merhabaaaa bende koşu bantlıyım artıkınnn2 gündür sabah ve aksam olmak üzere 50 60 dk yürümeye çalışıyorum. öncelikle 2 de yürüyorum sonra 4 sonra 5 sonra 4 sonra 6 sonra 4 sonra 2 sonra 3 sonra 2 bunu bi saate bölüyorum işte:) mayıstan beri düzenli sporsuz 19 küsür kilo verdi inşallah bu sürekli yürüyüşler sayesinde 20 kilo daha veririm en kısa zaman da ( birazını okullar acılmadan mümkünse ) tavsiyeleriniz varsa memnuniyetle okur ve uygularım :)
bu sabah 3.2km aksam 3.1 km yürüdüm. öğleyin de 45 dk pilates yaptım
Tebrikler canim baya bi yapmissin gunde 6 km super ben bebisimden vakit bulamiyorum oruc tutamiyodum gecen sene hamileligmden dolayi ondan oncede karin agrim cok oluyodu simdi tutuyorum ama dudaklarim susuzluktan bem beyaz oluyo bende mecburen kosu bandina binip ter atamiyorum artik ramazandan sonra duzenlibir sekilde binicem insallah
evet canım pruç tutyorsan gercekten cok zor ben ramazandan bi hafta önce filan bi operasyon geçridiğim için doktorum bu sene izin vermedi oruca o yuzden yürüyebiliyorum:103:
slm:))sizle birlikte bende zayıflayacagım:))inşallah...altis sd 5000 koşu bandı almayı düşünüyorum bilginiz yada fikriniz varmı bu cıhaz hakkında..dogum yapalı 4 ay oldu ve benim vermem gereken 25 kilocugum var:)))
merhaba kızlar ben daha yeni koşu bandı aldım salı günü kurulcak. bende sizinle birlikte motive olup düzenli spor yaparak zayıflamak istiyorum. bende katılabilirmiyim aranıza?
Hosgeldin aramiza cnm ben öykü.hayirli olsun kosu bandin . Ramazandan dolayi pek aktif degil topik ramazandan sonra daha cok katilim olucak insallah.
cnm ben 3 yıl kadar önce birkaç ay içinde 6-7 kilo vermiştim hem de hergün kullanmayarak.okuldan direk hanımlar lokaline gidiyordum orada sırayla kullanıldığı için 20 dakika falan binebiliyordum.6-7 kilo vermeme rağmen herkes 10 kilodan fazla verdim sanıyordu.hiç sarkma olmadı.ve hiç geri almadım.aksine sporu bıraktıktan sonra 6 kilo daha verdim.şimdi de verilecek 10 kilom var ama evde koşu bandı yok ühüüühosbulduk canım. tesekkür ederim. ben kurulduktan sonra baslamayı düsünüyorum hatta bayramda felanda binmeye calısırım fırsatım olursa :) ben ilk defa kosu bandıyla zayıflamayı denicem genelde alanlar ewin bir kösesinde durdugunu soyluyor boylemi oluyor gercekten düzenli kullanan var mı aranızda ve faydasını gören :)
cok iyiimiş ya :) kosu bandı sıkılastırma yapıyor mu o zaman cünkü ona da ihtiyacı varcnm ben 3 yıl kadar önce birkaç ay içinde 6-7 kilo vermiştim hem de hergün kullanmayarak.okuldan direk hanımlar lokaline gidiyordum orada sırayla kullanıldığı için 20 dakika falan binebiliyordum.6-7 kilo vermeme rağmen herkes 10 kilodan fazla verdim sanıyordu.hiç sarkma olmadı.ve hiç geri almadım.aksine sporu bıraktıktan sonra 6 kilo daha verdim.şimdi de verilecek 10 kilom var ama evde koşu bandı yok ühüüü
diyet yaparken hangi sporu yaparsan yap mutlaka sıkı kalırsın.benim şu an çok sıkı değil ama sarkma da yok.cok iyiimiş ya :) kosu bandı sıkılastırma yapıyor mu o zaman cünkü ona da ihtiyacı var