• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım sen mens oldun mu bu ay sende yumurta takibi yaptırcaktın dimi

İnşallah canım da öyle olsa takmamak değil de düşünmemek elde değil senin ne belirtilerin vardı bende kasık ağrısı beyaz akıntı var bata 5 gün var sabah da sanki regl olcam gibi ağrım vardı ateşîm de 36.5 di sabah

canim benim gunum 3gun gecmisti ve akintim wardi normelde olmamasi lazimdi reglime yakin kesilyordu ama reglden once iki hafta yatak dosek yatdim bel agrisindan cok Kotu belim agriodu bende bel fitiqi war o yuzdndir diodum agrilari ama hamile oldugumu ogrendikdn snra anladim ki hamileliqin belirtisiymis ...

yok tatlım bu ay yapılmadı diğer ay yapılacak ama inşallah gerek kalmaz :emir_bebek:

Bat ne zaman senin inşallah gerek kalmaz inşallahhhh benimde bu sy olmazsa yumurta takibi allahım akşam annem hamileydi rüyamda test yapmış pozitif anne neyse çocuk hasretimi kardeşimde gidereyim diorum :)

canim benim gunum 3gun gecmisti ve akintim wardi normelde olmamasi lazimdi reglime yakin kesilyordu ama reglden once iki hafta yatak dosek yatdim bel agrisindan cok Kotu belim agriodu bende bel fitiqi war o yuzdndir diodum agrilari ama hamile oldugumu ogrendikdn snra anladim ki hamileliqin belirtisiymis ...

Aynen benim de belim kopuyo bende de fıtık var namaz da zorlandığımı düşünüyorum ben

Bat ne zaman senin inşallah gerek kalmaz inşallahhhh benimde bu sy olmazsa yumurta takibi allahım akşam annem hamileydi rüyamda test yapmış pozitif anne neyse çocuk hasretimi kardeşimde gidereyim diorum :)
amin canım valla batım da belli değil daha bugün bitti adetim :31: ah canım ya inşallah bu ay hamilesindir ve bu hasretin biter:38:
canim yapamadim ya

hmmm pc den girince yaparsın artık tatlım:54:

ewet sekerim yaparim :) ee sen nasiLsin ne durumdasin

valla çok şükür iyiyim bu ay çok gecikmişti adetim ama sonunda kırmızıları görmüştüm ve bugün kırmızılardan kurtuldum ve hemen Meryem suresine başladım bakalım hayırlısıyla bu ay tutacak gibi bi his var içimde:49:
bi de derslerim acayip yoğun sınavıma çok az kaldı anlayacağın bu aralar çok yoğunum:31::31:

neyse ben kaçıyorum herkese iyi akşamlar dualarınız da unutmayın emi çok öpüldünüz:54::54::54::54:

kuzum rabbim sağlık sıhhat versin sağlıcakla cimcimeyi kucağına almayı nasib etsin inşallah artık pembişleri sıralarsın :)

aminnn aminnn inşallah canım..herkes hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah..Allah'ım herkese nasip etsin inşallah :)

günaydın kızlaarr :3::3: sinem cinsiyeti öğrenmişsin.hislerinde yanılmadın desene. rabbim kucağına almayı nasip etsin tez zamanda. bende bugün gidecem kısmetse cinsiyeti için :52::52:

eveeetttt öğrendik teyzesiii :D inşallah sağlıkla gelir cimcimemiz :)
kesinlikle hislerimizde yanılmadık ne ben nede eşim çok şükür :)
anammmmm seninki ne acaba :)

valla çok şükür iyiyim bu ay çok gecikmişti adetim ama sonunda kırmızıları görmüştüm ve bugün kırmızılardan kurtuldum ve hemen Meryem suresine başladım bakalım hayırlısıyla bu ay tutacak gibi bi his var içimde:49:
bi de derslerim acayip yoğun sınavıma çok az kaldı anlayacağın bu aralar çok yoğunum:31::31:

oy cnim benim insalLah seninde guzel haberLerini aLicm en kisa zamanda :) optum cnim alLahm duaLArimzi kabul etsin

Back