- 10 Nisan 2013
- 1.254
- 1
- 86
evet cnm ilk aşılama olucak Allah nasip ederse
benım de ılk canım ınsallahhh olur tatlımm
adetin 3. günü cnm evet vajinal ulturasonla bakıyo doktor.3. günü iğne 5. günü hapa başlanıyo sendemi gtceksn
evet cnm cuma günü ksmetse inşllh gtmeyi dşnyrmm.adet bitincede hsg (rahim filmi )isterrr.bende korkuyorum çeklmeye bakalım ne olcak:18:
evet cnm cuma günü ksmetse inşllh gtmeyi dşnyrmm.adet bitincede hsg (rahim filmi )isterrr.bende korkuyorum çeklmeye bakalım ne olcak:18:
ben rahim filmi çektirdm cnm adetin 8. günü çekilyo ama oda çeklmeden hiçbişi belli olmuyo mecbur çektryoz işte napalım
günaydııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bugün nasılsın bakalmmmmmgünaydın güzelim
bugün nasılsın bakalmmmmm
iyiymmm bugn test yaptmmm sanırm gebelik testi arızalı 5 dk içinde sonuc alırsnz flan diodu 5 dk içinde ilk cizgi bile belirmedi bnde aldım yanımda getirdim sonrasından belki cıkar cızgı diyebiraz uykuluyum kuzucum sen nasılsın?
iyiymmm bugn test yaptmmm sanırm gebelik testi arızalı 5 dk içinde sonuc alırsnz flan diodu 5 dk içinde ilk cizgi bile belirmedi bnde aldım yanımda getirdim sonrasından belki cıkar cızgı diyeilk cizgi silik 2. cizgi de yamuk yumuk bisey cıktı görsen warya arkdşma gsterdim sence hamiş miyim dedim. bu test neyin kafasnı yaşıyor bnce bu test hamile dio
yok ya bn wazgeçtimarkadaşına aynen katılıyorum valla
4 günün kaldı az daha sabret güzelim sonra hayırlısıyla güzel haberlerini duyarız
yok ya bn wazgeçtimyapmıcam test mest gelirse gelir gelmezse gelmez
aynen canımmmmm buarada poliklinikteyim yine kalabalık yine kalabalıkbendensin yani
aynen canımmmmm buarada poliklinikteyim yine kalabalık yine kalabalık
sabrın sonu selamettir canım benim
kolay gelsin kuzucumbenimde başım ağrıyor sabahtan beri bi kırgınlık var üzerimde bi türlü kendime gelemedim
Hamile olduğundan ola bilir mi Aceepppp_?
kızlar benım goguslerım kocaman oldu neden acaba yaaa ılaclardan mı anlamdım bır turlu 38 hadı hayırlısı nasıl duruyorsunuz bu kadar anlamadım yaaa
iyiymmm bugn test yaptmmm sanırm gebelik testi arızalı 5 dk içinde sonuc alırsnz flan diodu 5 dk içinde ilk cizgi bile belirmedi bnde aldım yanımda getirdim sonrasından belki cıkar cızgı diyeilk cizgi silik 2. cizgi de yamuk yumuk bisey cıktı görsen warya arkdşma gsterdim sence hamiş miyim dedim. bu test neyin kafasnı yaşıyor bnce bu test hamile dio
sabrın sonu selamettir canım benim
kolay gelsin kuzucumbenimde başım ağrıyor sabahtan beri bi kırgınlık var üzerimde bi türlü kendime gelemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?