Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba kızlar,

İş yoğunluğundan bir süredir yazamıyordum bende.
artık bikaç haftaya kadar evde olucağım için daha sık uğrarım buralara.ne var ne yok?
bende iştahı olmayan anne adayları arasındayım, 63 kilo ile hamile kaldım suan 59 da sabitlendim.
karnım bile çıkmadı henüz.

canım karnın artık çıkmaya başlar tomurcuklanır.ilk 3 ay zaten belli olmuyor sonra çıkıyor.gebeliğin ikinci 3 ayında en hızlı büyüme gerçekleşir tosunun da sen de belirgin olursun:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

herkese merhaba,gebe oldugunu henüz bugun öğrenen biri olarak diyorum ki ,kafanızı rahat tutun ben 2 ay denedim sonra denemedim aman olursa olur olmazsa olmaz dedim hatta yüksek lisansa kaydoldum,yumurtlama günlerimi takıp etmedim ve allah nasıp ettı bu ay gebe kaldım rabbım isteyen herkese versin ama kafa rahat olsun yeterki cok düşünmeyin ilk denemede olacak dıye birşey yok

canım inş sağlıklı bi şekilde kucağına da alırsın.kaç yıllık evlisin.ne güzel ilk denemende nasib oldu sana.Rabbim sağlıklı etsin.hayırlı hamilelik dönemi geçirmen dileğiyle.dua et bizim için de:29::29::29::29::29::29::29::29::29::29:

1 senelik evliyim canım. etmezmiyim dularım hep sizinle sağlıkla hayırllısısyla sizlerde anne olucaksınız canım inşallaaaaaahh :16::16::16::29::29::29:

kızlar dün tiroid kontrolüne gittim. ve dostinex kullandığımı ve diğer kullandığım ilaçları söyledim doktora. dostinex'i neden kullandın diye bana çıkıştı. diğer doktor verdi kullandım dedim. prolaktinin çok yüksek değilmiş ilaca gerek yokmuş falan dedi. kullanma bi daha dedi.

şaşırdım vallahi :44:

herkese merhaba,gebe oldugunu henüz bugun öğrenen biri olarak diyorum ki ,kafanızı rahat tutun ben 2 ay denedim sonra denemedim aman olursa olur olmazsa olmaz dedim hatta yüksek lisansa kaydoldum,yumurtlama günlerimi takıp etmedim ve allah nasıp ettı bu ay gebe kaldım rabbım isteyen herkese versin ama kafa rahat olsun yeterki cok düşünmeyin ilk denemede olacak dıye birşey yok

hayırlı olsun cnm

arkadaşlar ilk sayfadaki isimler için duamızı okudum inş en kısa zamanda ve hayırlı şekilde rabbim nasip eder hepimize ;)

Back