• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birine karşı tahammulsüzlük

Ay ben şooook konu sahibinin 5 aylık bebeği varmış !!!!!!!!!!!!!!
Ya Allah seni varya , ulan doğurup doğurup offfffff
Ne berbat bir kalbin var ya ! Kendi kızın oldu , o yüzden diğeri sana fazlalık geliyor değil mi ?
İlerde muhtaç kal inşallahhh , yüzüne bakmasıblar .
Allahım deliricem 😬

Ne berbat bir kalbin var ya ! Kendi kızın oldu , o yüzden diğeri sana fazlalık geliyor değil mi ?
Allahım deliricem 😬
Kesinlikle öyle. Çocuğunun rızkını yediğini düşünüyor o yüzden kinlendi

Allahım deliricem 😬
çocuk koleksiyonu mu yapıyor bunlar ya bu nasıl kafa doğurup doğurup ne yapıyorlar
bu adam da garantilensin diye bir çocuk patlatılmış

Allahım deliricem 😬
😯😯😯oha yaaa simdi
Anlasildi sebebi.. bu kadin kac yasinda yaw yeni dogurmus😐

Kesinlikle öyle. Çocuğunun rızkını yediğini düşünüyor o yüzden kinlendi
Böyle bir kadının 100000 tanede çocuğu olsa inan kalbine anne merhameti , sevgisi işlemez.
Bu evladı da yüzüne bakmayacak bak gör. Hak ettiğini yaşasın inşallah.

Buarada baba neden vermiyor o yastaki cocugu annesine? Yani bana gore cocuga ve anneye haksizlik ama anne istemediyse cocugu vs bilemem

çocuk koleksiyonu mu yapıyor bunlar ya bu nasıl kafa doğurup doğurup ne yapıyorlar
bu adam da garantilensin diye bir çocuk patlatılmış
Nasılsa bakmıyorlar kıaz.
Doğrumuş atmış babasına , 25 yıl görüşmemiş.
Böyle annelikte ne var ki ? Yine boşansa yine atacak başından . Ne sanıyorsun ? Bizim gibi götünde gezeceğini mi ?

Ayrica calisiyor musun sen konu sahibi? Yani cocugunun rizki
Filan deyince.. ev hanimlarini hayatta hor gormem.. ama calismadan cocugumun rizki
Filan diyorsan bence oturup bi dusun

Nasılsa bakmıyorlar kıaz.
Doğrumuş atmış babasına , 25 yıl görüşmemiş.
Böyle annelikte ne var ki ? Yine boşansa yine atacak başından . Ne sanıyorsun ? Bizim gibi götünde gezeceğini mi ?
Allahım insanların kalbine merhamet ver
Boşanan ailenin çocukları anne bakmazsa sahip çıkmazsa malesef rezil oluyorlar

Merhaba benim ikinci evliliğim eşimi çok seviyorum oda beni çok seviyor. Eşimin iki oğlu bir kızı var erkekler 17 ve 18 yaşında kız 6 yaşında. Hepsinin bana karşı tavrı çok iyi. Kız da aynı şekilde bana anne diyor ilk başlarda kızı seviyordum ama bir kaç aydır ona karşı aşırı tahammül süz oldum kızın her yaptığı her hareketi adeta gözüme batıyor. Beni yanlış anlamayın lütfen kötü davranmıyorum her türlü ihtiyacını karşılıyorum. Eşimin hatırı için birşey demiyorum ama kendi kendimi yiyip bitiriyorum sinirlerim bozuldu neden böyle oldu anlamıyorum acaba birisi ondan nefret etmem için birşey mi yaptı...artık dayanamıyorum çocuğun sesini bile duyunca yada yerdeki saç telini bile görünce çıldırıyorum kalbim çarpıyor nefesim daralıyor böyle olunca aklıma biri birşey mi yaptı diye geliyor. Eğer öyle bir şey Varsa Nasıl anlaşılır.? Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin..
Size sorumluluk ağır gelmiş. Destek almalısınız.
Lütfen küçük mahsum çocuğu üzmeyin.

Çünkü küçük olana gücünüz yetiyor, diğerlerine bir şey söyleseniz biliyorsunuz ki karşılık verirler.
Sorumlulukları ağır gelmiş, birikmiş ve bu şekilde patlıyorsunuz.
Çocuğun zor olduğundan vs de bahsetmemişsiniz ki hadi çocuk çok zor tahammül edemediniz de ondan diyelim ( bu da haklı çıkarmaz sizi)
Gerçek duygularınızı bir uzmana anlatın o yardımcı olur. Buradan biz kızsak da anlıyoruz desek de o çocuğa ve size faydası olmaz.
Madem eşinizi lütuf olarak görüyorsunuz, gidin tedavi olun bu hastalıklı düşüncelerden kurtulun. Masum yavrunun bir günahı yok.

Bende farkındayım çocuk o saçmalama diyorum kendi kendime ama yapamıyorum. Ayrıca bu çocuğun annesi sağ. Sevin diyorlar ama sevgi içten gelir zorla sevilmezki. Ben sadece önce Allah rızası için sonrada eşimin hatırına bakıyorum her türlü ihtiyacıyla ilgileniyorum ama sevemiyorum. Herkes çocuğa üzülmüş beni yargısız infaz ediyor ama inanın hiç sandığınız gibi değil. Eşim dahil ailedeki herkes bana teşekkür ediyor çocuklara baktığım için onlara iyi bir anne olduğumu söylüyorlar. Eğer düşünüldüğü gibi kötü biri olsaydım kimse hakkımda öyle düşünmezdi
Özbakımlarını yerine getirmeniz sizi iyi bir insan yapmaz. Çocuklar sevgiyi de sevgisizliği de hissederler.

Bebeğim 6 buçuk aylık ve burnu tıkalı öksürüğü de var bunlar için doktora götürdüm ve ilaç kullanıyorum hasta olduğundan beri emmek istemiyor az emiyor ek gıda veriyorum suda veriyorum ama yinede bezini az ıslatıyor bunun için ne yapmalıyım yada doktora götürmelimiyim. Burnunu serum fizyolojik ile temizliyorum ama uzun sürmüyor yeniden tıkanıyor ne yapabilirim doğal olarak
Uzun uzun yazdım birde😑 bunu niye yazmadınız? Kendi bebeğiniz olunca o minik yavru battı gözünüze değil mi😡
Çocuğun kendi annesi de nasıl bırakıyor sizin elinize pessss ona da!!!

Gecen deli
Gibi diger uyeyi savundum, soylediklerine cok inandim cunku iyi niyetli olarak gordum. O da pasiflesip gitti..

Yani bu da konu acmis basit bir soruya bile cevap vermiyor. Atla deve istemiyoruz yani.

Yaw cocugu olan biriyle evlendiysen cocuklarini sevmeme luksun yok.. evet sevgi icten gelen birsey, buna katiliyorum.. sevgi tahammulu kolaylastirir… kendi cocugunun bile sevgisi olmasa cogu seye katlanamaz oz anne babalar. Sen hem karnim doysun hem pastam dursun kafasindasin. Kocani seviyorsan sahip cikacaksin o cocuklara..birde sebep ne yani? Cocuk anne diyormus sana dusun, annesi yasarken boyle birsey oluyor..cocugun sac teli bile
Nasil batar? Yani bizimde sacimiz
Dokuldugu oluyor..gayet normal birsey ama bu kadar gundelik birsey batiyorsa.. yavrum bu kiz daha buyuyecek daha 6 yasinda.. bosa o zaman kocani.. ama sorsan onuda yapmazsin
Çünkü 6 aylık bebeği var. Şu an bebeğinin rızkına ortak olduğunu düşünüp o çocuğa kinleniyor. Evden gitsin istiyor. Kalbine merhamet versin rabbim

Back
X