Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aminnn aminn inşallah canım..ayyy hadi bakalım inşallah güzel haberlerle gelirsin :)

geçenlerde bi konuşmuştuk ama :) ben niğdeliyim tatlım senin adın ne nerelisin :) hamileydin sanırım
Allah söyletti valla hamile değilim ama bu ay kalıcakmışm gbi gelio. çünküm sılamda bilir onla çok konuşuruz. gectiğmz ay olmıcak diyordum ki olmadı ama bu ay olcakmış gbi gelio ay bilemiyorum. dha hic bebiş yok bsey yok ben antalyalıyım canım 23 yaşındayım bende sen gbi

bilmem mi kız valla bende bu ay olacak diyorum hemde çok kuvvetli bu ay ki hislerim

bizimkiler sözleştiler sanırım beraber gelecekler

bilmem mi kız valla bende bu ay olacak diyorum hemde çok kuvvetli bu ay ki hislerim

bizimkiler sözleştiler sanırım beraber gelecekler
ama gercekten bende cok yogun hissediyorum. bazen sinir olduğum zamanlarda ümitsizliğe kapılıyorum. ama sinir geçince ümitsizlikte geciyor bendeki.. sanki diyorum evet bu ay olacak.. aman beraber gelsinlerde hiç problem değilki belki biri kız diğeri erkek olur belki brbrlerini beğenirler falan.. sonra bizde dünür olurz falannnn... ne güzel olur ama demi çocuklarımız biz sizi ne cok bekledik deriz artık ahh ahh sapasağlam bi gelsinlerde..

ay belkide Allah söyletti canım inşallah bu ay gerçekleşir dileğin:) tertibiz ne güzel

burayıda 90 lılar basmış yaa bende 2 mayıs. inşallah bebişlerde tertip olur

kız dillerini yerim seninnnnn valla bende senin gibi düşünüyorum bu ay çok değişik duygular içerisindeyim sanki bu ay kesin olacak yaaa neden bilmiyorum ama o kadar umutlu ve mutluyum ki tarifi yok bitanem ya... valla kader kısmet beğenirlerse neden olmasın ama benim kızım olsun seninde oğluşun olsun ben kız severimde tabi ki önce sağlıklı olsun bizim nazlı sıpacıklarımız

ay bende erkek bebişlere bayılıyom.oğluşum olsunda sizin kızları alsın

bende erkek dha cok seviyorum ama sankim benım ilk cocuğm kız olucak gbi geliyor ya ne bileyim bazen bu duyguyu okadr yogun yaşıyorum ki. oturup ağlayasm gelio. canım inşallah Rabbim beklentilermizi boşa cıkarmaz. zaten bebişlermz birbrleryle evlenmese bile cok yakın iki arkdş olurlar emınm hayal kurması bile cok güzel..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…