Günaydın Kızlar,
nasılsınız? benim bi sorum olucak.hamileliğim nedeniyle iş yerimden ayrılmaya zorlandım.
ve sonuçta istifamı verdim.başka bi yerde de olsa çalışmaya devam etmek istiyorum.
yakınlarınızda hamile iken iş görüşmesine gidip işe girenleriniz var mı?
sizce görüşmelere gitmeli miyim?
ben iyiyim canım sen nasılsın?
valla bilmiyorum ki canım ama işin biraz zor gibi
iyiyim canım, idare ediyorum diyelim.
bende merak ettim böle bi durumda olan var mı diye
iş görüşmelerine gitsem nafile bir çaba mı olur diye
dun doktora gıttım seker dusmus Allaha sukur dıyete devam doguma kadar bebegımın battanısınıde aldım mavı mavı beklıtyorum artık gelmesını
günaydın, nasılsınız kızçeler?
38s, naber nasıl gidiyo tatlım?
negatif çıktı canım hayal kırıklığına uğradım umutlanmıştım
inş sen hamile olursun senden alırız güzel haberleri
günaydın bebişim iyidir ders filan uğraşıyorum öyle. sen ne yapıyosun bakalım nasılsın?
biraz modum düşük. ne iyi ne kötü yani. bi süredir, ilaç kullanmaktan da olabilir, midem hassas. bebek çalışmalarına devam işte. geçenlerde, kullandığım bi ilacın prospektüsünde "gebeliği zorlaştırır" yazdığını okudum. başka doktora da sordum bana yapılan tedavi doğru mu diye doğru dediler. kafam da karışık. :44::44::44::44::44:
kuzucum için rahat etmiyorsa başka bi dr ye daha görün.. böyle kafana takılı kalmasın.. ya belki başka bi tedavi yöntemi uygularlar.. hem için rahat eder en azından durduk yere stres yapmamış olursun
canım gidicem sanırım. önce kendi doktorumdan konu ile ilgili bilgi alayım ondan sonra. kafam karıştı.
ne zaman geçtiğini anlamayacaksın bile ...
Nisa Duru olacak kısmetse
ihtiyacın yoksa çalışma istersen tatlım ama sen bilirsin tabii ki de.. bi şansını dene bakalım
en mantıklısı o aslında
eşimde öyle sölüyor.1 sene ara verir snra istersen tekrar başlarsın diyo
bakalım hakkımızda hayırlısı. bebişim iyi olsun da, ötesi yalan
afyo neden istifa ettinki...
madem ettin anlaşmalı istifa etseydinn..
seni işten çıkarmış gibi görünseydin gidip en azından işsizlik maaşı alırdın 6 ay..
bebek için ihtiyaçları karşılardın...
eğer bunuda yapmazlarsa seni işten çıkarınaya kadar bekleseydin..
gidip dava açar tazminatını ve daha fazlasını alırdın..kimse hamile iken işte çıkaramazzz
çok doğru sölüyosun canım ama, malesef hiçbirine gelmediler.
ya sen istifa et yada biz seni başka sebep göstererek iş akdi fes yaparız dediler.
bende açıkcası tamam yapın o zaman diye didişmedim onlarla.çünkü küçük bi yer , heran yüzyüzeyiz.
bebeğimin ruh sağlığı için iyi olmicaktı.istifamı verene kadar da başımda beklediler, yazdım imzaladım bende
şimdi de ihbar süremi doldurmaya çalışıorum.
Ş... insanlar..
hamile kalmak özürmü oluyor..
o zaman kardeşim bayan eleman çalıştırmıcaksın..
sen çabuk pes etmişsin tatlım..
zaten bunu biliolar pes edeceğimizi bu yüzden işverenler böle yapabiliyor..
biri çıksa hakkını arasa görürler dünya kaç bucak ama olmuyor işteee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?