Birlikte koşu bandında zayıflamak isteyenler başlıyalım artık

anqeLoyku

UtKum DünYaMa HoşqeLdİn..
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2012
381
0
Haydi kızlar bu kilolardan kurtulmak istemezmisiniz koşu bandı Olanlar yada spor salonuna gidenler birlikte spor günlüğü yapalım.

EN ÖNEMLİSİ BİRBİRİMİZİ MOTİVE EDELİM

merhaba canım koşu bandım ama almayı düşünüyorum gerçi tam karar vermiş değilim , geçen sene kondisyon bisikleti aldım onca paraya, amacım basenlerimi eritmekti hepten genişlediler çok fena anlatamam, bizde sattık, şimdi yürüyüş bandı istiyorum ama onun zararı nedir yan etkisi varmıdır bilmiyorum, sen yenimi aldın , yeni değilse nasıl memnun kaldınmı biraz anlatabilirmisin

bende böyle bir topik açmayı planlıyordum süper oldu
bende doğum sonra kilo alanlardanım ve hala kurtulamayanlardanım
72 kilodan 63 kiloya düşdüm koşu bandı sayesinde
ama hala hedefime ulaşamadım hedefim 55 kilo olmak
ve şu iğrenç göbekden kurtulmak
onun için son 4gündürlü koşu bandında 5.4 hızda 25 dakika yürüyorum
sonrada mekik hareketleri yapıyorum
4günde bile faydasını gördüm

Mrb canim hos geldin ben alalı 1 ay oldu ama oglum hastalandi pek binemedim bugünden başlamak istiyorum

Dogumdan kalan kilolarimla basim dertte 60kilo ile hamile kaldim 95oldum dogumda 86 sonra iki hafta icinde 79 dustum simdi 86oldum tekrar oglum emmeyi birakinca tabi kosu bandi ise yariyo canim ilk aldigimda 4 gun bindim 3 kilom hemen gitmisti tabi bu giden ilk ödem simdiye kadar yapsaydim mutlaka zayiflardim

Benim olmak istedigim kilodasin canim bide beni dusunsene 86 kiloyum çok kotu çirkin hissediyorum kendimi artik eski halime donmek istiyorum.

Artkk birlikte birbirimizi motive edersek basaririz heralde

kızlar yani büşra ve angel ikinizde koşu bandınızın markasını ve modelini yazabilirmisiniz tabi bide fiyatını, bu arada bindiğinizde çok ses yapıyormu bu benim için çok önemli şimdiden teşekkür ederim

Benim olmak istedigim kilodasin canim bide beni dusunsene 86 kiloyum çok kotu çirkin hissediyorum kendimi artik eski halime donmek istiyorum.

Artkk birlikte birbirimizi motive edersek basaririz heralde

canım koşu bandıyla çok kısa sürede istediğin kiloya kavuşursun
yeterki azimli ol
zaten artık burdan birbirimizi motive ederiz :)
ben birde 5li zayıflama çayı içmeye başladım
koşu bandına çıkmadan öncede içiyorum
sanki ozaman daha çok terliyorum faydası oluyor gibi

Benimki voit 2.5hp speed 101 alt kata pek ses gidicegini dusunmuyorum ben kosunca darbe emici ozelligi var zaten ki kosmak yerine yurumek en guzeli kosu bandi minderleri var artik altına koyuyosun ses gitmesin diye benden sikayet gelmedi gelirse alip koyarim altina olup biter

Benimki 2500 civariydi kampanya zamani oldugu icin 1600 tl geldi canim +bide eliptik bisiklet hediye ettiler ama ona pek binmiyorum

Son düzenleme:

canım ben koşu bandımı ikinci el aldım
markasıda goodmen omega diye bir marka
350liraya almışdı eşim ama çok memnunum 1 senedirli kullanıyorum hiç sorun yaşamadım
sesde hiç çıkarmıyor sadece yüksek hızda yürürsen ayak seslerin oluyor okadar :)
eşime ikinci el aldığı için çok kızmışdım ama şimdi pişmanım kızdığım için

anladım tatlım sanırım sende yeni aldın fiyatı nedir peki , kurulumunu evde kendinizmi yaptınız

Bende aldim bi ara tadida guzel ve istahi dengeliyo sanki dimi ?
Benimki 9lu karisim ama aktardan almistim hazir poset cay bitti alicam gene

Boyumdan 60 kiloyu rahat kaldiriyorum bide eskiden kilomdan sikayet ediyodum simdi fotograflarima bakiyorumda nasil zayifmisim kuru çubuk gibiymisim zaten pantalonlarim hic kemersiz kalmazdi simdi neeeerde o gunler
Insaallah eski öykü olucam cnm :)

gerçekten çok uygun fiyata almışsınız , netten her ikisinede bi göz atayım bakalım, belki akşam netten sipariş veririm. kondisyon bisikletinde hüsran yaşayınca bundan da korkmuyor değilim, sporu geçtiğimiz hafta bıraktım, yürüyüş bandında 400 kaloriye kadar çıkıyordum en son aç gitmiştim bayıldım resmen yere düştüm ,kesinlikle ne açken nede yemekten hemen sonra binmemek gerekiyormuş , ama basen konusunda yürüyüş bandının bi sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum ayyyyy heyecanlandım birden

anladım tatlım sanırım sende yeni aldın fiyatı nedir peki , kurulumunu evde kendinizmi yaptınız

2500 normal fiyati ben kampanya fiyatiyla aldim 1600 tl geldi bide eliptik biskklet verdiler ben bu kadar pahali bisi istemiyodum ama esim arastirdi voit en iyi markalardan biri diye ondan aldi

İlla bunkadar pahali almak zorunda degilsin ikinci el cok var fakat güvenilir bulman lazimki bozuk bisi vermesinler

Eve kurulu geldi canim iki kisi besinci kata bir bucuk saatte cikardi cok buyuktu cunku

canım ben kayınvalideme sporreyonum.comdan aldım 740liraya altıs marka içinde mini bisiklet mekik aleti masaj kemeri ve twistte vardı onlarda çok memnunlar

400 kalori hemen yakamazsin canim baya uzun binmissin bide birden yuklenmissin oyuzden bayilmissindir bende yillar once tok karnina spora ciktim kosmaya basladim yolda dustum ambulans gldi kalp ritimlerim bozuk cikti bi ara ritim bulamamislar bile baya kotu olmustum oyuzden ne cok ac ne tok çay icip kossan bile yeter yani kosu bandindan memnun kalirsin ama bide ilk yurumek lazim sen ne kadar surede 400 kalori yaktin

evet cnım 400 kaloriyi öyle hemen 20 dk da yakamıyorsun, ben en yükseğin bir düşüğünde koşuyordum tabi öncesinde orta hızda yürüyordum bi 5 yada 7 dakika sonra 2 şer değer atlayarak resmen koşturuyordum bunu neden yapıp kendine eziyet ediyordun diyeceksin eşimle beraber gidiyorduk ona ayak uyduruyordum diyebilirim ama 35 40 dk arası 400 kalori yakıyordum en son vakadan sonra zaten bıraktım, ama hata bendeydi açtım, bide ben ordaki aletleri kullanmayıp sadece kardiyo çalışıyordum... kızla bu arada koşu bandında mekanik yada manyetik ayrılıyormu bilginiz varmı çok soru sordum kusura bakmayın dedim ya heycan yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…