü

X