Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
güzel düşün güzel olsun kuzucum
hemen ekliyorum bebeğim

ne güzel ya tarihide atalım bi yere 11.11.13 te karamel_sosu hanım 11. gününde mide bulantısı yaşadı

valla bende gelen giden yok tertemiz
eee peki test yapmadın mı ? kız ben olsam çatlarım şimdiye meraktan

sağol canım öyle yapıcam, iyi düşünmeye çalışıcam etkisini üzerimden atabilirsem.

benim BAT'a bi hafta kaldı. ümidim yok, çalışmalar çok kısıtlıydı bu ay
valla kuzucum tam ümidini kestiğinde bi çok arkadaşımız hamile olduğunu öğrendi.. ilişkinin kısıtlı olması hiç sorun değil tatlım inşallah tutunmuştur meleğin
eee peki test yapmadın mı ? kız ben olsam çatlarım şimdiye meraktan

valla yapmadım tatlım eşimede söyledim yine geciktiğimi. o da alıştı artık gecikmelerimizi normal sayıyoruz

diyorm ki artk bi doktora görunmenın vakti geldi. belkide bebiş wardır

ne bileyim pek ümitli değilim işte. :)

senin BAT ne zamandı ki?

Son düzenleme:
Gunaydın kızlar size bişi sorucam 6 aylıkken aş eriliomu dun gece antakyaya gittik künefe derdine kimse inanmadı aşeriorum die herkes naz yapıo dedi cok güldük ama

oyyyy kıyamam yaaa boşverrr sen onları afiyet bal şeker olsun

bu ay ve bidahaki ay olmadı, sonra zaten aşılama mı olur başka bişey mi bilmiyorum. yılbaşına kadar olmazsa dürteceğiz senin yumurtaları dedi

hmmm hadi bakalım ya belkide hiç gerek kalmaz o yumurtacıkları dürtmeye de senin nazlı bebek gelir kendiliğinden

valla az daha bekleyeceğim hasta olmazsam doğru dr ye gideceğim bebek yoksa bile tedavi sürecim başlayacak:13:
hakkında hayrlısı olsun canımmmmmm inşallah bebiş wardırrrrr
hayırlısıyla ınsallah yaa.pekı adete 6 gun var daha gogus agrım bıle yok normal mı
tabiki normal.. bazen hamiş kalıp batı geçenler bile belirti yaşamayabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…