Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bencede git okadar bekleme :) kilo almis misin hic bnm kilolar aldi basini gidio

Valla 3kilo falan aldım canım yaa..
2li tarama temiz 3 lü tarama temiz ama cinsiyet söylemiyo işte devlet..bu ay doktorumdan randevu alamadım çok yoğunluk var..belki ilk gittiğim yere giderim..ben başından beri kız diyorum ama ne çıkacak acaba

Gunaydın kızlar sonunda birilerini gördüm online hiç kimse olmuyor bu topicde şaşırmıstım

nasılsınız ben çok fenayım isim konusunda babasıyla anlaşamıoruz dun baya kavga ettik çok kırdı beni şuanda küsüm ona piss herif

günaydın canım ne düşünüyosun sen isim olarak

ortak nokta yok sorunda bu masal ismini sevmiomus o yuzden olmaz diye tuttrdu şu bu demio sadece olmaz dıo kırıo insanı bozuguz yani

valla canım sen seviyosan ne yap et o ismi sevdirmeye bak ben senin yerinde olsaydım o ismi sevdirene kadar vazgeçmezdim:13: hem bu yüzdende kendini üzme tatlım masalın üzülür annesi üzülürse

valla canım sen seviyosan ne yap et o ismi sevdirmeye bak ben senin yerinde olsaydım o ismi sevdirene kadar vazgeçmezdim:13: hem bu yüzdende kendini üzme tatlım masalın üzülür annesi üzülürse

Çok agır konuştu canım kırdı beni kırıldım bu satten sonra ısrar etmem kendi ne istiyosa onu koysun onada söyledim karışmıorum sadece kırıldım ve unutmam

Çok agır konuştu canım kırdı beni kırıldım bu satten sonra ısrar etmem kendi ne istiyosa onu koysun onada söyledim karışmıorum sadece kırıldım ve unutmam

canım öyle deme ya ne istiyorsa onu koysun olur mu ortak bi karar alın kimsenin dediği de olmamış olur hem belki hatasını anlar özür filan diler sen üzme kendini canım olur mu

Son düzenleme:
ortak nokta yok sorunda bu masal ismini sevmiomus o yuzden olmaz diye tuttrdu şu bu demio sadece olmaz dıo kırıo insanı bozuguz yani

ben senin yerinde olsam isim konusunda bu kadar sıkıntıya sokmam kndimi cnm..
belkide eskide kalan birisidir ve kızının o isimle anılmasını istemiyodur

Son düzenleme:
canım öyle deme ya ne istiyorsa onu koysun olur mu ortak bi karar alın kimsenin dediği de olmamış olur hem belki hatasını anlar özür filan diler sen üzme kendini canım olur mu

özür dilemez dilemesinde beni cok kırdı çok agır laflar söyledi yazıdm bunu bi kenarı unutmam üzdüldm çok

ben senin yerinde olsam isim konusunda bu kadar sıkıntıya sokmam kndimi cnm..
belkide eskide kalan birisidir ve kızının o isimle anılmasını istemiyodur

Yok cnm eskide kalan birisi filan değil kendi ailesinin isimlerinden koymak istedigi için restleşio benimle karışık yani durumlar bunalttı beni moralsizim kaç gündür konuşmuyorumda onunda cevizkabugunu doldurmaz ama konuşamalrı cok agırdı hazmedemiorum o yuzden de vazgcetm ne istiyosa onu yapsın soguudm

mesela ben kızsa ilkim istiyodum eşim yok falan dedi ama ben çok seviyorum dedim hayr falan dedi ufak bi tartışma yaşadık ve arkasndan söyledi ben kızıma öyle seslenmek istemiyorum böyle böyle bi durum vardı dedi ok didim bende

kızlar bugün rüyamda önümde hamur tahtası vardı hamurla uğraşıyordum.. sonra içeri kardeşim girdi.
benim alt çene ön dişimin birisini elimle tuttum sallanıyordu.. tutup çıkarttım kucağıma düştü.. onu alıp kardeşime verdim gülerek. bu ne dmek sizce yorumlara baktım ama sizede sormak istedim

slm nasılsınız canlarım

nerdeyse 1 aya doğurcan canım asıl sen söyle nasılsın? ağırlaştın mı? ev işleri falan ne durumdasın? tecrübelerini bize de anlat bi de normal doğum için korku var herkeste, sen nasıl yapcan doğumunu :26:

valla canım evı haftada 1 temızlıyorum yarın temızlık gunum zaten bı supurup paspas bıde tuvelet fln yıkanıyor toz ıste camlara cıkabılsem cıkıcamda cıkamıyorum sezeryan olucak benım ılk dogumumda sezeryandı cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…