Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar iyisinizdir inş.giremiyorum çoğu zaman Sinem'i göremedm bu arada.

ben de yumurta takibine başlayacağım pazartesi inş gidecem bakalım ne var ne yok

etmezmiyiz ya, kocamla beraber ediyoruz hemde.. senin ne zaman bat canım?

tebrık edrım kesınlensmıs bebıs canım yaaa ben asılam oldum carsamba 15 gun sonra bakalım hayırlısı bugun kasık ve bel agrım basladı acaba normalmı san kı adet olacak gı asılama olgu gun bıle afrımadı bır yanım dun basladı agrılar kızlar sızce normel miii.duanı eksık etme

cnm vallahi kaçtan vurulyorum bilmyorumki 5 tane vardı işte yarın üçüncüyü vurulcam menagon mu ne öle bi iğne işte bide günde iki tane klomen içyorum

benım ıgnem gonol f dı canım senın kı farklı ben ılacta almadım sadece ıgne kullandım bugun agrılarım basladı ama :2::2::2::2::2::2:

mandalina canım senın kı normal yollamı olmustu hep okuyorum ama unuttum sımdı ve cogul gebelık derkeen ılacmı kullan dınnn

bebeğimm benmde öyle olduu biliyo musun :)) önce adet olcakmış gibi sancım vardı 2 gün falan ara ara giriyodu, ha oldum, ha olcam dedim sonra şüphelendim idrar testi yaptımm :) ama bende göğüs ağrısı falan da yoktu, şimdi de öyle çok yok, demek ki herkeste farklı, ya da daha çok küçük diye.. inşaaallah hamişsindir canımm

mandalina canım senın kı normal yollamı olmustu hep okuyorum ama unuttum sımdı ve cogul gebelık derkeen ılacmı kullan dınnn

normal yolla oldu canım, 2. ayımızda .. ilaç falan kullanmadım, ilaçtan kastını anlamadım ama?

selam kızlar iyisinizdir inş.giremiyorum çoğu zaman Sinem'i göremedm bu arada.

ben de yumurta takibine başlayacağım pazartesi inş gidecem bakalım ne var ne yok

yumurta takibine bende gittim ama tatil filan girdi adetimin 13.günü gittim sen ne zaman gideceksin acaba bu ay ben yine gidicemde?

ınsallahhh bebegimmm...yaa bırde akıntında farklılık oldumu benım sankı bıraz koyulastı ama hala belım agrıyor daha bat 21 de bu neyın agrısı anlamadım bu agrıyı tanıyorum adet agrısı bakalım hayırlısı ınsallahh... bırde su dua lıstesıne de benıde ekleyın ben zaten MERYEM suresını hergun okuyorum rabbım kabul ettın ınsallahhhhh....

benım ıgnem gonol f dı canım senın kı farklı ben ılacta almadım sadece ıgne kullandım bugun agrılarım basladı ama :2::2::2::2::2::2:

ay kıyamam cnm inş hayrlsı olur ya senin daha bata var ya nye bukdr çabuk başladıki ağrıların aşılamadan sonra ölemi oluyoki acaba bnde cumartesi doktora gttm işte 3 tane yumurtam olmştu boyutu belli değildi yarında kontrolüm var bakalım boyutlar belli olcakmı yarın inş hayrlsı olur bebeğim ya

günaydınnnnn bugün hava süperrrr vee ben geldimmm nasılsınız bakalım

canim ck im benim naber ii misin tel den giriyorum cok az zamanim var geriye donup bakamadim 3 aylik hamileyim bitanem alahim sanada nasip etsij yine giricem bni unutma dualarimdasin

Bestem :)
Aferim kız, hamiş kalmış benim güzel arkadaşım. Bestem, beni habersiz bırakma ben seni merak ediyorum :)

Bizim henüz yok. benim yumurtalarım gelişmiyormuş o yüzden ilaç falan kullanıyorum bakalım ne olacak bekliyoruz.

canım benide not alır mısın bat 28 kasım bana da dua edin yumurtlama günüme denk gelsinde bebeğim olsun eşime mutlu haberi veriiym..Allahın izniyle

günaydınnnnn bugün hava süperrrr vee ben geldimmm nasılsınız bakalım

Karakız :) Günaydın...

benim için berbat bi sabah. kötü bi rüya gördüm hala etkisinden kurtulamadım. hayırlara vesile olur inşallah...

Sen nasılsın şeker?

ve Diğer şeker arkadaşlar, sizler nasılsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…