- 26 Ağustos 2013
- 1.054
- 46
- 108
kızzz kaç puanla neraya atandınn bakıyımmm sennnn
HEYOOO BUGÜN BAYRAM OLSUN TOPİĞİMİZEEEEEE MERA22'MİZ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ YAŞASIIINNNN
du bi daha halay çekim az öncekinde yeterince göbek atamadım: ::
çok çok saolun kızlar yüregine sağlık... allahım manyak gbiyim yaaa anne olcam ben yaaşaka gbi ... allahım isteyen herkezze nasip etsin
Ne kadar gecikmen oldu cnım belki daha kan testinde çıkmıyordur?
hadi ya caydinin dediği gibi belki geç döllenme falandır...
benim patron her gün gidiyo artık..öğleden sonraları genelde rahatım
canım ama inan 1-2 bardaktan sonra dikiyosun kafayabende ilk mahvoldum içene kadar ama bugün 10. günüm
çok çok saolun kızlar yüregine sağlık... allahım manyak gbiyim yaaa anne olcam ben yaaşaka gbi ... allahım isteyen herkezze nasip etsin
kısmetse prensesin geliyor bence canımkızlar herkes nerede ya kimse gelmeyecekse bende artık pek takılmayayım bu başlıkta önceden ne güzeldi şimdi kimse yok bildiğin yazılmıyor konuya
Arkadaşlar şöyle oldu regl günümde yani ayın 28. de çok çok silik bir pembe akıntım geldi şuan hala regl ağrım yok afedersiniz süt kesiği gibi akıntım oluyor eşim dr arkadaşına sormuş yükselebilir demiş 1.20 değer ümitle bekliyorum bakalım rabbim inş nasip eder
canm 1.20 umutlanılcak bir degerr burda eliflider arkadasımız vardı onunda bole cıkmıstı snra 5fln olmustu hergecen gun artmıstı ve smdı 5aylık hamis ins. sende hyrlı guzel haberler verırsın
canım soğan suyunu içebiliyosan helel sana valla ben denedim ağzıma bile alamadım midem çok hassas kendimi kusarken buluyorum
bitanem çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inş bizede bol bol dua et
çok çok saolcanım benim . benim her an dualerım sizinle .. ama ben eminimki sizlerde çok yakın zamanda anne olcaksınız
Kizlar ilk hamile kaldiginizda hissetmeniz mumkun mu yani ilk ginden hamile kaldiginizi anlayabiliyormusinuz?
tatlımm sabah sabah yüzümü gülümsettinnn çok sevindimm bebeğimm....Rabbim kucağına almayıda nasip etsinn inşş kuzucummm...
kaçıncı denemende hamiş kaldınn kuzucummm
canım ben 9 ay denedim olmamıstı. tüp bebek tedavisi gördüm. ilk denememdi.
ayyy çok güzel bebeğimmm yaa çok sevindimmmm
canım ben 9 ay denedim olmamıstı. tüp bebek tedavisi gördüm. ilk denememdi.
Tup bebekse ikiz olma ihtimalide yuksek :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?