- 9 Ağustos 2021
- 15.745
- 54.269
- 548
Bu hissettiğiniz duygular hiç iyi değil ruhunuz ve kalbiniz kararmış malesefCevap yazan herkese teşekkürler. Bir tek siz olumsuz yorum yapmamışsınız teşekkür ederim. Boşanın diyenler olmuş öyle kolay değil helde tek desteğim tek arkadaşım tek dostum kısacası herşeyim olan bir adamdan. Annem ve babam rahmetli oldu iki kız kardeşim var onlarda evli. İlk ecliliğimden bir oğlum var 25 yaşında oda arayıp sormuyor. İlk evliliğim çok kötüydü. Şimdi eşim o kötü evlilikten sonra bana Allahın lütfü bana hediye her an şükür ediyorum karşıma onu çıkarttı diye Allah'a. 17 yaşındakiler büyük size ihtiyacı yok denmiş bütün sorumlulukları bende daha ne olsun.. Bazen insan kendi çocuğuna tahammül edemiyor denmiş. Ayrıca çocuğun annesi sağ. Benim en büyük şahidim Allah elimden geleni yapıyorum hatta daha fazlasınıda herkes kendi yaşadığını bilir. Ön yargılı yaklaşmak kolay
eşinizi bu kadar seviyorsunuz küçücük çocuk mu battı boşanan ailelerin çocuklarına çok üzülüyorum Allah hiçbir çocuğu üvey anne eline düşürmesin