merhaba canım hoş geldin tabiki katılabilirsincanım aramızda hamilelerde var hamile olmayı bekleyenlerde tıpkı benim gibi
selam kızlaarrrrnasılsınız ne war ne yok bakayımmm b ugün yine en yogun günlerden biri.. iş yerindeyim ve başım ağrımaya başladı.. akşam olsa bi an önce.. evime gitsem uzatsam ayaklarmı esra erol izlesem
ahahah bende gülmek için izliyorum zaten. dikkatmi cektiğnden faln değil. en azından hemen bitmiyo uyuyp uyansamda hep esra erolesra erolmubende hiç sevmiyom o programları.hele başladımmı 3 saat bitmiyo :)
selam kuzucum valla iyilik güzellik seni sormalıselam kızlaarrrrnasılsınız ne war ne yok bakayımmm b ugün yine en yogun günlerden biri.. iş yerindeyim ve başım ağrımaya başladı.. akşam olsa bi an önce.. evime gitsem uzatsam ayaklarmı esra erol izlesem
tedaviye gitmiyormusun canım.baktırsaydın yumoşlara.ay ay bizimle evlenenler 2 yi doğurdu beabiz hala yumurta derdindeyiz.yinede hayırlısı.
aminnnn canımmmmmmmmteşekkür ederiminşallah hamile olanlar bebeklerini kucaklarına almayı hamile olmayanlarda en kısa zamanda hamiş kalmayı nasip etsin mevlam en güzel dua bu tabii herşeyin hayırlısı :) :)
selam kuzucum valla iyilik güzellik seni sormalıgeçmiş olsun canım dikkat et kendine esra erol hııı
diğer ay gidiyorum tatlım dr yi buldum da diğer aya kaldım valla:13: kız sus hiç hatırlatma onları bana yaaa hayırlısıyla bizde doğururuz en kısa zamanda yetişiriz onlara hehhehe
aminnnn canımmmmmmmm
hoşgeldin aramızaa
teşekkür ederiminşallah hamile olanlar bebeklerini kucaklarına almayı hamile olmayanlarda en kısa zamanda hamiş kalmayı nasip etsin mevlam en güzel dua bu tabii herşeyin hayırlısı :) :)
evet esra erol
selam kuzucum valla iyilik güzellik seni sormalıgeçmiş olsun canım dikkat et kendine esra erol hııı
diğer ay gidiyorum tatlım dr yi buldum da diğer aya kaldım valla:13: kız sus hiç hatırlatma onları bana yaaa hayırlısıyla bizde doğururuz en kısa zamanda yetişiriz onlara hehhehe
aynen canım inşallah çifter çifter gelecek
aminnnn ben ikinciyi çok geçmeden yaparım die düşünüyorum hele bu birincinin inadını kırayım daBirbirimize çokça dua edelim emi kuzum
etmezmiyim tatlım.rabbim önce bşkalarına sonra bana versin.hayırlı sağlıklı güzel evlatlar nasip etsin tüm isteyenlere.bu arada ismin ne canım.özel olarak ismii söylerim dua ederken.
Bendede oldu 2hafta kadar sürdü. ..özellikle aniden kalkarken dayanamıyodum..
Benmde sol ağrıdı ağrıdı kız geldi
yaa evet nisanda doğacak inşallah ne giydireceksem
sağol canım benim alalh razı olsunismim sıla tatlım
AMİN CANIM CÜMLEMİZDEN RAZI OLSUN.KAYSERİLİMİSİN YOKSA
AMİN CANIM CÜMLEMİZDEN RAZI OLSUN.KAYSERİLİMİSİN YOKSA
Aaaaaaaaaaa yaşasın kızıma arkadaş geliyoooooo
Kizimmmmm tabi sol tarafta olacak ağrılarımız kızımız olacakkkk
evet sen de mi yoksa
benımde soldu ya ama oğluşuum gelioo :d babası cok istedi kesin ondan ay sadece babası degıl 7 sulale erkek ıstemıstı :d bizde 12 torun var hepsı kız da ondan sanırsam :d
yok ama hemşeri sayılırız.niğdeliyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?