- 23 Ağustos 2012
- 50.574
- En iyi cevaplar
- 1
- 234.971
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baba kiziyla ilgileniyorsa esini de kiskaniyor gibi geldi bana. Kendisinin de bebegi varmis yeni gördüm onu. İlgi ben ve benim cocugumda olsun kaygisi var gibi. Yoksa diger cocuklar da gozune batardi ama sadece kucuk olan batmis.Çünkü 6 aylık bebeği var. Şu an bebeğinin rızkına ortak olduğunu düşünüp o çocuğa kinleniyor. Evden gitsin istiyor. Kalbine merhamet versin rabbim
6 aylık bebeğinize bakıp belki vicdana gelir kararan kalbiniz belki doğrulurMerhaba benim ikinci evliliğim eşimi çok seviyorum oda beni çok seviyor. Eşimin iki oğlu bir kızı var erkekler 17 ve 18 yaşında kız 6 yaşında. Hepsinin bana karşı tavrı çok iyi. Kız da aynı şekilde bana anne diyor ilk başlarda kızı seviyordum ama bir kaç aydır ona karşı aşırı tahammül süz oldum kızın her yaptığı her hareketi adeta gözüme batıyor. Beni yanlış anlamayın lütfen kötü davranmıyorum her türlü ihtiyacını karşılıyorum. Eşimin hatırı için birşey demiyorum ama kendi kendimi yiyip bitiriyorum sinirlerim bozuldu neden böyle oldu anlamıyorum acaba birisi ondan nefret etmem için birşey mi yaptı...artık dayanamıyorum çocuğun sesini bile duyunca yada yerdeki saç telini bile görünce çıldırıyorum kalbim çarpıyor nefesim daralıyor böyle olunca aklıma biri birşey mi yaptı diye geliyor. Eğer öyle bir şey Varsa Nasıl anlaşılır.? Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin..
Baba tabi ki ilgileniyordu çünkü anneye bırakmamış çocuğu. Dediğin gibi olma ihtimali çok çok yüksekBaba kiziyla ilgileniyorsa esini de kiskaniyor gibi geldi bana. Kendisinin de bebegi varmis yeni gördüm onu. İlgi ben ve benim cocugumda olsun kaygisi var gibi. Yoksa diger cocuklar da gozune batardi ama sadece kucuk olan batmis.
Kadın çocuğu tabi ki sokağa atamaz, ne hadle ne hakla yapacak bunu?Kadin cocugu sokaga atmamis kalbini kirmamis bana ne oldu diye yardim istiyor niye kizdiniz anlamadim ...
Oglunuz isine baksin once tmm diyip sonra donmek ne? bu olumsuz etkiler ayrica cocugun annesi varken sizin ilgilenmeniz de etkili olmus olabilir
Ay tabiki atamaz uç bir ornekti sadeceKadon çocuğu tabi ki sokağa atamaz, ne hadle ne hakla yapacak bunu?
Sesinden, saçından rahatsiz olduğu çocuğun kalbini kırmadıgina inanıyor musunuz gerçekten?
O çocuk bal gibi hisseder bunu.
Çocuğunuz anne değil baba yanında kalacağı evlenmeden bellidir. Baştan kabul etmeyecekti.
Ben hepinizin yerine saydırdımResmen size saydıralım diye açmışsınız konuyu![]()
Sokağa atma imkanı olsa atacak. İstemediğini yazmış. Neden savunuyorsunuz ki ? Şurada 50 kişi belki daha fazlası olarak tepki verdik. Var mı bebeğiniz ?Kadin cocugu sokaga atmamis kalbini kirmamis bana ne oldu diye yardim istiyor niye kizdiniz anlamadim ...
Oglunuz isine baksin once tmm diyip sonra donmek ne? bu olumsuz etkiler ayrica cocugun annesi varken sizin ilgilenmeniz de etkili olmus olabilir
Doğurmuş zaten. Sinirinin sebebi de o.Kendi doğurduğunuz evladınız olsa yerdeki saçına sinir olur muydunuz bunu merak ettim.
Yarin obur gün bu çocuğu da adama kitleyi başka birine kaçar.O potansiyel var kesinlikle.Böyle bir kadının 100000 tanede çocuğu olsa inan kalbine anne merhameti , sevgisi işlemez.
Bu evladı da yüzüne bakmayacak bak gör. Hak ettiğini yaşasın inşallah.
Tabi canım. Tavuk gibi maşallah.Yarin obur gün bu çocuğu da adama kitleyi başka birine kaçar.O potansiyel var kesinlikle.
6 yaşındaki çocuğa bu düşüncelerle sinir olmak üzüldüm o yavruya gerçekten. Ben çocuğu yok sandım.Doğurmuş zaten. Sinirinin sebebi de o.
Kendi kızı evde tek olmalı, baba sadece onu sevmeli.
25 yaşında bir çocuğu daha var,kadın kuluçka makinesi gibi6 yaşındaki çocuğa bu düşüncelerle sinir olmak üzüldüm o yavruya gerçekten. Ben çocuğu yok sandım.
Adam evlenirken çocuk 3/4 yaşından büyük değildir..çocuğuna bakılsın diye konu sahibi ile bu yola çıktığı gün gibi ortada.. sonradan konu sahibi kendisi bebek sahibi olmuş..yeri garanti olunca kendisine "anne " diyen bu çocuk hanfendinin gözüne batmaya başlamışAy tabiki atamaz uç bir ornekti sadece
Ama kabul etmis evlenmis ,adam iyiymis hem kirmadigini soyluyor sozune itimad ettim ama asil sorun bende bir gariplik var diyor ve cozum bekliyor herkes kizinca soru cozumsuz kaliyor ve herkesin savundugu cocuga bir faydasi olmuyor bunun
Kendi çocuğu da olunca eşinin çocuğu gözüne batmış.Ay tabiki atamaz uç bir ornekti sadece
Ama kabul etmis evlenmis ,adam iyiymis hem kirmadigini soyluyor sozune itimad ettim ama asil sorun bende bir gariplik var diyor ve cozum bekliyor herkes kizinca soru cozumsuz kaliyor ve herkesin savundugu cocuga bir faydasi olmuyor bunun