ne güzel aynı yaştaymışız:13:
inşallah olmazsın tatlım ederiz tabi ki
eee peki test yapmadın mı ? kız ben olsam çatlarım şimdiye meraktangüzel düşün güzel olsun kuzucum
hemen ekliyorum bebeğim
ne güzel ya tarihide atalım bi yere 11.11.13 te karamel_sosu hanım 11. gününde mide bulantısı yaşadı
valla bende gelen giden yok tertemiz
yaşım 22 bat 28 kasım inşlh olmam dua edin:)
valla kuzucum tam ümidini kestiğinde bi çok arkadaşımız hamile olduğunu öğrendi.. ilişkinin kısıtlı olması hiç sorun değil tatlım inşallah tutunmuştur meleğinsağol canım öyle yapıcam, iyi düşünmeye çalışıcam etkisini üzerimden atabilirsem.
benim BAT'a bi hafta kaldı. ümidim yok, çalışmalar çok kısıtlıydı bu ay
eee peki test yapmadın mı ? kız ben olsam çatlarım şimdiye meraktan
benım de bat 17 kasım.ama hıcbır belirti yok dua edın yaaa
diyorm ki artk bi doktora görunmenın vakti geldi. belkide bebiş wardırvalla kuzucum tam ümidini kestiğinde bi çok arkadaşımız hamile olduğunu öğrendi.. ilişkinin kısıtlı olması hiç sorun değil tatlım inşallah tutunmuştur meleğin
valla yapmadım tatlım eşimede söyledim yine geciktiğimi. o da alıştı artık gecikmelerimizi normal sayıyoruz
diyorm ki artk bi doktora görunmenın vakti geldi. belkide bebiş wardır
hayırlısı olsun canım inşallah bu ay hamile kalırsın
valla kuzucum tam ümidini kestiğinde bi çok arkadaşımız hamile olduğunu öğrendi.. ilişkinin kısıtlı olması hiç sorun değil tatlım inşallah tutunmuştur meleğin
valla yapmadım tatlım eşimede söyledim yine geciktiğimi. o da alıştı artık gecikmelerimizi normal sayıyoruz
Gunaydın kızlar size bişi sorucam 6 aylıkken aş eriliomu dun gece antakyaya gittik künefe derdinekimse inanmadı aşeriorum die herkes naz yapıo dedi cok güldük ama
herkeste belirti olacak die bişey yok canım yahayırlısıyla ınsallah yaa.pekı adete 6 gun var daha gogus agrım bıle yok normal mı
ne bileyim pek ümitli değilim işte. :)
senin BAT ne zamandı ki?
herkeste belirti olacak die bişey yok canım ya
ümit her zaman vardır
valla sanırım 5 kasım idi
hadi allah yüzüne gülsün. ilaç içmeden bebiş olsun. ben içiyorum da nooluyo.
amin canım herşeyin hayırlısıya kuzucum öyle deme vardır senin meleğininde bi zamanı
bu ay ve bidahaki ay olmadı, sonra zaten aşılama mı olur başka bişey mi bilmiyorum. yılbaşına kadar olmazsa dürteceğiz senin yumurtaları dedi
hakkında hayrlısı olsun canımmmmmm inşallah bebiş wardırrrrrvalla az daha bekleyeceğim hasta olmazsam doğru dr ye gideceğimbebek yoksa bile tedavi sürecim başlayacak:13:
tabiki normal.. bazen hamiş kalıp batı geçenler bile belirti yaşamayabiliyorhayırlısıyla ınsallah yaa.pekı adete 6 gun var daha gogus agrım bıle yok normal mı
hmmm hadi bakalım ya belkide hiç gerek kalmaz o yumurtacıkları dürtmeye de senin nazlı bebek gelir kendiliğinden
hakkında hayrlısı olsun canımmmmmm inşallah bebiş wardırrrrr
tabiki normal.. bazen hamiş kalıp batı geçenler bile belirti yaşamayabiliyor
Günaydın kuzular nasılsınız bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?