Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım karnın artık çıkmaya başlar tomurcuklanır.ilk 3 ay zaten belli olmuyor sonra çıkıyor.gebeliğin ikinci 3 ayında en hızlı büyüme gerçekleşir tosunun da sen de belirgin olursun

herkese merhaba,gebe oldugunu henüz bugun öğrenen biri olarak diyorum ki ,kafanızı rahat tutun ben 2 ay denedim sonra denemedim aman olursa olur olmazsa olmaz dedim hatta yüksek lisansa kaydoldum,yumurtlama günlerimi takıp etmedim ve allah nasıp ettı bu ay gebe kaldım rabbım isteyen herkese versin ama kafa rahat olsun yeterki cok düşünmeyin ilk denemede olacak dıye birşey yok

1 senelik evliyim canım. etmezmiyim dularım hep sizinle sağlıkla hayırllısısyla sizlerde anne olucaksınız canım inşallaaaaaahh

kızlar dün tiroid kontrolüne gittim. ve dostinex kullandığımı ve diğer kullandığım ilaçları söyledim doktora. dostinex'i neden kullandın diye bana çıkıştı. diğer doktor verdi kullandım dedim. prolaktinin çok yüksek değilmiş ilaca gerek yokmuş falan dedi. kullanma bi daha dedi.

şaşırdım vallahi :44:

hayırlı olsun cnm

arkadaşlar ilk sayfadaki isimler için duamızı okudum inş en kısa zamanda ve hayırlı şekilde rabbim nasip eder hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…