Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ınsalllahhh tatlımmm neden olmasınnn ewet yakınızzz vallahaaa

zaten en geç buluşmamız bak şöyle olacak ikimizde aynı dr ye gidiyor olacağız orda karşılaşacağız yada bebekleri aşıya götüreceğiz aynı yere yakamıza da bi kırmızı gül takarız türk filmlerindeki gibi hehehehe

hemşiremisin tatlım

Anne Olunca Anladm - Doum - DOUMDAN NCE ALINMASI GEREKENLER LSTES
Bebek ihtiyaç listesi | Ayşenur Karabacak | Uzunçorap
çitlenbikten...: Bebek İçin Alışveriş Listesi
http://denizdenerde.blogspot.com/2013/01/bebek-alisveris-listesi.html

Son düzenleme:

allahıımm ne alemsınnn yaaa ınsallahhh batın ne zaman senın benım 16 aralık 17-18aralık dr.olurum belkı karsılarızz gercek adın sıla demmı sekreter cagrınca anlarım bende tanırırız olurmuuuu

namaza kalkacagım kalkamıyorum meryem suresını okuycammmm ama burayıb bırakamıyoruummmm hadı herkes cıksınnnnnn

allahıımm ne alemsınnn yaaa ınsallahhh batın ne zaman senın benım 16 aralık 17-18aralık dr.olurum belkı karsılarızz gercek adın sıla demmı sekreter cagrınca anlarım bende tanırırız olurmuuuu

benimkide 21 aralık sanırım gecikmezsem yine hehehhe bi düşündümde sekreterinde bişey den haberi yok ya büyük buluşmayı başlattığından nerden nereye deriz

namaza kalkacagım kalkamıyorum meryem suresını okuycammmm ama burayıb bırakamıyoruummmm hadı herkes cıksınnnnnn

kalk çabuk kız ben kıldım bile zaten sabah okuyorum duamı da
hhadiii sende kıl duanı da oku allah kabul etsin tatlım sonra görüşürüz çok öpüyorum

benimkide 21 aralık sanırım gecikmezsem yine hehehhe bi düşündümde sekreterinde bişey den haberi yok ya büyük buluşmayı başlattığından nerden nereye deriz

nasıl olsa ben 2 gune bır gıdıcemyeee karsılasırızzz kesınnnnn 18baslamsıs olsam ıgneye 22sınde dr.senınde 2 gunun olur bak bulusma tarıhı bellı olduuu

nasıl olsa ben 2 gune bır gıdıcemyeee karsılasırızzz kesınnnnn 18baslamsıs olsam ıgneye 22sınde dr.senınde 2 gunun olur bak bulusma tarıhı bellı olduuu

inşallah hamile olarak gelirsin kız öyle karşılaşırız

kalk çabuk kız ben kıldım bile zaten sabah okuyorum duamı da
hhadiii sende kıl duanı da oku allah kabul etsin tatlım sonra görüşürüz çok öpüyorum

kalkıyoruuummm ben sabah kalkamadagım ıcın kacındasın ben 17 okudum allahhh kabulederse ınsallahhh bugun 18 olacakkk

inşallah hamile olarak gelirsin kız öyle karşılaşırız

zannetmıyorummm tatlımmmm hem hamıle olursam oraya gelmem kı tabıkı normal yolla olursa o da olmuyor malummm neysee aman cokkk sukur fazla sıkıntımız yoookkk yanı sukurler olsun Rabbımee bızımde sınavımız buymuss yapacak bısey yookk arada sıkılıyruzzz ama DERDI VEREN RABBIM SABRINIDA VERIYOORRR.once sabırrr sonraaa ŞÜKÜÜÜRRRR ınsallaahhhhh kactım ben hadı 1 satee gelırımmm

aynen canım ya haklısın biz şükretmeye devam edelim inşallah bu ay güzel haberleri almakta nasip olur hadi allah kabul etsin canım görüşürüz ben burdayım :79: :79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…