• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birine karşı tahammulsüzlük

evet kocası hayattaki şansıymış küçücük çocuğa yöneltmiş büyükler sıkar tabi onlara bulaşamadı
Yazık günah kim bilir nasıl davranıyor. Kötü davranmıyorum diyor yalandan. İşte bu yüzden ben vasiyet yazdım biliyor musun ? Bana bir şey olursa bebeğimi anneme ver diye.

Bende farkındayım çocuk o saçmalama diyorum kendi kendime ama yapamıyorum. Ayrıca bu çocuğun annesi sağ. Sevin diyorlar ama sevgi içten gelir zorla sevilmezki. Ben sadece önce Allah rızası için sonrada eşimin hatırına bakıyorum her türlü ihtiyacıyla ilgileniyorum ama sevemiyorum. Herkes çocuğa üzülmüş beni yargısız infaz ediyor ama inanın hiç sandığınız gibi değil. Eşim dahil ailedeki herkes bana teşekkür ediyor çocuklara baktığım için onlara iyi bir anne olduğumu söylüyorlar. Eğer düşünüldüğü gibi kötü biri olsaydım kimse hakkımda öyle düşünmezdi
Yas kac?

Var ama babası bırakmıyor
O zaman sevgili kocanız biricik aşkınıza ben zorlanıyorum bir süre de annesinde kalsın diyin? Niye melek rolünü oynamakta ısrarcısınız.
Burda daha önce de böyle konular açıldı onların haklı olduğu tarafları söylemiştim ama sizin hiç yok
çocuk küçük insan bu kadar tahammül edemiyorsa eşine söyler o da yok korkuyorsunuz eşi ve ailesi sizi kötü görür diye
onların iyi demesi önemli mi evde yoklarken nasılsınız acaba
saçına tahammül edemediğiniz çocukla iyi olduğunuza kimse inanmaz

Tek dostunuz, biricik kocanız, kızının saçını gördüğünüzde, sesini duyduğunuzda hissettiklerinizi bilse ne düşünür acaba?
Hiç sağlıklı değil hissettikleriniz.
Onun yanında iyi kii varr , evimizin neşesi diyordur. Malum gözüme girecek ya kocişinin.
Kızım var diye sanırım çok tepki veriyorum. Ama böyle kadınların yaşattıklarını yaşamalarını istiyorum.
O çocuk her şeyin farkındadır eminim. Nasıl bir travma yaşıyordur Allah bilir…

O zaman sevgili kocanız biricik aşkınıza ben zorlanıyorum bir süre de annesinde kalsın diyin? Niye melek rolünü oynamakta ısrarcısınız.
Burda daha önce de böyle konular açıldı onların haklı olduğu tarafları söylemiştim ama sizin hiç yok
çocuk küçük insan bu kadar tahammül edemiyorsa eşine söyler o da yok korkuyorsunuz eşi ve ailesi sizi kötü görür diye
onların iyi demesi önemli mi evde yoklarken nasılsınız acaba
saçına tahammül edemediğiniz çocukla iyi olduğunuza kimse inanmaz
Saçmalama :D kocası şunun 10/1 düşüncesini bilse boşar.
O çok iyi farkında durumun.
Bir de başlığa bakar mısın ?
Birine karşı tahammülsüzlük yazmış. Yazsana 6 yaşında ki çocuğa tahammülsüzüm diye. Ama yazamaz , tepkilerden çekinir. Çok uyanık birisi bu konu sahibi.

Merhaba benim ikinci evliliğim eşimi çok seviyorum oda beni çok seviyor. Eşimin iki oğlu bir kızı var erkekler 17 ve 18 yaşında kız 6 yaşında. Hepsinin bana karşı tavrı çok iyi. Kız da aynı şekilde bana anne diyor ilk başlarda kızı seviyordum ama bir kaç aydır ona karşı aşırı tahammül süz oldum kızın her yaptığı her hareketi adeta gözüme batıyor. Beni yanlış anlamayın lütfen kötü davranmıyorum her türlü ihtiyacını karşılıyorum. Eşimin hatırı için birşey demiyorum ama kendi kendimi yiyip bitiriyorum sinirlerim bozuldu neden böyle oldu anlamıyorum acaba birisi ondan nefret etmem için birşey mi yaptı...artık dayanamıyorum çocuğun sesini bile duyunca yada yerdeki saç telini bile görünce çıldırıyorum kalbim çarpıyor nefesim daralıyor böyle olunca aklıma biri birşey mi yaptı diye geliyor. Eğer öyle bir şey Varsa Nasıl anlaşılır.? Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin..
Kotusun işte kılıf arama..Korkuncsunuz ya 6 yaş nedir masum melek..

her zaman masallardaki, dizilerdeki kötü kalpli üvey annenin motivasyonunu merak ederdim.

öğrenmiş oldum.

allah o çocuklara, sizin öz oğlunuz da dahil, yardım etsin.
Ay konudan çıkamıyorum. Bir de sanki dengi biriymiş gibi birine karşı tahammülsüzlük yazmış.
İnan iş arkadaşı , komşusu, kardeşi vs sandım. Kadın 6 yaşında ki bebeğe göz dikmiş. Keşke tanısam da kocasına söylesem.

Saçmalama :KK70: kocası şunun 10/1 düşüncesini bilse boşar.
O çok iyi farkında durumun.
Bir de başlığa bakar mısın ?
Birine karşı tahammülsüzlük yazmış. Yazsana 6 yaşında ki çocuğa tahammülsüzüm diye. Ama yazamaz , tepkilerden çekinir. Çok uyanık birisi bu konu sahibi.
kesinlikle yavrum kuzummm diye seviyordur burda da çocuğu sevmek zorunda mıyım diyor cidden biri dediği kocaman biri zannedersin bazı yavruların anne babası niye böyle ya adama bak annesinden ayırıyor

Cevap yazan herkese teşekkürler. Bir tek siz olumsuz yorum yapmamışsınız teşekkür ederim. Boşanın diyenler olmuş öyle kolay değil helde tek desteğim tek arkadaşım tek dostum kısacası herşeyim olan bir adamdan. Annem ve babam rahmetli oldu iki kız kardeşim var onlarda evli. İlk ecliliğimden bir oğlum var 25 yaşında oda arayıp sormuyor. İlk evliliğim çok kötüydü. Şimdi eşim o kötü evlilikten sonra bana Allahın lütfü bana hediye her an şükür ediyorum karşıma onu çıkarttı diye Allah'a. 17 yaşındakiler büyük size ihtiyacı yok denmiş bütün sorumlulukları bende daha ne olsun.. Bazen insan kendi çocuğuna tahammül edemiyor denmiş. Ayrıca çocuğun annesi sağ. Benim en büyük şahidim Allah elimden geleni yapıyorum hatta daha fazlasınıda herkes kendi yaşadığını bilir. Ön yargılı yaklaşmak kolay
Karsimda olsaniz ellerimde kalırsınız

kesinlikle yavrum kuzummm diye seviyordur burda da çocuğu sevmek zorunda mıyım diyor cidden biri dediği kocaman biri zannedersin bazı yavruların anne babası niye böyle ya adama bak annesinden ayırıyor
Söylemiyim diyorum ama kendi evladına faydası olmayanın başkasının çocuğuna hayrı olur mu ?

Ay konudan çıkamıyorum. Bir de sanki dengi biriymiş gibi birine karşı tahammülsüzlük yazmış.
İnan iş arkadaşı , komşusu, kardeşi vs sandım. Kadın 6 yaşında ki bebeğe göz dikmiş. Keşke tanısam da kocasına söylesem.
evet ya biri ne demek basbayağı çocuk batıyor işte. teyzenin kocası duysa o melek adam aynı durur mu orası şüpheli.

Sizin 25 yaşında çocuğunuz varmış. Demek ki 40 yaşı aşkınsınız doğru mu? 40'ından sonra 6 yaşında çocuk gerçekten zor olabilir. Size kötü bir şey söylemek istemiyorum ama konu başlığınız bile kötü..
Eğer çocuğun kendi annesiyle kalmasının hiç imkanı yoksa birlikte zaman geçirmenizi öneririm. Kaliteli zaman. Onun için de zor bunu anlayın. Sizi ne kadar sevse de nazı geçer mi? Benim oğlum da 6 yaşında. Evet bazen tahammülsüz olabiliyorum ama bu anlattığınız şekilde değil. Bir dakika sürmüyor. Sarılıyoruz öpüşüyoruz bitiyor.
Bir yaştan sonra birden 2 ergen 1 çocuk kolay olmamalı fakat siz baştan biliyordunuz bunu. Keşke ona göre hareket etseydiniz.

Merhaba benim ikinci evliliğim eşimi çok seviyorum oda beni çok seviyor. Eşimin iki oğlu bir kızı var erkekler 17 ve 18 yaşında kız 6 yaşında. Hepsinin bana karşı tavrı çok iyi. Kız da aynı şekilde bana anne diyor ilk başlarda kızı seviyordum ama bir kaç aydır ona karşı aşırı tahammül süz oldum kızın her yaptığı her hareketi adeta gözüme batıyor. Beni yanlış anlamayın lütfen kötü davranmıyorum her türlü ihtiyacını karşılıyorum. Eşimin hatırı için birşey demiyorum ama kendi kendimi yiyip bitiriyorum sinirlerim bozuldu neden böyle oldu anlamıyorum acaba birisi ondan nefret etmem için birşey mi yaptı...artık dayanamıyorum çocuğun sesini bile duyunca yada yerdeki saç telini bile görünce çıldırıyorum kalbim çarpıyor nefesim daralıyor böyle olunca aklıma biri birşey mi yaptı diye geliyor. Eğer öyle bir şey Varsa Nasıl anlaşılır.? Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin..
Cocuklar sizle mi kalıyor?Anneleri nerde?Nasıl bırakıyor 3 cocugu üvey anneye yahu?

Çocuğun bir şey yaptığı da yokmuş ki. Hani üvey anne dese, üzse sizi falan... Ama o bile yokmuş ki o yaşlarda kabullenmek zor olur. Çocuk olgun çıkmış maşallah. Ama 43 yaşında kocaman kadında o olgunluk yok. Çocukta bir sorun yok, kimse de size o çocuğu sevmeyin diye vudu bebeği falan yapmadı, sizin sorununuz öz sevgisizliğiniz. İçinizde sevgi yok, hiç bahane aramayın.

Çocuğun bir şey yaptığı da yokmuş ki. Hani üvey anne dese, üzse sizi falan... Ama o bile yokmuş ki o yaşlarda kabullenmek zor olur. Çocuk olgun çıkmış maşallah. Ama 43 yaşında kocaman kadında o olgunluk yok. Çocukta bir sorun yok, kimse de size o çocuğu sevmeyin diye vudu bebeği falan yapmadı, sizin sorununuz öz sevgisizliğiniz. İçinizde sevgi yok, hiç bahane aramayın.
Rozita o kız buraya gelip ilerde konu açacak… of içim kıyıldı yaw.

Back
X