Eki Görüntüle 910451 kızlar adete 3 gun var daha sabah ılk ıdrarla yaptım ve adete 6 gun kalada 2 3 damla kanamam olmustu ne dıyorsunuz cok bellı belırsız bır cızgı??
pozitif gibi görünüyor ama,resmi büyütünce tek çizgi gibi en iyisi bir kan ver sen
kan verdım canım bugun ınsallah pozıtıf cıkar yarım saate cıkacak ınsallahh
pozitif adete 3 gun kala 67.38 beta hcg:)degerım nasıl sızce bılgısı olan var mı?
pozitif adete 3 gun kala 67.38 beta hcg:)degerım nasıl sızce bılgısı olan var mı?
Tebrik ederim canim darisi basimiza...ay ınsallah doktora salı gunu gıdebılcm ınsallh deger yukselmıs olur Allahım saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın suan hıcbırsey yok gıbı hıssedıyorum:)
Ahh o inatci bebisler yüzünden ne cekiyoruz hele bi gelsin o minik kulağını bak nasil cekicemcanm sagol güldürdün beni
Sagol canim simdi daha iyiyim üzülmek yok yola devam
ay ınsallah doktora salı gunu gıdebılcm ınsallh deger yukselmıs olur Allahım saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın suan hıcbırsey yok gıbı hıssedıyorum:)
günaydın kızlar.
ateşimi ölçmeye devam ediyorum.
2 gün önce 66.0'ya düştü sonra 66,2 oldu 66,3 olarak ölçtüm bu sabah. 66,0 değerindeyken ilişki oldu. birer gün ara ile devam edicez. bakalım ne olacak. çörekotu-bal-tarçın kullanımında son iki günüm kaldı. dua edinnnn. ben dün akşam bunun için dua ettim. inşallah herkes normal yolla hamile kalır.
kuzum nasılsın? ateşin 66 mı
yanlış yazmışsın bebeğim ama ben anladım ne demek istediğini
hadi bakalım hayırlısı olur inşallah şifa olur ve işe yarar:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?