• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ınsalllahhh tatlımmm neden olmasınnn ewet yakınızzz vallahaaa:9::9::9::9:

zaten en geç buluşmamız bak şöyle olacak ikimizde aynı dr ye gidiyor olacağız orda karşılaşacağız yada bebekleri aşıya götüreceğiz aynı yere :34::34: yakamıza da bi kırmızı gül takarız türk filmlerindeki gibi hehehehe:52::52::52::52::52::52:

Bilmiyrm ama ck gerginm bu gun. işleri hep brbrne karştırdm işin içinden de çkma şansm yok. bnde ses çkarmadım :18: doktrm zten snirli. bağrp durcak.:18: üf.. inş problem çkmazda tel açmazlar çok stres oldm:18: zten hastalar da çok anlayışsız.

hemşiremisin tatlım

kızlar ya bebek hazırlıkları ile ilgili doğru düzgün bir yazı bulamadım varsa bulan buraya bir link atsın ya bahar bebekleri yaz bebekleri neler alıcaz yenıdogan 3 ay mı valla duacı olurum yani bak bak içim şişti :)

Anne Olunca Anladm - Doum - DOUMDAN NCE ALINMASI GEREKENLER LSTES
Bebek ihtiyaç listesi | Ayşenur Karabacak | Uzunçorap
çitlenbikten...: Bebek İçin Alışveriş Listesi
http://denizdenerde.blogspot.com/2013/01/bebek-alisveris-listesi.html

Son düzenleme:
zaten en geç buluşmamız bak şöyle olacak ikimizde aynı dr ye gidiyor olacağız orda karşılaşacağız yada bebekleri aşıya götüreceğiz aynı yere :34::34: yakamıza da bi kırmızı gül takarız türk filmlerindeki gibi hehehehe:52::52::52::52::52::52:

allahıımm ne alemsınnn yaaa ınsallahhh batın ne zaman senın benım 16 aralık 17-18aralık dr.olurum belkı karsılarızz gercek adın sıla demmı sekreter cagrınca anlarım bende tanırırız olurmuuuu:1::1::1::1::1::1::1::1:

namaza kalkacagım kalkamıyorum meryem suresını okuycammmm ama burayıb bırakamıyoruummmm hadı herkes cıksınnnnnn:52::52::52::52:

allahıımm ne alemsınnn yaaa ınsallahhh batın ne zaman senın benım 16 aralık 17-18aralık dr.olurum belkı karsılarızz gercek adın sıla demmı sekreter cagrınca anlarım bende tanırırız olurmuuuu:1::1::1::1::1::1::1::1:

benimkide 21 aralık sanırım gecikmezsem yine:29::29: hehehhe bi düşündümde sekreterinde bişey den haberi yok ya büyük buluşmayı başlattığından:52::52::52: nerden nereye deriz:16::16:

namaza kalkacagım kalkamıyorum meryem suresını okuycammmm ama burayıb bırakamıyoruummmm hadı herkes cıksınnnnnn:52::52::52::52:

kalk çabuk kız ben kıldım bile:34: zaten sabah okuyorum duamı da:34:
hhadiii sende kıl duanı da oku allah kabul etsin tatlım sonra görüşürüz çok öpüyorum:54::54:

benimkide 21 aralık sanırım gecikmezsem yine:29::29: hehehhe bi düşündümde sekreterinde bişey den haberi yok ya büyük buluşmayı başlattığından:52::52::52: nerden nereye deriz:16::16:

nasıl olsa ben 2 gune bır gıdıcemyeee karsılasırızzz kesınnnnn 18baslamsıs olsam ıgneye 22sınde dr.senınde 2 gunun olur bak bulusma tarıhı bellı olduuu:54::54::54::54:

nasıl olsa ben 2 gune bır gıdıcemyeee karsılasırızzz kesınnnnn 18baslamsıs olsam ıgneye 22sınde dr.senınde 2 gunun olur bak bulusma tarıhı bellı olduuu:54::54::54::54:

inşallah hamile olarak gelirsin kız öyle karşılaşırız:54::54::54:

kalk çabuk kız ben kıldım bile:34: zaten sabah okuyorum duamı da:34:
hhadiii sende kıl duanı da oku allah kabul etsin tatlım sonra görüşürüz çok öpüyorum:54::54:

kalkıyoruuummm ben sabah kalkamadagım ıcın kacındasın ben 17 okudum allahhh kabulederse ınsallahhh bugun 18 olacakkk

inşallah hamile olarak gelirsin kız öyle karşılaşırız:54::54::54:

zannetmıyorummm tatlımmmm hem hamıle olursam oraya gelmem kı tabıkı normal yolla olursa o da olmuyor malummm neysee aman cokkk sukur fazla sıkıntımız yoookkk yanı sukurler olsun Rabbımee bızımde sınavımız buymuss yapacak bısey yookk arada sıkılıyruzzz ama DERDI VEREN RABBIM SABRINIDA VERIYOORRR.once sabırrr sonraaa ŞÜKÜÜÜRRRR ınsallaahhhhh kactım ben hadı 1 satee gelırımmm :49::49::49::49:

zannetmıyorummm tatlımmmm hem hamıle olursam oraya gelmem kı tabıkı normal yolla olursa o da olmuyor malummm neysee aman cokkk sukur fazla sıkıntımız yoookkk yanı sukurler olsun Rabbımee bızımde sınavımız buymuss yapacak bısey yookk arada sıkılıyruzzz ama DERDI VEREN RABBIM SABRINIDA VERIYOORRR.once sabırrr sonraaa ŞÜKÜÜÜRRRR ınsallaahhhhh kactım ben hadı 1 satee gelırımmm :49::49::49::49:

aynen canım ya haklısın biz şükretmeye devam edelim inşallah bu ay güzel haberleri almakta nasip olur :54:hadi allah kabul etsin canım görüşürüz ben burdayım :79: :79:

Back