- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 34
ayyy hadi bakalmmm sağlıklı sıhhatli gelir bebişinizzbende cumartesi kontrole gdicem cok heycanlıym acabaaa yumurtam kaç mm olmuş :44: inşallah bu ay olurr...
bende hazirandan beri dha dün söledim ahahahaha
zehraaa nerelisin canım sennnnn ??tanışmadık sanırm seninledemi ?
Allah söyletti vallageçenlerde bi konuşmuştuk ama :) ben niğdeliyim tatlım senin adın ne nerelisin :) hamileydin sanırım
sendemi 90 lısın şekerimevet ya daha biz küçücüğüz :)
yani orası da öyle canım.onlar anasının dizinin dibindeyken biz evleniyoduk
bende 01.01.1990evet canım 29.09.1990
Allah söyletti vallahamile değilim ama bu ay kalıcakmışm gbi gelio. çünküm sılamda bilir onla çok konuşuruz. gectiğmz ay olmıcak diyordum ki olmadı ama bu ay olcakmış gbi gelio ay bilemiyorum. dha hic bebiş yok bsey yok ben antalyalıyım canım 23 yaşındayım bende sen gbi
bende 01.01.1990
ama gercekten bende cok yogun hissediyorum. bazen sinir olduğum zamanlarda ümitsizliğe kapılıyorum. ama sinir geçince ümitsizlikte geciyor bendeki.. sanki diyorum evet bu ay olacak.. aman beraber gelsinlerde hiç problem değilki belki biri kız diğeri erkek olur belki brbrlerini beğenirler falan.. sonra bizde dünür olurz falannnn... ne güzel olur ama demibilmem mi kız valla bende bu ay olacak diyorum hemde çok kuvvetli bu ay ki hislerim
bizimkiler sözleştiler sanırım beraber gelecekler
Allah söyletti vallahamile değilim ama bu ay kalıcakmışm gbi gelio. çünküm sılamda bilir onla çok konuşuruz. gectiğmz ay olmıcak diyordum ki olmadı ama bu ay olcakmış gbi gelio ay bilemiyorum. dha hic bebiş yok bsey yok ben antalyalıyım canım 23 yaşındayım bende sen gbi
ahhahaha aynen senın annen hamile kaldığnda ben doğmuşumabla desem yeri var
ama gercekten bende cok yogun hissediyorum. bazen sinir olduğum zamanlarda ümitsizliğe kapılıyorum. ama sinir geçince ümitsizlikte geciyor bendeki.. sanki diyorum evet bu ay olacak.. aman beraber gelsinlerde hiç problem değilki belki biri kız diğeri erkek olur belki brbrlerini beğenirler falan.. sonra bizde dünür olurz falannnn... ne güzel olur ama demiçocuklarımız biz sizi ne cok bekledik deriz artık ahh ahh sapasağlam bi gelsinlerde..
ahhahaha aynen senın annen hamile kaldığnda ben doğmuşumhatta ben 10 günlükken senin annen sana hamiş kalmış :119::119::119::119::119::118::118::118::118::118:
ayyyyyyyyyyyyyyyyy inşallahhhhhhhhhhhhhhhhburayıda 90 lılar basmış yaabende 2 mayıs. inşallah bebişlerde tertip olur
burayıda 90 lılar basmış yaabende 2 mayıs. inşallah bebişlerde tertip olur
ama öyleeeehahha deli neyi hesaplamış
bende erkek dha cok seviyorum ama sankim benım ilk cocuğm kız olucak gbi geliyorkız dillerini yerim seninnnnnvalla bende senin gibi düşünüyorum bu ay çok değişik duygular içerisindeyim sanki bu ay kesin olacak yaaa neden bilmiyorum ama o kadar umutlu ve mutluyum ki tarifi yok bitanem ya... valla kader kısmet beğenirlerse neden olmasın ama benim kızım olsun seninde oğluşun olsun ben kız severimde tabi ki önce sağlıklı olsun bizim nazlı sıpacıklarımız
ay bende erkek bebişlere bayılıyom.oğluşum olsunda sizin kızları alsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?