merhaba canım koşu bandım ama almayı düşünüyorum gerçi tam karar vermiş değilim , geçen sene kondisyon bisikleti aldım onca paraya, amacım basenlerimi eritmekti hepten genişlediler çok fena anlatamam, bizde sattık, şimdi yürüyüş bandı istiyorum ama onun zararı nedir yan etkisi varmıdır bilmiyorum, sen yenimi aldın , yeni değilse nasıl memnun kaldınmı biraz anlatabilirmisin
bende böyle bir topik açmayı planlıyordum süper oldu
bende doğum sonra kilo alanlardanım ve hala kurtulamayanlardanım
72 kilodan 63 kiloya düşdüm koşu bandı sayesinde
ama hala hedefime ulaşamadım hedefim 55 kilo olmak
ve şu iğrenç göbekden kurtulmak
onun için son 4gündürlü koşu bandında 5.4 hızda 25 dakika yürüyorum
sonrada mekik hareketleri yapıyorum
4günde bile faydasını gördüm
Benim olmak istedigim kilodasin canim bide beni dusunsene 86 kiloyum çok kotu çirkin hissediyorum kendimi artik eski halime donmek istiyorum.
Artkk birlikte birbirimizi motive edersek basaririz heralde
kızlar yani büşra ve angel ikinizde koşu bandınızın markasını ve modelini yazabilirmisiniz tabi bide fiyatını, bu arada bindiğinizde çok ses yapıyormu bu benim için çok önemli şimdiden teşekkür ederim
kızlar yani büşra ve angel ikinizde koşu bandınızın markasını ve modelini yazabilirmisiniz tabi bide fiyatını, bu arada bindiğinizde çok ses yapıyormu bu benim için çok önemli şimdiden teşekkür ederim
Benimki voit 2.5hp speed 101 alt kata pek ses gidicegini dusunmuyorum ben kosunca darbe emici ozelligi var zaten ki kosmak yerine yurumek en guzeli kosu bandi minderleri var artik altına koyuyosun ses gitmesin diye benden sikayet gelmedi gelirse alip koyarim altina olup biter
canım koşu bandıyla çok kısa sürede istediğin kiloya kavuşursun
yeterki azimli ol
zaten artık burdan birbirimizi motive ederiz :)
ben birde 5li zayıflama çayı içmeye başladım
koşu bandına çıkmadan öncede içiyorum
sanki ozaman daha çok terliyorum faydası oluyor gibi
Haydi kızlar bu kilolardan kurtulmak istemezmisiniz koşu bandı Olanlar yada spor salonuna gidenler birlikte spor günlüğü yapalım.
EN ÖNEMLİSİ BİRBİRİMİZİ MOTİVE EDELİM
Benimki voit 2.5hp speed 101 alt kata pek ses gidicegini dusunmuyorum ben kosunca darbe emici ozelligi var zaten ki kosmak yerine yurumek en guzeli kosu bandi minderleri var artik altına koyuyosun ses gitmesin diye benden sikayet gelmedi gelirse alip koyarim altina olup biter
canım ben koşu bandımı ikinci el aldım
markasıda goodmen omega diye bir marka
350liraya almışdı eşim ama çok memnunum 1 senedirli kullanıyorum hiç sorun yaşamadım
sesde hiç çıkarmıyor sadece yüksek hızda yürürsen ayak seslerin oluyor okadar :)
eşime ikinci el aldığı için çok kızmışdım ama şimdi pişmanım kızdığım için
anladım tatlım sanırım sende yeni aldın fiyatı nedir peki , kurulumunu evde kendinizmi yaptınız
gerçekten çok uygun fiyata almışsınız , netten her ikisinede bi göz atayım bakalım, belki akşam netten sipariş veririm. kondisyon bisikletinde hüsran yaşayınca bundan da korkmuyor değilim, sporu geçtiğimiz hafta bıraktım, yürüyüş bandında 400 kaloriye kadar çıkıyordum en son aç gitmiştim bayıldım resmen yere düştüm ,kesinlikle ne açken nede yemekten hemen sonra binmemek gerekiyormuş , ama basen konusunda yürüyüş bandının bi sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum ayyyyy heyecanlandım birden
gerçekten çok uygun fiyata almışsınız , netten her ikisinede bi göz atayım bakalım, belki akşam netten sipariş veririm. kondisyon bisikletinde hüsran yaşayınca bundan da korkmuyor değilim, sporu geçtiğimiz hafta bıraktım, yürüyüş bandında 400 kaloriye kadar çıkıyordum en son aç gitmiştim bayıldım resmen yere düştüm ,kesinlikle ne açken nede yemekten hemen sonra binmemek gerekiyormuş , ama basen konusunda yürüyüş bandının bi sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum ayyyyy heyecanlandım birden
motorlu ve motorsuz iki çeşitmiş hangisi daha iyi acaba
400 kalori hemen yakamazsin canim baya uzun binmissin bide birden yuklenmissin oyuzden bayilmissindir bende yillar once tok karnina spora ciktim kosmaya basladim yolda dustum ambulans gldi kalp ritimlerim bozuk cikti bi ara ritim bulamamislar bile baya kotu olmustum oyuzden ne cok ac ne tok çay icip kossan bile yeter yani kosu bandindan memnun kalirsin ama bide ilk yurumek lazim sen ne kadar surede 400 kalori yaktin
bendeee burdayımmmmtakılıyorum sizeee