merhaba canımm.bir hamile olarak sana orularım var.benim adete 7 gün falan var.her zamanki gibi göğsüm ağrıyor arada bir karnımağrıyor.başkada belirti yok ya acaba umutlanimmi :26:
merhaba canımm.bir hamile olarak sana orularım var.benim adete 7 gün falan var.her zamanki gibi göğsüm ağrıyor arada bir karnımağrıyor.başkada belirti yok ya acaba umutlanimmi :26:
kızlar selam uzun bir aradan sonra geldim.size yaşadıklarımı anlatayım.yaklaşık 10 aydır bebişim olmuyor 2 ay önce doktora gittim 5 cm büyüklüğünde basit kistim olduğunu söyledi d.kontrol hapıyla 1 ayda eriyeceğini söyledi ve ben 1 ay hapı kullandım kistimin 3 cm i kaybolmuş ve 2 cm kalmış bunun için dedi tekrar hap kullanman gerekmiyor dedi eğer çocuk düşünüyorsan bende kullanmadım benden hormon tahlili istemişti ve sonucumu aldım prolaktinim yüksek çıktı (süt hormon) buda gebeliğe engel olabilir dedi bundan dolayıda hamile kalamıyorsun olabilir dedi neyse bana hap verdi haftada 2 kere içeceksin dedi süt kurutuyor bu hap 3.hapıma geçtim ama geceleri içiyorum doktor tansiyon düşüklüğü ve mide bulantısı yapacağını söyledi gece içiyorum sabah yataktan kalkamıyorum halsizlik ve mide bulantısı çok kötü yapıyor.bakalım 1 2 ay bekliyecem prolaktinden dolayımı yoksa tedaviye başlıyacam artık.inanın artıkk çok bunaldım her ay acaba hamilemiyim değilmiyim diye düşünmekten yoruldum ve herşeye ağlar oldum :)) tvde duygusal bişey görsem hemen ağlıyorum prolaktindenmi acaba :)) herşeyin hayırlısı canlarım ya en kısa zamanda bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
eşimdende sperm testi istedi ama daha yaptırmadık şu 2 ay geçtikten sonra yaptıracaz.kızlar birbirimize bol bol dua edelim .
bende de oldu o agri adet olcam sandim kansizlik vardi kolay olim diye aspirin ictim kanimi sulandirmaya calistim hatta sonra o agrilar kesildi hamile oldugumu ogrendim :) umarim sendede aynisi olur :)
Arkadaslar merhaba ya bnm normalde adetime maksimum 5 gun kala falan goguslerim acır ama bu kez 15 gun falan varken acımaya başladı iliskiden yaklaşık 4-5 gun sonra basladi yalnız goguslerime bastırınca acıyor sadece ve adetime suan 7 gun var o kadar erken gogus hassasiyetinin oluşması gebelik belirtisi olabilir mı ins ya umarım bu ay olur hep umutlaniyorum cunku bu ayda bosa olmasından korkuyorum.Bu gibi belirtiler hamile olan arkadaşlarda da oldu mu cvp verirseler memnun olurum
Yalnız goguslerimin ucu degil koltuk altına doğru olan taraflara bastırınca aciyor
Arkadaslar merhaba ya bnm normalde adetime maksimum 5 gun kala falan goguslerim acır ama bu kez 15 gun falan varken acımaya başladı iliskiden yaklaşık 4-5 gun sonra basladi yalnız goguslerime bastırınca acıyor sadece ve adetime suan 7 gun var o kadar erken gogus hassasiyetinin oluşması gebelik belirtisi olabilir mı ins ya umarım bu ay olur hep umutlaniyorum cunku bu ayda bosa olmasından korkuyorum.Bu gibi belirtiler hamile olan arkadaşlarda da oldu mu cvp verirseler memnun olurum
Ben de de o zamanlar başlamıştı gögüs ağrısı ve göğüzlerde hassasiyet sen bir test yap bence
Hatta hep yanlış yazdım bak heyecandan :))))) ama uçları degil cnm koltuk altı tarafı bastırınca acıyor ole miydi senin deHayal kırıklığına uğramandan çık korkuyorum daha 7 gun var yine de yap mı diyorsun cnm sen kac gun kala yapmistin. Ayy sun cok heyecenlandim yaaaas
Hayal kırıklığına uğramandan çık korkuyorum daha 7 gun var yine de yap mı diyorsun cnm sen kac gun kala yapmistin. Ayy sun cok heyecenlandim yaaaas
canım ben bile bir iki gün var cesaret edmeiyom.sakın yapma.varsada çıkmaz.benimde aynen senin gibi uçlarıdeğilde kenarları ağrıyor.bide her zamanki gibi başladı ama.10 gün kala.son 2 gündürçok ağrıyo.bide karnımda batmalar oluyor.gelişmeleri haber et şekerim.
Ben de de o zamanlar başlamıştı gögüs ağrısı ve göğüzlerde hassasiyet sen bir test yap bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?