günaydn canımmm nasılsnnn
tünaydınn sinemmmm orta katı kiraya vermişsin tekrar hayrlı olsn ALLAH sağlıcakla kucağna almayı nasıp etsn gerci konuşmştuk da neyseeetünaydınlar
tünaydınn sinemmmm orta katı kiraya vermişsin tekrar hayrlı olsn ALLAH sağlıcakla kucağna almayı nasıp etsn gerci konuşmştuk da neyseeedarısı başımıza insalllahhh.. bebiş nasıl :) cinsiyeti bellimi
Arkadaşlar ben yazın bu topiğe yazıyordum sizlerle birlikte hamilelik beklemek umudumu artırıyordu.ama sonra bıraktım çünkü 2 aşılama 3 tup denedikten sonra kendi kendime senin ne ışin var bu listede dedim.kimbilir. daha kaç yil mücadele edeceksin ,boşuna kaptırma kendini dedim.ara ara bakıyordum neler yaptığınıza uzaktan.şimdiyse mucizem gerçek oldu.şükürler olsun 4.tüpbebek denemem pozitif çıktı.mutluluktan ayaklarım yere basmıyor sanki.sabrın sonu bu kadar mı güzel olur....rabbim herkese nasip etsin.banada tamamıni gösterir inşallah.Listede hala kendimi görünce şaşırdım.artık hamiş yazabilirsiniz umutları bitmekbilmeyen bu arkadaşıniza.herkese sevgiler.dualarim sizlere.....
sılacım merhaba canım nasılsın?batımı 7 aralık yazar mısın?
o kadar çene ediyorum batımı söylemiyorumbenimde 7 aralık
kız harbiden sen bizim listede yok muşsunyaşını söylede hemen ekleyeyim seni
aynen tatlım ya23 yaşındayım
hemen yazıyorum tatlım aslında tahmin ettim 9090 dan ama emin olayım die sordum
sağolasın canımaynen öyle 90 lıyık iyice kocadıkk zaar
hehehhe ne kocaması kız bende 91 liyimbiz genciz yaaa daha yaşıtlarımız evlenmedi biz kaç yılı devirdik
ayyy hadi bakalmmm sağlıklı sıhhatli gelir bebişinizzaminnnn teşekkür ederim darısı tüm isteyenlerin başına inşallah
bebiş iyi nasıl olsun 19+5 olduk..kızımız olacak inşallahh sonunda gösterdik kendimizi :)
o kadar çene ediyorum batımı söylemiyorumbenimde 7 aralık
hadi ordan ne kocaması ben minnacığım daha
ayyy hadi bakalmmm sağlıklı sıhhatli gelir bebişinizzbende cumartesi kontrole gdicem cok heycanlıym acabaaa yumurtam kaç mm olmuş :44: inşallah bu ay olurr...
bende hazirandan beri dha dün söledim ahahahaha
zehraaa nerelisin canım sennnnn ??tanışmadık sanırm seninledemi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?