amın tatlıımmm bır an once nasıp olur ınsalllahhh
hava da ne kadar kotu olduuu demııı soguuukkk kapalı ıcımııı sıktı bugunnn
amin canım
hee yaa çok sıkıcı bu hava da dediğin gibi berbat yarın güzel olsa bari yaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amın tatlıımmm bır an once nasıp olur ınsalllahhh
hava da ne kadar kotu olduuu demııı soguuukkk kapalı ıcımııı sıktı bugunnn
bu saatte hala akşam yemeği düşünüyorum :) yok mu bana tavsiye? tarhana yapıp kurtulcam sonundaa ama ; onu yemem, bunu yemem diye diye bu saat oldu ya :44:
yavrum sen neden bu saate kadar aç kaldın bakıyım? hadi hadi kahvaltı bile olsa doyur karnını..
Ya onu yemem bunu yerim, bu var evde, şu yok diye diye oldu bu saat, ama çorbayla geçti şimdilik, çok şaşırıyorum kendime ya Ben böyle değildim :26:
kızlar günaydın
hayırlı cumalarımız olsun
dün gece hepiniz için dua ettim rabbim hiçbirinizi evlatsız bırakmasın
kendim içnde bebeğin ismini bi rüyamda görsem dedim ama tutmadı karma karışık şeyler gördüm hayırdır inşallah
5 isim var kafamızda isimlerede açığız teyzeleri erkek biliyosunuz bizimki
Sanırım bizde Belinay koycaz kuzum yaa..
Nasıl sizce yorum alayım?
bu saatte hala akşam yemeği düşünüyorum :) yok mu bana tavsiye? tarhana yapıp kurtulcam sonundaa ama ; onu yemem, bunu yemem diye diye bu saat oldu ya :44:
gunaydınlar hepınızeee
Günaydın kızlar :)
nasılsın bakalım kızlar bugün burda hava süper bu yüzden moralim gayet yerinde
merhaba tatlım ohh ne güzel ailenle bol bol vakit geçirirsinMerhaba canım bende antalyaya geldim ailemin yanına hala regl olmadım ben günüm bugun sarı akıntım aşırı göğüs hassasiyetim ve kasık ağrım var sen ne yaptın son durumun ne canım
Dün endokrinde kan verdim intten baktım sonuclar cikmis TSH ,serbest T4 , prolaktin normal sadece kortizol hormonu düsük cikmis araştırdım pek ic acici seyler yazmiyodu bikere hamilelige engelmis en önemlisi bu benim icin kafama takildi kaldi ayni sorunu yaşayip tedavi olan varmi aranizda nasil bi yol izlediniz pazartesi dr gitcem sabredemiyorum bilgisi olan varsa yazsin lütfen :-( :-(
merhaba tatlım ohh ne güzel ailenle bol bol vakit geçirirsin
hadi bakalım inşallah olmazsın senin için dua edeceğim.. umarım güzel haber verirsin
ben hasta oldum bitti çok şükür.. Meryem suresine başladım işte anlayacağın beklemedeyim canım bu ay inadını kırıp gelmesini bekliyorum meleğimin
kuzum ben hiç bilmiyorum valla yardımcı olamıcam sana