Birlikte koşu bandında zayıflamak isteyenler başlıyalım artık

merhaba heys bende de aynı skntı var ya alıyorum yada gram veremiyorum maalesef nasıl olcak bilemiyorum

merhaba heys bende de aynı skntı var ya alıyorum yada gram veremiyorum maalesef nasıl olcak bilemiyorum

Insanlar kilo verir biz aliyoruz
Spor yapmak istiyorum ama korkuyorum, bi cozumu olmali bunun. Ya da neden oldugunu bilelim en azindan. Kosu bandi yatiyo odada, paslanicak artik

ciddimisin bnmkide yatıyodu bn bugun başladım hatta yeni indim sende fazla erteleme istersen beraber başlayalım bizde ne dersin ??

evet biraz sindirim olsa daha iyi olur. benim ilk günümdü bugun 6.0 da ve 35 dk yürüdüm sen nasıl yapıyosun?

Dedigim gibi kilo alicam korkusuyla uzun zamandir yapmiyorum ama yaptigimda en fazla 45dk yapiyodum, hizi da degisken oluyordu, ayarli programlardan birini kullaniyordum.

Dedigim gibi kilo alicam korkusuyla uzun zamandir yapmiyorum ama yaptigimda en fazla 45dk yapiyodum, hizi da degisken oluyordu, ayarli programlardan birini kullaniyordum.

hımm anladım. bence önce kendini psikolojik acıdan hazırlamalısın kilo almıcam sağlıklı yaşıcam filan diye ve daha sonra spor sporun eşliğinde hafif diyetle başarabiliriz galiba yani inş. :)

hımm anladım. bence önce kendini psikolojik acıdan hazırlamalısın kilo almıcam sağlıklı yaşıcam filan diye ve daha sonra spor sporun eşliğinde hafif diyetle başarabiliriz galiba yani inş. :)

Hadi bakalim insallah
Kosu bandi haricinde bisiy yapiyomusun peki? Pilates iyi geliyo bana ama cok zaman harciyorum pilatestede. Once yuruyus arkasindan pilates yapsam super olur ama cok yorucu olur. Bu arada kilonuda takip et canim, bi degisiklik oldugunda yazarsin.

benim sorunum karın bölgemde olduğu için koşu bandı haricinde karna yönelik egzersizler yapıyorum.inş. güzel sonuçlar alırız. kilomuda takip ederim ama pek değişiklik olcanı zannetmiyrm sadece sıkılasıyrm ben

kızlar ben geçen haftalar bir ara bıraktım yuruyusu akşamları çikolatalar kekler kolalar cipsler eşime uydum vallahi o yiyo da bişey olmuo ben su içsem yarıyor baktım aldı başını gidiyor kilolar yine ... dün alışveriş merkezindeydim çokk mutsuzum hiç birşey olmuyor bide vitrinlerin önünden geçerken kendime bakıyorum aman Yarabbim şu şişkoya bak diyorum resmen dün moral bozukluğundan hiç bir şey yiyemedim. eşime söyledim şöyle pantolon beğendim cok guzeldi ee diyo alsaydın bende içimden oldu mu ki sanki alayım diye geçirdim , bu sefer demesin mi neyse bayrama alırız kızlar benim çok hızlı süratli bir şekilde bayrama kadar kilo vermem lazım tam 1 ay var ve koşu bandı evde beni bekliyor.... sabah yurudum şu an iş yerindeyim acil bir iş çıktı cabuk bitse de bari eve yuruyerek gitsem

arkadaşlar mrb hergün kullanabiliyor musunuz koşu bandını? bende kullanıyorum ama sürekliliğim yok.aklıma ve zamanıma nasıl uygun gelirse öyle yapıyorum o da pek bi işe yaramıyor. disiplin lazım banaa:2:

İlk aldığım zamanlar düzenli kullanıyordum ama zaman geçtikçe aksatmaya başladım ama bu aralar yine toparladım çok şükür.

anladım canım benimde sabahları hiç vaktim olmuyor.Aslında sabah daha iyi oluyor.bende mecbur akşamları kullanıyorum.sen gayet güzel kullanıyormussun valla tebrik ederim.Ben o kadar kullanamıyorum ama sen söyleyince gaza geldim

Fikirlerin için teşekkür ederim canım bunları dikkate alacağım

Hergün günde en az 30dk yürüyüş yapılmalı. Bunun en sağlıklı şekli sabah 30dk ve akşam 30dk şeklinde olanı toplamda günde 1 assat yürümüş oluyorsunuz. Hemde sabah ve akşam metobolizma çalışmış oluyor.Yürüyüş ne yavaş ne de koşma olmamalı. İlk 10 dk dan sonra yağ yakımı başlıyor. 5 ile başlayıp 5.5 6 6.5 şeklinde en uygun olan seviyelerden ama 6.5 ilk başlarda kasabilir arkadaşlar o yüzden 6 ile bitirebilirsiniz. Bu şekilde devam ederseniz zaten gittikçe vucud açılıyor aralarda koşabilceksinizde.

yazdıkların benim için iyi oldu teşekkür ederim.ben 20 dk dan sonra yağ yakmaya başladığımızı biliyordum.10 dk dan sonra olması daha iyi:)

rica ederim :) bu arada nasıl gidiyor yürüyebiliyor musun ?

Reglim canım bu hafta çok ağrılı geçiyor yürüyemiyorum o nedenle fakat geçen hafta yürüdüm bu hafta da ptesiden sonra yürüyemedim.tabii koşu bandında yürümedim havalar iyiyken dışarıda yürüdüm canımsenin nasıl gidiyor kaç gün yürüyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…