canım hasta olmazsam ben okuyabilirim.. allah kabul etsin
ayy canım cok sagolll vallaha stres oldum zatennn ıyı oldu bu bugun okurmusun yarında baskasına soylerım tabıkı burdan okuyan arkadasolursa daha ıyı olur sonucta aynı yoldan gecıyoruzzz
tamam canım akşam kesin okurum :13: bu gidişle hasta olmam zatenyarında okuyabilirim
canım sen benı uzmedın yaaa lutfen unutalım bu konu yu.agrıların olcak evet hep hıssedeceksın kasılarını bende oyle oldu 10_11 gun surdu sonra gectı ısteee
kızlar yatsı namazı ıcın abdest alamaya gırgımde KIRMIZILARI gordumm ama su gıbı sonra kahverengı akıntı gıbıybı sımdii gıtmıs gıbı saka gıbı anlamadım ki neler oldugunu sabahı beklıycem artıkk tam olursam doktara dogru tekrar ıgneler kontrollerr vee yıne asılama RABBIM gırdıgımız yolda elımızı bos cevırve ınsallahhh.
sılaa namazlarımda kalıdı napsam kılsam mı sence sımdılık bısey yok gıbı canım senın hıc boyle kanaman oldumu
ayyy canım ınsallah olmazsıın sen barı olmada umut ol bana okunca heber ver olurmu bıtanem cok mutlu oldummmm cok sagolllsımdı yakınlara soylesemm nıye okutuyosun dıye sorguya cekerlerr
yok canım bende hiç olmadı böyle bir şey.. şuan yoksa devam edbilirsin canım ama içinde şüphe varsa kılma namazını.. daha sonra kaza yaparsın..
tamam canım haber veririm.. anlıyorum canım ya bende olsam diyemezdim valla.. hatta birazdan okurum akşam topiğe girmiyorum ya yazamıyorum..
cnm üzülme ya yerleşme kanamasıdır inşallah
tamam tatlım cok sagolll ıyıkı varsınız destek oldunuz banaa
test yaptım negetıfff canımmm ama o kanamadan baska olmadı
sılaa namazlarımda kalıdı napsam kılsam mı sence sımdılık bısey yok gıbı canım senın hıc boyle kanaman oldumu
cnm sana bişi sorcam senin aşılamanın kaçıncı günü göğüslerin ağrımaya başlamştı
4,5gun sonra sanırım sıslıkve sertlık sımdı hala sısı ve sert bılmıyorum canım yaaa hala gelen yokk ama negetıfı yedık bıkere senınkı ınsallahh pozıtıf olurr
dur cnm bnm hemen negatif düşünme sende nolursun ya inş bebşn seninle sen öle düşnme bak hem tam anlamıyla adet olmamşsnki sen yawrum cnm bnm bugün aşılamada 6. günmde göğüslerm hiç i belrti yokazcık sol göğsüm şiş giib ama hiç acı hissetmyourm
bılmıyorum tatlımm olsa nıye tek cızgı olsunkı demı yaaa tam hayırlamıyorum kı ne zaman sıstı bır haftadan falan ıste aman sısmesın sankı sıdıde ne oldu sankı benım bugun 16 cı gunum
ya balım yapma ya belkide ilaçlar ters tepki yapmştr idararda çıkmıyodur he böle bişi olmazmıki
inş test bozuktur be of ya
bılmıyorum tatlım artık yarına kadar gelmesse bı tane daha yaparımmm sabah da dr.gıderımmmm artıkkk ıgneler baslar sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?