Birlikte koşu bandında zayıflamak isteyenler başlıyalım artık

aslında benim de bir düzenin yok, bazen hava guzelse iş çıkışı eve yuruyerek gidiyorum,1 bucuk -2 saate yakın bir surede. bazen benim evin altında park gibi bir parkur var orada yuruyorum. bazen de evde kosu bandıyla ama hava guzelse yurumeye calısıorum kesınlıkle kotuyse hıc bırını canım ıstemıyor işten eve gıdınce dırek uzanmak ıstıorum. yani haftada 3-4 gun falan yuruyebiliyorum genelde.

inş biran önce düzene oturturuz canım.sen nerede yaşıyorsun canım keşke aynı şehirde olsak da arada yürüsek dışarıdactek başına pek çekilmiyo

inş biran önce düzene oturturuz canım.sen nerede yaşıyorsun canım keşke aynı şehirde olsak da arada yürüsek dışarıdactek başına pek çekilmiyo

istanbulda oturuyorum sahlepcim , tüm gün işte otur otur en kötüsü bu .. o kadar az yıyeyım ki tum gun oturunca yerleşiyor kilolar.. bebek de istiyorum 6 aydır uğraşıyoruz olmuyor acaba kilolardan mı diye düşünmeye başladım

meraba nekadardır yuruosun kosu bandıda gunde nekadar ve kac kılo verdınız mrak ettım kızlar

Aynı şehirde değilmişiz ben denizlideyim.daha yeni evlisiniz canım bence bebek için şimdiden üzülme kilon aşırı değilse bence kilondan değil daha zamanı var demek ki hani bana demiştin ya streç sar yürü diye bence o çok mantıklı bir yöntem sen de evde olduğun akşamlarda yapabilirsin belki bir de yemeklerden yarım saat önce bir çay kaşığı çörek otu ye tanıdığım bir teyze öylece zayıflamış.brn hiç sevmiyorum çörek otunu ama sen yiyebilirsin belki çiğnemen gerekiyormuş yemekten sonra yeme sakın o zaman kilo aldırıyormuş çok ilginç ama öyleymiş inş tez vakitte kurtuluruz şu yağlarımızdan

Evet canım streç film daha çok yağ yaktırıyor.Bizzat denemiş biri olarak bunu doğrulayabilirim:)Bende streç film sarmaya başlayacağım,iyi aklıma getirin.Teşekkür ettim:)

Merhabalar streç filmi okuyunca yazmadan edemedim lütfen streç filmi teninizle temas ettirmeyin penye taytların üzerine sararsanız daha sağlıklı olur ben sauna eşofmanın içine penye tayt ve uzunkollu boğazlı giyerek yapıyorum kusurabakmayın sadece bir uyarı sağlık açısından tenle temasının çok zararlı olduğunu biliyorum

slm sahlepcim .. bakalım eşimde sürekli beni teselli ediyor ama artık neden olmuyor diye rüalarıma giriyor bebek... kilomdan mı bende bilemiyorum ki 170 boy 75 kıloyum bıraz fazla kılom ama aşırı obez deil.. ha 75 yazdım cunku bu hafta sonu hedeflediğim 75 kıloya dustum 2 haftadır once 77 ılebasladım sonra 76 ve bu hafta sonu 75'ı gördum tartıda.. inşallah önüüzdeki hafta hedefim 74 .. inşallah kilolarımız kısa surede sağlıklı bir şekilde gider.. senin nasıl gidiyor var mı fark ? ben hafta sonu 2 gunumu değerlendırdım sabahları uyanınca yuruyus yaptım bir de temzlik yaptım dun bugun de alısverıs merkezıne gıttık eşimle oraya da eşimi zarzor kandırdım yuruyerek gıttık ..

slm canım.rica ederim ne demek inş işine yarar çörek otubence çok abartıyorsun benim boyum 160 falan kilom 67 yani ben senden boyuma göre daha kiloluyum sen 70 olsan çok hoş olursun sonrada 60a inersin canım.ben tartılmadım canım ama açıkçası değişiklik yok gibi çünkü biz babam sayesinde akşam yemeğini 9a doğru yiyoruz o yüzden veremiyor olabilirim çok iyi gidiyorsun canım yürüyüşe devam ve bence eşin haklı kilonda ne var canım sende boşuna kafana takıyorsun henüz vakti gelmemiş bebişin

Bana değer verip sağlığım için beni uyardığın için çok teşekkür ederim canım.Çok mutlu oldum
Henüz başlamamıştım kullanmaya ve kullanmayacağım bu uyarından sonra.

2 gündür yürüyüş yapamıyorum ve akşam yemeğinde de dayanamıyorum bir şeyler yiyorum aaaa bayram yaklaşıyor 72 ye düşmem lazım

bugün yürüyüşümü yapacağım inşalllah , cumartesi gunu regl olacağım, o kadar şişim ki vucudum patlamak üzere ..ama dün yemeğime dikkat ettim. bu sabah da nestle nesfit yedim. ogle yemeğinde de dıkkat edeceğim akşama kadar en fazla 1000 kalori alacağım inşallah . akşamda salata yada çorba yemeyi hedefliyorum. bu hafta sonu hedefim 74 dü , sanki olamayacağım gibi dikkat etmeme lazım çokkk ve yuruyus bol bol yuruyus..

2 gun kaldı , gecen hafta 75.8 dim bakalım pazar sabahı kaç kilo geleceğim çok merak ediyorum.. ama yarın regl olacağım fazla çıksam bile bu hafta çok dikkat edersem onumuzdeki hafta daha cok verırım inş :)

regl oldum ama pazar sabahı yuruyusten sonra tartıldım 74.7 kilo geldim :) oleyyy hedefime ulaştım bu hafta da 74 kiloya tam olarak oturup pazar gunu 73 kiloyu görmek istiyorum bunun için tüm hafta çabalayacağım ...

Bende bugun basliyorum. bakalim ne gibi degisiklik olacak .uzun zamandir kullanmiyordum.yarim saatle basliyim bugun. olculerimide not edicem

Herkese merhaba,
bende koşu bandı alıyım diyorum malum kilolar ( Ne alcam nasıl alcam hiç bilmiyorum. memnun olanlar yazabilir mi acaba??? şimdiden teşekkürler...

Herkese merhaba,
bende koşu bandı alıyım diyorum malum kilolar ( Ne alcam nasıl alcam hiç bilmiyorum. memnun olanlar yazabilir mi acaba??? şimdiden teşekkürler...

Koşu bandi alindgnda kenara konulmaz duzenli kullanlirsa cok işe yariyor.hele tv karsnda oldu mu yada kulaklikla muzik dinleyerek oldu mu hem daha eglenceli oluyor hem de vakit daha cabuk geciyor.ben 6-7 yil once activa diye marka aldm cok memnunum

teşekkür ederim bu kadar çabuk cvp beklemiyordum :))
zemini, eğimi, markası ne biliyim çok kafa karıştıran seçenekler var. bu konudada fikir verirseniz çok sevinirim...

teşekkür ederim bu kadar çabuk cvp beklemiyordum :))
zemini, eğimi, markası ne biliyim çok kafa karıştıran seçenekler var. bu konudada fikir verirseniz çok sevinirim...

Dedigim gibi ben yillar once aldgm icn son cikanlar gibi fonksiyonlu degil.egim ayari yok zemini duz.on kisminda titretme aleti ve tvisteri var ekstra.ama cok guzel yuruyusten sonra titretici kemeri kullnyom biraz da tvisterr yapiyorm.ama son cikanlarda on panelde tv olanlari gördüm onu da dusunebilirsn.bir de benm ki en olarak dar yenilere gore ama sikinti olmuyor genis olanlar fazla yer kapliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…