Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
pozitif adete 3 gun kala 67.38 beta hcg:)degerım nasıl sızce bılgısı olan var mı?

tebrik ederim canım adete 3 gün kala için bence güzel bi değer..
zaten 2ye katlaya katlaya kocamaaaaaaaaaaannn bi değer olacak :)
Allah sağlıklı,sıhhatli,aklı,fikri yerinde,eli ayağı düzgün,size vatanına milletine hayırlı evlat olur inşallah..
adet gününden sonra bi kan testi daha ver bence

ayy ınsallahh kızlar korkmamak elde degıl yarın ya da salı doktora gıtcem cunku hıc gıtmedım cuma gunu sonucumu aldım o kadar bakalım deger yukselmısmı,umarım kese kalp atısı hersey tıkır tıkır yolunda gıder...evet yerlesme kanaması yasadıgım ıcın zaten suphelendım(2 3 damla kan gordum peceteye geldı korktum ve kahverengı ara ara suren lekeler) ve ıdrar testı yaptım 2 gun ust uste adete 4 ve 3 gun kala cok cok cok sılıktı hatta kuruntu yaptıgımı falan dusundum dayanamadım 3 gun kala adete kan verdım 67,38 cıktı ıste Allahım hepımıze hayırlı evlatlar nasıp etsın en kısa surede kızlar..

pozitif adete 3 gun kala 67.38 beta hcg:)degerım nasıl sızce bılgısı olan var mı?

:):) hayırlı olsun 3 gün kala bu deger cok iyi 2-3 gun sonra yenıden vereceksın 67.38 değer 80 lere cıkacak sonra doktora gidiceksın kesenızı görmeye agustos annesı olacaksın nasipse

Son düzenleme:
ay ınsallah doktora salı gunu gıdebılcm ınsallh deger yukselmıs olur Allahım saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın suan hıcbırsey yok gıbı hıssedıyorum:)

Slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli
ben klomene başladım ilk defa kullanyorum.1 sene geçti düşükten sonra doktor başlattı hayırlısı olur inşallah.Rabbim muradımıza nail eder inşallah.Bana da dua edin sıla,isyan,cano,aryarel,naz,mandalina,sinem ....şimdi yazsam adınızı sayfa dolar.bol bol dua istiyorum.biz de hamile kalıp kucağımıza alalım inşallah

Ahh o inatci bebisler yüzünden ne cekiyoruz hele bi gelsin o minik kulağını bak nasil cekicem canm sagol güldürdün beni

Sagol canim simdi daha iyiyim üzülmek yok yola devam

canm klomenle ilk küründe büyümemiş fazla yumurtalarn öyle mi peki daha önce yumurta takibinde nasıldı durumlar yine faazla büyümüyor muydu?yalnız sakın pes etme klomende genelde 2 ya da 3. küründe kalınıyor yumurtalar alışıyor beklememz lazım.benm de ilk kullanışım

ay ınsallah doktora salı gunu gıdebılcm ınsallh deger yukselmıs olur Allahım saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın suan hıcbırsey yok gıbı hıssedıyorum:)

eee daha cok küçük kalp atışlarından sonra düşüncen değişecek :):) rabbimden hayırlısı salıya birşey kalmadı insallah iyi haberlerle yazarsın

günaydın kızlar.

ateşimi ölçmeye devam ediyorum.

2 gün önce 66.0'ya düştü sonra 66,2 oldu 66,3 olarak ölçtüm bu sabah. 66,0 değerindeyken ilişki oldu. birer gün ara ile devam edicez. bakalım ne olacak. çörekotu-bal-tarçın kullanımında son iki günüm kaldı. dua edinnnn. ben dün akşam bunun için dua ettim. inşallah herkes normal yolla hamile kalır.

kuzum nasılsın? ateşin 66 mı
yanlış yazmışsın bebeğim ama ben anladım ne demek istediğini
hadi bakalım hayırlısı olur inşallah şifa olur ve işe yarar:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…