- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 34
geçmiş olsun kuzum inşallah hep iyi ol bende hamdolsun iyiyim vermek istediğim kilolarımı normal zamanda vermiyordum şu 3 ay içinde 6 kilo verdim halada yemeklerden tiksiniyorum
geçmiş olsun kuzum inşallah hep iyi ol bende hamdolsun iyiyim vermek istediğim kilolarımı normal zamanda vermiyordum şu 3 ay içinde 6 kilo verdim halada yemeklerden tiksiniyorum
sağol canım hayırlı cumalar :)
ayyy bakalım o zamana kadar eşim fikir değiştirmezse belinay olacak fıstığımızın adı inşallah :)
hmm senin isimlerinde çok güzel kuzummm :)
canımmm ben de kalkamıyoruummm cookk dertlıyım bu konudaa esım gıderken kılıyorummmm
sağol canım benim ya yoksa oğluşun mu olacak.. benim kardeşim kiloluydu hamile kaldı kilo alması gerekirken zayıfladı oğlu oldu belki seninde bu yüzdendirama tabiki yemek yemediğin içinde olabilir benimki sadece bi tahmindi sağlıklı olsun da gerisi önemli değil tatlım.. şimdi kaç kilosun peki?
valla ben vakit geçti die kılmıyorum ne yalan söyleyim.. alarm çalıyor ama ben alarmı nie kurduğumu unutuyorum resmen şeytan unutturuyor yaaama o şeytanın bacağını kıracağım inada bindirdim işi kalkacağm sende kalkmaya çalış canım
valla canım hayırlısı olsun diyorum bizimkiler soruyor cinsiyeti ne diye bende sormadım doktorda söylemedi diyorum ama öırensemde onlara cinsiyetini söylemicem :) bilmesinler valla ben kızımda da yemek yiyemezdim ama kilo vermedim aksine 17 kilo aldım zaten kızımdan sonra kaldı bende bu kilolar şimdi vermiş halimle 67 kiloyum
iyide bu kdar kilo vermen normalmiymiş cnım sordunmu doktra?
yok canımmm gecer olurmuuu 10 kadar kılınıyor dıyee bılıyorum ama 7,5 da kılıyorummmm allahhh kabull etsınnn
hehehe sürpriz yapacaksın desene
hmmm kilon iyiymiş kız boyun kaçbakalım doğumdan sonra kaç kilo kalacaksın
evet canım süpriz olacak :) boyum 1.51 valla kaç kilo kalırım belli olmaz bakalım daha alacakmıyım verecekmiyim ona göre :)
Neyse kuzular sohbetinize doyum olmuyor bana müsade namaz kılmaya gideyim gecikmesin sonra tekrar görüşürüz inşallah
inşallah fikir değiştirmez de bu isim olur bence en çok annenin hakkı bebeğim isim vermek
allah kabul etsin tatlım ne bileyim ben zamanında kılmak istiyorum ya o yüzden içime sinmiyor sanırım.. ama inşallah yarın sabah kalkabilirim kalkmazsam dediğin gibi yaparım
tabıkı zamanınnda kılmak daha ıyı ama hıc kılmamaktan ıyıdır hemde ıcıne sınmeyecek bısey yokkk borcunu odemıs olursunnn
canım esın ne ıs yapıyor benımkı pazarlamada ara sehır dısına cıkar gorusuruz belkı bır gun merak edıyorum artık
ZamanIa değiI, duayIa geIir bekIenen!
Hayırlı Cumalar herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?