- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanırım bizde Belinay koycaz kuzum yaa..
Nasıl sizce yorum alayım?
okadar sinirliyim ki. !!! :99::99::99::95:
anlamı neymiş ki?
gunaydıınnnnhatunlarrrr.HAYIRLI CUMALAR HERKESE hepımız ıcın dua edıyorum ınsallahhh hepımız anne olacagızzzz (bu ay)
Peygamber çiçeği demekmis canım. .
anlamı çok güzelmiş isimde cok güzel ismi gibi olsun bahtıda
hayırlı cumalar kuzucummmmm aminnnnnnn inşallahhhh tatlım allah kabul etsin
zaten bugün rüyamda annem bi akrabaya çocuk elbisesi almıştı.. nasıl içim gitti varyaaa bana mı aldın dedimm.. o da seninki olsun neler neler alırım dedi
hayırlı uğurlu olsun bebeğin sağlıkla kucagına al demek bir oğluş geliyor,hemen oğlum olursa diye düşündüğüm isimleri paylaşayım senınle öyle farklı isimler değil ama hepsinin anlamıda güzeldi
1.toprak
2.utku
3.kaan
4.burak
5.alp
ben bunlardan birini koyacam şayet oğlum olursa :)
amin kuzummmm ınsallaahhh sen de unutma benı olurmu duanda.
bılınc altı bıze oyun oynuyor gecen ay asılama yaptırdıgımda neler gordum ve cevreden de gordık dıye aradılar daha cok umutlanmama neden olmustu ınsallah senınkı cıkar hemen hamılesındır tatlımmmmm
Sanırım bizde Belinay koycaz kuzum yaa..
Nasıl sizce yorum alayım?
canım toprak bizim listede de var :)) cok guzel seninde isim listen
toprak
okan
kuzey
kıvanç
var bende de ama artıyor ya bu liste anlamadım gitti
sağol tatlım sana da hayırlı cumalar ağzına yüreğine sağlık canım benim allah kabul etsin
hayırdır inşallah canım güzel isim aklıma gelirse hemen söylerim ben sen hiç merak etme:13:
merhaba canım sağol sana da hayırlı cumalar
amin canım benim tabiki ben güzel bi isim bulunca hemen yapıştırırımamin kuzum rabbim kabul etsin inşallah
bekliyorum isimleri bak faceden de yazabilersin
bende kız isimlerinden berfin ismini ve anlamını cok begenıyorum ama eşim istemiyor malesef bu ismi belli bir yöre halkı kullanıyor dıye halbukı isim farscadan gelme ve kar beyaz anlamına gelıyor
belinay cok guzel anlamını da biliyordum cunku bı arkadasım kızına koydu
cok güleryüzlü bembeyaz bi kız bebek bal gibi
huyu suyu da maşallah cok guzel :)
bebegın ismi karakteri etkilediğine cidden inanıyorum ben
amin canım benim tabiki ben güzel bi isim bulunca hemen yapıştırırım
evet tek bi yöreye ait gibi:26:
bak benim kızım olursa ismi hazır
Sare
Anlamı: Saf,temiz,kalabalık,topluluk ve Hz. İbrahim´in eşinin adı.
amin tatlım her duama katıyorum hepinizide rabbim kabul etsin
aynen ya bu bilinç altımı kaldırıp altından o yaramaz meleğimi almak istiyorum artık
ben çevreme hiç söylemiyorum ya çocuk istediğimi baskı yapmasınlar die kafam rahat en azından bu konuda