• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birine karşı tahammulsüzlük

Çünkü 6 aylık bebeği var. Şu an bebeğinin rızkına ortak olduğunu düşünüp o çocuğa kinleniyor. Evden gitsin istiyor. Kalbine merhamet versin rabbim
Baba kiziyla ilgileniyorsa esini de kiskaniyor gibi geldi bana. Kendisinin de bebegi varmis yeni gördüm onu. İlgi ben ve benim cocugumda olsun kaygisi var gibi. Yoksa diger cocuklar da gozune batardi ama sadece kucuk olan batmis.

Merhaba benim ikinci evliliğim eşimi çok seviyorum oda beni çok seviyor. Eşimin iki oğlu bir kızı var erkekler 17 ve 18 yaşında kız 6 yaşında. Hepsinin bana karşı tavrı çok iyi. Kız da aynı şekilde bana anne diyor ilk başlarda kızı seviyordum ama bir kaç aydır ona karşı aşırı tahammül süz oldum kızın her yaptığı her hareketi adeta gözüme batıyor. Beni yanlış anlamayın lütfen kötü davranmıyorum her türlü ihtiyacını karşılıyorum. Eşimin hatırı için birşey demiyorum ama kendi kendimi yiyip bitiriyorum sinirlerim bozuldu neden böyle oldu anlamıyorum acaba birisi ondan nefret etmem için birşey mi yaptı...artık dayanamıyorum çocuğun sesini bile duyunca yada yerdeki saç telini bile görünce çıldırıyorum kalbim çarpıyor nefesim daralıyor böyle olunca aklıma biri birşey mi yaptı diye geliyor. Eğer öyle bir şey Varsa Nasıl anlaşılır.? Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin..
6 aylık bebeğinize bakıp belki vicdana gelir kararan kalbiniz belki doğrulur

Baba kiziyla ilgileniyorsa esini de kiskaniyor gibi geldi bana. Kendisinin de bebegi varmis yeni gördüm onu. İlgi ben ve benim cocugumda olsun kaygisi var gibi. Yoksa diger cocuklar da gozune batardi ama sadece kucuk olan batmis.
Baba tabi ki ilgileniyordu çünkü anneye bırakmamış çocuğu. Dediğin gibi olma ihtimali çok çok yüksek

Kadin cocugu sokaga atmamis kalbini kirmamis bana ne oldu diye yardim istiyor niye kizdiniz anlamadim ...

Oglunuz isine baksin once tmm diyip sonra donmek ne? bu olumsuz etkiler ayrica cocugun annesi varken sizin ilgilenmeniz de etkili olmus olabilir

Valahi gidiceksin psikologa kucuk cocuk da varmis senin icin zor afedersin ama katilasmaya mi basladi duyguların. Bu düşünce ile bebegine hayrin olmaz düşmez kalkmaz bir Allah sana birsey olsa senin bebegini baska kadin büyütse nasil olur.... yazik günah ilgi istiyor .Hergece dua ediyorum Allahim çocuğumu saglikla büyütem üniversiteye kdr lütfen canimi koru diyorim kimseye muhtac olmasin bebem masum melek diye .dua ediyorm. sanırım insanin kendi kanindan olmayan birine bakmasi cok zor .buyukler seni zorlamiyor herseyi kendileri yapıyor sanirim .ama küçükler ilgiyi ikiye bölüyor kendi bebeğine yetemiyormusun diye mi boylesin .merhamet yüregine versin Rabbim .onun bir sucu yok senin cocugun var bunu bil boyle yap

Son düzenleme:
Kadin cocugu sokaga atmamis kalbini kirmamis bana ne oldu diye yardim istiyor niye kizdiniz anlamadim ...

Oglunuz isine baksin once tmm diyip sonra donmek ne? bu olumsuz etkiler ayrica cocugun annesi varken sizin ilgilenmeniz de etkili olmus olabilir
Kadın çocuğu tabi ki sokağa atamaz, ne hadle ne hakla yapacak bunu?
Sesinden, saçından rahatsiz olduğu çocuğun kalbini kırmadıgina inanıyor musunuz gerçekten?
O çocuk bal gibi hisseder bu kadarı olumsuz duyguyu.
Çocuğun anne değil baba yanında kalacağı evlenmeden bellidir. Baştan kabul etmeyecekti o zaman evlenmeyi.

Kadon çocuğu tabi ki sokağa atamaz, ne hadle ne hakla yapacak bunu?
Sesinden, saçından rahatsiz olduğu çocuğun kalbini kırmadıgina inanıyor musunuz gerçekten?
O çocuk bal gibi hisseder bunu.
Çocuğunuz anne değil baba yanında kalacağı evlenmeden bellidir. Baştan kabul etmeyecekti.
Ay tabiki atamaz uç bir ornekti sadece

Ama kabul etmis evlenmis ,adam iyiymis hem kirmadigini soyluyor sozune itimad ettim ama asil sorun bende bir gariplik var diyor ve cozum bekliyor herkes kizinca soru cozumsuz kaliyor ve herkesin savundugu cocuga bir faydasi olmuyor bunun

Benim kızımda 6 yaşında,o yüzden içim çok acıdı. Sakın belli etmeyin çocuğa tahammülsüz olduğunuzu. Yapacağınız her hareketi, her tavrı ömrünün sonuna kadar taşıyacak bu çocuk. Ben olsam boşanır, küçük bir çocuğu yakacağıma kendimi yakardım.

Sokağa atma imkanı olsa atacak. İstemediğini yazmış. Neden savunuyorsunuz ki ? Şurada 50 kişi belki daha fazlası olarak tepki verdik. Var mı bebeğiniz ?
Oldu ki öldünü yada boşandınız birisi sizin de çocuğunuza böyle davransa yine aynı olgunlukla karşılayacak mıydınız ?
Yapmayın Allasen.

Ama kabul etmis evlenmis ,adam iyiymis hem kirmadigini soyluyor sozune itimad ettim ama asil sorun bende bir gariplik var diyor ve cozum bekliyor herkes kizinca soru cozumsuz kaliyor ve herkesin savundugu cocuga bir faydasi olmuyor bunun
Adam evlenirken çocuk 3/4 yaşından büyük değildir..çocuğuna bakılsın diye konu sahibi ile bu yola çıktığı gün gibi ortada.. sonradan konu sahibi kendisi bebek sahibi olmuş..yeri garanti olunca kendisine "anne " diyen bu çocuk hanfendinin gözüne batmaya başlamış😔 Çocuk esirgeme kurumundan evlat edinip kendi çocuğu olunca evlat edindiği çocuktan rahatsız olan kişiler gibi davranışı😔 Belki çocuğun fiziksel ihtiyaçlarını karşılıyordur ama tutarsız tutumu ile büyük zararlar verdiğine de eminim.

Kendi çocuğu da olunca eşinin çocuğu gözüne batmış.
Benim anladığım bu.
Çocuğun varlığında rahatsız olan insana ah canım ne olmuş sana diye sormakta konu sahibini anlamaya çalışmakta manasız bana göre. Çocuğu istemiyor nesini soracağız?

Back
X