Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba canım hoş geldin tabiki katılabilirsin canım aramızda hamilelerde var hamile olmayı bekleyenlerde tıpkı benim gibi

teşekkür ederiminşallah hamile olanlar bebeklerini kucaklarına almayı hamile olmayanlarda en kısa zamanda hamiş kalmayı nasip etsin mevlam en güzel dua bu tabii herşeyin hayırlısı :) :)

esra erolmu bende hiç sevmiyom o programları.hele başladımmı 3 saat bitmiyo :)

selam kuzucum valla iyilik güzellik seni sormalı geçmiş olsun canım dikkat et kendine esra erol hııı
tedaviye gitmiyormusun canım.baktırsaydın yumoşlara.ay ay bizimle evlenenler 2 yi doğurdu bea biz hala yumurta derdindeyiz.yinede hayırlısı.

diğer ay gidiyorum tatlım dr yi buldum da diğer aya kaldım valla:13: kız sus hiç hatırlatma onları bana yaaa hayırlısıyla bizde doğururuz en kısa zamanda yetişiriz onlara hehhehe

evet esra erol

teşekkür ederiminşallah hamile olanlar bebeklerini kucaklarına almayı hamile olmayanlarda en kısa zamanda hamiş kalmayı nasip etsin mevlam en güzel dua bu tabii herşeyin hayırlısı :) :)

amin inşallah canım sende var mı çocuk filan bide kaç yaşındasın

aynen canım inşallah çifter çifter gelecek

aminnnn ben ikinciyi çok geçmeden yaparım die düşünüyorum hele bu birincinin inadını kırayım da Birbirimize çokça dua edelim emi kuzum

etmezmiyim tatlım.rabbim önce bşkalarına sonra bana versin.hayırlı sağlıklı güzel evlatlar nasip etsin tüm isteyenlere.bu arada ismin ne canım.özel olarak ismii söylerim dua ederken.

etmezmiyim tatlım.rabbim önce bşkalarına sonra bana versin.hayırlı sağlıklı güzel evlatlar nasip etsin tüm isteyenlere.bu arada ismin ne canım.özel olarak ismii söylerim dua ederken.

sağol canım benim alalh razı olsun ismim sıla tatlım

Bendede oldu 2hafta kadar sürdü. ..özellikle aniden kalkarken dayanamıyodum..
Benmde sol ağrıdı ağrıdı kız geldi
yaa evet nisanda doğacak inşallah ne giydireceksem

canım new born al once 1 aya kadar sonrasını 3 ay alırsın %100 pamuk olanlardan bol bol tulum alt üst baska birsey gıyemıyor cok rahatsız oluyorlar dıger allı pullu seylerın ıcınde 6 .aydan sonra rahatca gıydırırsın suslu puslu tabi hiç değişik seyler alma demiyorum asla da demem

Aaaaaaaaaaa yaşasın kızıma arkadaş geliyoooooo
Kizimmmmm tabi sol tarafta olacak ağrılarımız kızımız olacakkkk

benımde soldu ya ama oğluşuum gelioo babası cok istedi kesin ondan ay sadece babası degıl 7 sulale erkek ıstemıstı bizde 12 torun var hepsı kız da ondan sanırsam

benımde soldu ya ama oğluşuum gelioo :d babası cok istedi kesin ondan ay sadece babası degıl 7 sulale erkek ıstemıstı :d bizde 12 torun var hepsı kız da ondan sanırsam :d

ooo ne kadar ballısın.o kadar kız torun içinde erkek torun.çok kıymetli olur ha.bende erkek bebebk delisiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…