eveeetttt öğrendik teyzesiiiinşallah sağlıkla gelir cimcimemiz :)
kesinlikle hislerimizde yanılmadık ne ben nede eşim çok şükür :)
anammmmm seninki ne acaba :)
Bendede oldu 2hafta kadar sürdü. ..özellikle aniden kalkarken dayanamıyodum..
Benmde sol ağrıdı ağrıdı kız geldi
yaa evet nisanda doğacak inşallah ne giydireceksem
güzelmiş canım bikaç tane öneriyim sana ceylin, ecrin, eslem, mina, mira, hira, sude,
bu konularda bize laf düşmez tatlım yinede fikrimi söyledim
günaydıııııın kızlaaaaaaar. cinsiyeti öğrendiiiiiikhazırlıycam pembişleri tütüleri
kızına arkadaş geliyooo
benim de kızım olacak kızlar tebrik ediyorum hamile arkadaşlarımı uzun zamandır giremedim ve hamilelik bekleyen tüm arkadaşlarıma da en kısa zamanda rabbim nasip etsin inşallah
ben çok kasık ağrısı çekiyorum rahim boyuma bile bakıldı bir sorun var mı diye şu an normal herşey ama sağ tarafım fena sağ böbreğimde taş da var kanala girerse doktorlar bebeğe ve bana ciddi sıkıntı yaratacağını söyledi sürekli dua ediyorum ve genelde istirahatteyim dualarını eksik etmeyin olur mu kızlar çok korkuyorum hayırlısıyla bir tamamlasak kızımı kucağıma aldığımı görsem kalça bel ve kasık ağrım var insan katlanıyor ama endişeleniyor neden bu ağrılar diye doktor popo ve ayak kısmı aşağıya doğrı kafası sağ yanına yaslı dedi umarım ondandır sadece böbreğim de taşı atmaz kanala
eveeetttt öğrendik teyzesiiiinşallah sağlıkla gelir cimcimemiz :)
kesinlikle hislerimizde yanılmadık ne ben nede eşim çok şükür :)
anammmmm seninki ne acaba :)
kızlarrr yenı bebekler var hayırlı olsun oncelıkle rabbım sag saglım kucagıgınıza almayı nasıp etsın ınsallahhh...bızde dua edınn olurmuu
38 canım naptın ben sogan suyuna basladım kıst ıcınnn
selamunaleykum güzel hatunlarr:)inşallah 10 gün sonra bende burda bir hamile olaraak sohbet ederim..
aleyküm selam canım benim inşallahhh nasılsın?
nasıl olum be canım gine stres gene.nasıl hamile kalınabşilirki bu şekilde bilmiyorumsen nasılsın
meraba kızlar bende sohbetinize katılmak isterim aranıza alırmısınız benide :) :) :)he bu arada hepiniz hamilemisiz acaba???
canım herşeyin hayırlısı ya çok istediğin için bu kadar sabırsızsın seni anlayabiliyorum.. en azından şuan ki ruh halini tahmin edebiliyorum.. benim belim ve kasıklarım ağrıyor erken mi yumurtluyorum ne yapıyorum:26: yoksa gayet iyiyim bu ay biraz zor bitecek gibi sanırım vakit geçmiyor gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?