canım ben 9 ay denedim olmamıstı. tüp bebek tedavisi gördüm. ilk denememdi.
slm kızlar nasılsınz dun doktora gıttım bebegım 2 kılo boyuda 42cm Allaha sukur ıyı bende kılo almammısım sadece 4 kılom var persembe gunu test yapıcaz haftaya ınsallah oda ıyı cıkar sızler nasılsınız
Merhaba kızlar,
İş yoğunluğundan bir süredir yazamıyordum bende.
artık bikaç haftaya kadar evde olucağım için daha sık uğrarım buralara.ne var ne yok?
bende iştahı olmayan anne adayları arasındayım, 63 kilo ile hamile kaldım suan 59 da sabitlendim.
karnım bile çıkmadı henüz.
canım inş sağlıklı bi şekilde kucağına da alırsın.kaç yıllık evlisin.ne güzel ilk denemende nasib oldu sana.Rabbim sağlıklı etsin.hayırlı hamilelik dönemi geçirmen dileğiyle.dua et bizim için de
maşallah tosuncuğaAllah nazarlardan saklasın.
herkese merhaba,gebe oldugunu henüz bugun öğrenen biri olarak diyorum ki ,kafanızı rahat tutun ben 2 ay denedim sonra denemedim aman olursa olur olmazsa olmaz dedim hatta yüksek lisansa kaydoldum,yumurtlama günlerimi takıp etmedim ve allah nasıp ettı bu ay gebe kaldım rabbım isteyen herkese versin ama kafa rahat olsun yeterki cok düşünmeyin ilk denemede olacak dıye birşey yok
hayırlı olsun cnm
teşekür ederim senınde az kalmıs saglıkla kucagına al :)
anaaaammm kıııız hayırlı olsuuunnn
teşekür ederim senınde az kalmıs saglıkla kucagına al :)
:):) teşekkür ederim senın oğluş nasıl
nasıl olsun tekmeler havada uçuşuyogörürsün yakında sen de
ee senın bayagı az kaldı,allah nasip etsin insallah o günleri kazasız belasız kucagımıza alalım yavruları
arkadaşlar ilk sayfadaki isimler için duamızı okudum inş en kısa zamanda ve hayırlı şekilde rabbim nasip eder hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?