merhaba heys bende de aynı skntı var ya alıyorum yada gram veremiyorum maalesef nasıl olcak bilemiyorum
ciddimisin bnmkide yatıyodu bn bugun başladım hatta yeni indim sende fazla erteleme istersen beraber başlayalım bizde ne dersin ??
Dedigim gibi kilo alicam korkusuyla uzun zamandir yapmiyorum ama yaptigimda en fazla 45dk yapiyodum, hizi da degisken oluyordu, ayarli programlardan birini kullaniyordum.
hımm anladım. bence önce kendini psikolojik acıdan hazırlamalısın kilo almıcam sağlıklı yaşıcam filan diye ve daha sonra spor sporun eşliğinde hafif diyetle başarabiliriz galiba yani inş. :)
arkadaşlar mrbhergün kullanabiliyor musunuz koşu bandını? bende kullanıyorum ama sürekliliğim yok.aklıma ve zamanıma nasıl uygun gelirse öyle yapıyorum o da pek bi işe yaramıyor. disiplin lazım banaa:2:
İlk aldığım zamanlar düzenli kullanıyordum ama zaman geçtikçe aksatmaya başladım ama bu aralar yine toparladım çok şükür.
hafta da kaç gün ve hangi saatlerde kullanıyorsun canım
agırlıklı çalışınca kas yapımı hızlanır canım senin eğer yağ fazlalığınvarsa yurudukce önce onlar erir.alt bacağına strech sarıp yurumeyi dene istersen daha cok terler daha hızlı zayıflar .. ben 5.5 hızında yuruyorum ortalama .. ama ilk zamanlar 4 ile de yürüdüğüm olmuştu,5 ile 40 dakka yuruyeceğine 4 ile 1 saat aynı tempoda yuru canım .. hızını suna gore belirleyebilirsin ,yurudugun zaman konus ama nefes nefese kalmamalısın yani biriyle konusurken sorunsuz kousabilmeliymişsin. nefes nefese kalınca kalbe zararlıymıs.
Fikirlerin için teşekkür ederim canım bunları dikkate alacağım
Hergün günde en az 30dk yürüyüş yapılmalı. Bunun en sağlıklı şekli sabah 30dk ve akşam 30dk şeklinde olanı toplamda günde 1 assat yürümüş oluyorsunuz. Hemde sabah ve akşam metobolizma çalışmış oluyor.Yürüyüş ne yavaş ne de koşma olmamalı. İlk 10 dk dan sonra yağ yakımı başlıyor. 5 ile başlayıp 5.5 6 6.5 şeklinde en uygun olan seviyelerden ama 6.5 ilk başlarda kasabilir arkadaşlar o yüzden 6 ile bitirebilirsiniz. Bu şekilde devam ederseniz zaten gittikçe vucud açılıyor aralarda koşabilceksinizde.
rica ederim :) bu arada nasıl gidiyor yürüyebiliyor musun ?